Svart Mjölk

Snygga förpackningar på mellan mjölken nu när dom är svarta! Mycket snyggare en den gröna tycker jag men jag gillar den svarta färgen! Dom har ändrat på färgen tillfälligt för att:

På Världsnaturfondens, WWFs initiativ kommer då miljoner människor över hela världen att släcka lamporna för klimatets skull. Syftet är att påminna världens ledare att fatta bra och modiga beslut för miljön ur ett globalt perspektiv. Det kan till exempel ske genom att minska utsläppen och energiförbrukningen.

2008 släckte 50 miljoner människor,undra hur många det blir 2009?

 

Var med du också

Alla kan göra något för klimatet och för framtiden, därför är också just din insats viktig. En bra början är att delta i Earth Hour och släcka alla lampor hemma den 28e mars under en timme mellan kl 20:30 och 21:30. Tänd mysiga stearinljus istället. Tipsa din familj, släkt och vänner. Kanske kan ni samlas hemma hos någon och delta i Earth Hour tillsammans.

Du kan också utnyttja tillfället till en promenad och se vem som deltar i Earth Hour där du bor. Gå ut och se hur ljusen släcks för klimatet, har du bra utsikt kanske du kan se en hel stadsdel bli mörk.

Om du stannar hemma blir det en stunds kvalitetstid, utan dator och TV. Istället kan du passa på att laga klimatsmart mat i stearinljusets sken.

Du kan gå in här om du vill anmäla dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0