Horoskop denna vecka!!

Väduren 21/3-20/4

Idag får du energi av din egen planet Mars. Det ger dig ork att ta itu med de problem du stöter på jobbet. En kollega ger dig en komplimang och det gör dig på gott humör.


Oxen 21/4-21/5

Något med ditt boende bekymrar dig. Det kan vara att du vill flytta, att du är osams med en granne eller att du inte trivs hemma just nu. Vad du behöver är ett gott råd från din bästa vän.


Tvillingarna 22/5-21/6

Visa att du vågar vara annorlunda idag. Gör inte som alla andra bara för att smälta in. Ditt största problem är att ditt självförtroende inte är på topp så du undviker utmaningar.


Kräftan 22/6-22/7

Din chef skäller på dig idag och det gör dig arg. Även om han/hon har rätt i sak så tar du det mer personligt än du borde. Alla gör ett misstag, nu gör du inte om det igen.


Lejonet 23/7-23/8

En glad kollega lyser upp dagen för dig. Du känner att du äntligen hittat någon som du kan ha en mer personlig relation med en ytlig vänskap. Det blir en bra start på veckan.


Jungfrun 24/8-23/9

Ekonomin bekymrar dig mest just nu. Det kan vara personliga utgifter eller så jobbar du med siffror på något sätt. Du måste försöka få distans till dina problem så du kan se dom ur en objektiv synvinkel.


Vågen 24/9-23/10

Dagen börjar sämre än den slutar, tänk på det när du stressar på morgonen svärandes över att allt blir fel. Ha tålamod så kommer det till och med blir en toppendag.


Skorpionen 24/10-22/11

En vän associerar dig med trubbel just nu. Det verkar som du lurat in henne/honom i ett hörn och nu kan han/hon inte ta sig därifrån. Nu måste du hjälpa din vän.


Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du ett glatt besked från en av dina bekanta. Du har väntat länge på den här nyheten, och ett tag trodde du inte att den skulle komma. Nu blir du positivt överraskad.


Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen ska du se upp med falska rykten. En uttråkad person i din närhet tycket det är kul att sprida ut halvsanningar om sina kollegor och det ser ut att kunna drabba dig.


Vattumannen 21/1-19/2

Var inte så uppblåst när du pratar med dina kollegor idag. Vanligtvis är du mycket ödmjuk, men just nu tyck du drabbats av en hybris som gör dig ganska oförskämd mot din omgivning.


Fiskarna 20/2-20/3

Se det goda ur den situation som uppstått. Visst ligger du lite risigt till, men du kommer att lära dig en nyttig läxa av den här erfarenheten. Du växer, blir starkare och kommer inte att göra om samma misstag igen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0