Marknad

Idag har vi varit på en liten marknad! För två år sedan när det var marknad där så var det så lite att man gick igenom den på 10minuter! Men nu så har dom år efter år ökat den så nu är den ganska stor och mycket fint som dom säljer! Det är inte bara skit utan mycket hantverk och många butiker i gamla Bålsta säljer fina inrednings saker som typ sia och lexington mm och dom passar på att ha extra priser på jättefina saker!

Inhandlingen idag blev en ny Tilda docka,massa olika ljus,en vägg ljusstake. Skall visa med bilder sen men den batteriet laddas just nu!

Nästa helg så är det Sveriges största marknad som heter Mickelmess och där finns det saker kan jag lova! så det ser jag fram i mot!

Sen den 12okt så har AMandas skola marknad och det är också jätte kul, hon går Naturbruk och dom har en trädgårds skola där så då kan man hitta billiga växter!

Tråkigast är att jag blir så trött i ryggen med allt gående!


Kommentarer
Postat av: annette

Oj, vad mycket människor! Kul att det lite hantverk och köpa också, här i stan var det marknad i slutet av augusti, var sämre än vanligt.Kramen //annette

2008-09-27 @ 22:31:59
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com
Postat av: synne

Marknad är alltid kul att besöka.

Snart dax för Arvika.

Kan det hjälpa ryggen om du har stavar med och går med?

Bara en liten undran.

Kramen Synne.

2008-09-28 @ 19:20:13
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0