Tänk

Är man en bloggare och framförallt modebloggare finns det ett par grejer som är bannlysta. Vi vet om dem men följs de verkligen? Svaret är nej! Jag vet inte hur pass intressant det är men tänkte dela med mig av de främsta fyra punkterna som inte är okej.

RETUSCHERA - Att mixtra en aning med ljuset på bilden är väl helt okej men att retuschera sönder en bild så personen ser ut som hon/han är tagen ur ett modejobb gillas inte. Speciellt inte när man möter personen i fråga och man knappt känner igen henne/honom. Det är ju faktiskt det som är det fina med bloggar, att det är "vanliga" människor man kan hämta inspiration av och inte toppmodeller.

ÄNDRA KLOCKSLAG - Det är en ständig kamp gällande att vara först med nyheterna i bloggvärlden. Ett ofta förekommande moment är att det mixtras med tiden så att ett inlägg som varit publicerat efter en konkurrent helt plötsligt hamnar innan. Riktigt illa!

FEJKA "DAGENS" - Visst händer det säkert alla att det byts kläder under dagen. Men att styla sin "dagens" upp till tänderna på grund av plåtningen för att därefter byta om till en mindre stylish klädsel är ett big no no. Att möta en modebloggare på stan i en helt annan klädsel mot vad som lagts upp på bloggen en halvtimma innan är inte okej.

RADERA KOMMENTARER - På de flesta bloggarna är kommentarsfältet öppet vilket kan locka till otrevligheter men också väldigt mycket positiv feedback. Personligen tycker jag inte att man ska radera kommentarer så länge som de inte är väldigt stötande och elaka. Jag raderar knappt inga kommentarer, de som har fått ryka har just varit för elaka.

Tänk att det till och med finns Dödssynder inom blogg världen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0