Vacker

Visst är det en vacker tjej och har så mycket snygga saker när hon lagar mat och färger på sina saker! Det är en njutning att titta på hennes program!

Leila Lindholm är kock och lagar mat i TV4. Med mångårig erfarenhet av restaurangbranschen, fotograferingar och reklamfilm är hon idag en av Sveriges mest etablerade kockar med flera tv-serier bakom sig. Leila skriver alla sina recept själv och stylar mat, scenografi och rekvisita till sina program och böcker. Tidigare har hon arbetat på restauranger som Aquavit i New York, Operakällaren och Fredsgatan 12 i Stockholm. 1999 utnämndes hon till årets kvinnliga kock i Sverige. Sedan flera år tillbaka ser du Leila bjuda på enkla och tidsbesparande middagstips i TV4 Nyhetsmorgon, där hon blev vald till årets TV kock år 2004. Under 2005/2006 sändes hennes populära matlagningsprogram "Leilas mat" i TV4 plus. Våren 2007 samt 2008 sändes "Leila bakar" i samma kanal och till hösten "Leilas fest", ett program tillägnat Farsdag och Halloween. Just nu kan du se Leila på landet i TV4 Plus onsdagar kl. 21.00 med repris söndagar.

Leila har givit ut 3 kokböcker "Leilas Middagstips" (Natur & kultur, 2004) och "Leilas guldkant på vardagen" (Natur & kultur, 2006) samt den pinfärska härliga bakboken "A piece of cake" (Natur & kultur, 2008) finns i butik nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0