Försäkringskassan!

I aftonbladet i dag så står det om folk som inte får vara sjukskriva för försäkringskassans läkare utan får lov att gå till sina jobb med oehörda smärtor! Det gör mig så förbannad för att dom kan inte fatta att när man är sjukskriven så förlorar man även sin stolthet i alla fall jag har gjort det! det sårar mig så hemskt mycket att folk och myndigheter inte fattar att man inte väljer att vara sjuk och inte ha ett socialt liv och tappar allt begrepp som tex inte vill äka tåg själv,gå i affärer eller orka träffa vänner hur fasiken kan dom göra så med dessa sjuka människor?????? fattar inte att dom drar alla över en kant och tror att alla luras !det är förjävlig helt enkelt!
Nä stackars dom säger jag och bara hoppas att min tur håller i sig! Ja tur att dom inte har engagerat sig i mig ännu!!! för då får man väll ut och jobba heltid med sådana smärtor som jag har!
och ni skulle bara veta hur mycket  jag bara önskade att jag var frisk nog att få ett vanligt socialt liv med arbete och familj och vänner!

Nä jag tycker att dom är små jävlar!!!

image322

Kommentarer
Postat av: Maria

svar: Tack så mycket Millan :) Värmer att höra. Du ligger ju också inne med en toppen schyst blogg, här får vi stanna :D

2008-03-10 @ 21:06:30
URL: http://mariasplace.blogg.se
Postat av: Lou Cigaro

Svar: Tack :) Då får man en skön uppvärmning på köpet! ;D Det borde alla göra =}

2008-03-10 @ 21:17:22
URL: http://cigaro.blogg.se
Postat av: shoebox

Jag såg det där, det är ju helt sjukt! Man väljer inte att vara sjuk! Jag har turen att inte vara det, men jag kan tänka mig att det är jobbigt...

Tack för gratulationen! :)

2008-03-10 @ 21:22:33
URL: http://shoebox.tjejsajten.se
Postat av: HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

jag är också från uppsala ska be om remiss till smärtkliniken jag ockås. glöm inte att berätta hur det gick om de var bra eller dåliga. Påminn mig gärna i min blogg så jag kan komma hit och läsa.

2008-03-10 @ 21:34:47
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: emma

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir!

2008-03-10 @ 21:48:20
URL: http://isuspectowlsinthebog.blogg.se
Postat av: Linda

Ja det är verkligen inte lätt att vara sjukskriven idag. Hörde om en som fått en stroke som tvingades tillbaka på jobbet trots att hon fortfarande hade snurrningar i huvudet och svårt att använda armen. fruktansvärt.... Nog borde väl försäkringskassan lita på "riktiga" läkare och inte bara på sina egna!

2008-03-11 @ 10:35:45
URL: http://lindawashere.blogg.se
Postat av: mie

Ja usch för f-kassan, jag är i deras härva och måste ut o jobba om ett år=/.

2008-03-11 @ 15:32:23
URL: http://www.mies.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag var föremål för F-kassans icke godkända sjuklingar i höstas. Som tur var hade jag familj som orkade hjälpa och stötta mig. F-kassan begärde komplettering av vårdcentralen men där hade jag varit vid en vikarie som inte längre fanns kvar. En annan läkare skrev då till f-k att inget fanns att komplettera och ja, där stod jag. Fick tillslut komma till en tredje läkare som tillslut räddade mig. Jag fick vänta i över två månader på första utbetalningen. Tänk om jag stått ensam utan hjälp från familjen. Det hade jag aldrig orkat, för jag var för sjuk för det.
/P

2008-03-11 @ 22:36:13
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0