Där ser man!

Tv-stjärna gripen

Den kända programledaren misstänks ha köpt kokain.

Efter en lång tids spaning greps hon och pojkvännen i går av polisen.

Programledaren har lett några av Sveriges populäraste program. Hon syns ofta i vimlet på Stockholms kändistätaste krogar.

Polisen misstänker att hon och hennes pojkvän har köpt narkotika av en man som nu sitter häktad.

Den personen greps i början av mars i en söderförort till Stockholm med en stor mängd kokain.

Polisen tror att han sålt kokain till flera andra.

Det förnekar mannen, han erkänner bara att han har haft kokain för eget bruk.

När polisen började undersöka mannens verksamhet ledde spåren dem till tv-stjärnan och hennes pojkvän.

Greps i hemmet

I går greps kvinnan i sitt hem i centrala Stockholm. Hon anhölls senare misstänkt för narkotikabrott. Hur mycket kokain det rör sig om vill polisen inte säga. Men på länskriminalen bekräftar man att kvinnan varit aktuell en längre tid.

- Hon har observerats i spaningar, både under 2007 och på senare tid, säger Bo Eliasson, utredningschef på länskriminalens narkotikarotel.

Inlåsta på häktet

Nu sitter programledaren och pojkvännen inlåsta på Kronobergshäktet i Stockholm.

Även en tredje man sitter anhållen i härvan.

Programledarens advokat har ännu inte blivit informerad om fallet.

- Nej, jag vet ingenting om detta än, säger han.

I dag ska ett möte hållas med åklagaren i ärendet.

Paret kommer då att förhöras med sina advokater närvarande.

Hur de ställer sig till anklagelserna är ännu inte känt.

Bo Eliasson säger att det kan bli aktuellt med fler gripanden.

- Vi utesluter inte att det är fler kända personer som kommer att kallas och höras. Fler personer som är i den kategorin att de förekommer på nöjessidor.


 
Nu jagar polisen kända personer Vill sända ut en tydlig signal: "Inom kändiskretsar finns en acceptans för kokain och amfetamin."

Men enligt sajten realtid.se så är det Sanna Bråding
som har gjort det!

Jaha där ser man!
    


Valborg

Tur att mina barn är så stora att jag slipper gå ner till brasan som jag tycker är ur tråkigt,förr när barnen var mindre brukade vi alltid träffa ett gäng familjer och grilla och sen titta på brasan och tog en massa lotter,men nu har barnen sitt och vi vuxna måste sitta inne och hålla koll på dom!

Hoppas att alla i allafall får en trevlig valborgskväll!


God natt

Kryper ner nu tillsammans med mina favoriter!
ps Freja och Athena men alla mina barn är faktiskt mina favvosar också!

image535

Falskhet!

Tycker att människor känns oehört falska!!!! eller har jag bara otur att träffa på falska människor men herregud är det bara jag eller???????



Ibland känns det som folk bara tar en för givet?

Vill ha!

           

           

          


image534

Mest av allt dessa!


Lunch

Med allt detta tjat från ena till det andra hållet har jag faktiskt ätit lunch i dag! Angelica tog med mig ner till vårat cafe i centrum och så fikade vi och åt en varsin foccatia med köttfärs och det var mumsigt!

image518

Buzzador

I dag kom paketet med olika smördegar med smaken tomat-basilika,morot,spenat,som jag skall prova och skicka in rapport till buzzsador,det är första gången jag har kommit med i en kampanj och det är jättem roligt att jag kom med,här skall det lagas mat!!!!!!

Återkommer med resultatet någon dag.

image516


Härlig

Vill att ni går in på denna tjejs blogg och tittat på alla hennes underbara foton och inte bara det hon skriver kommentarer sonm gör en så glad!



Klicka in dig HÄR!


Rea

Intersport i barkaby outlet säljer ut allt för 50 procent dom skall lägga ner den butiken pga att det finns redan en intersport butik lite längre in på outlet området! I alla fall fick jag tag i ett par rosa (såklart) tyg gymnastikskor för endast 75 kr! Det var dagens kap! Nej förresten så var vi inne på hemtex och där sålde dom helt underbara flis filtar för 49kr i stället för 149kr, jag köpte en rosa och en grå skit snygga!!!!!!

 
SNYGGA VA?

Så fin

Angelica hade på sig en klänning och strumpbyxor med mönster på när vi var och handlade,jag tyckte hon var jätte fin men själv tyckte hon att hon såg ut som Dileva???

image513

Söta

Titta är den inte mysig bilden?

image512

Jord

Thomas kom hem tidigt så vi skall fara till bahaus och köpa en massa jord,hönsgödsel och täckbark dom tar bara 89kr för 5 påsar och det är ju super billigt!

Nu är vi tillbaka och vi handlade femton påsar av olika produkter,sen hittade vi lite perenner och vattenmelons planta skall bli spännande att se i fall det blir något?

image511

Glas

Blått glas som faktiskt jag har köpt oss blommsterhandlaren la jag ovanpå dessa blommor för dekoration och jag tyckte att det blev ursnyggt!

image510

Gummistövlar!

Gummistövlar kan vara bra till mycket ! tyvärr är jag dålig på att andvända dom även fast jag skulle behöva tex när man går i skogen eller är ute i trädgården.

Men jag kom på att man kunde kanske plantera i dom så jag fyllde dom med gårdsgrus och satt ner två pelagoner i dom och kolla vad fint det blev? får väll se hur dom kommer att trivas där?men jag gillade det vad tycker ni?

image508


Citronsyra!

Jag har tittat på städ programmet rent hus och där hörde jag att man kunde rengöra toaletterna med citronsyra !men sen kom jag inte i håg hur man skulle göra?ialla fall så köpte jag en påse,jag tänkte att jag får väll kolla igenom programmen igen på datorn så jag vet hur jag skall göra!

Men jag har inget kvar!!! Allt i påsen är borta och Angelica är boven som har ätit upp det? ja ni hörde rätt hur kan människan äta citronsyra som jag hade tänkt andvända för att det skulle fräta bort skiten ur toaletten??????
Hm jag kom på henne nu och vet ni?hon blandar det med socker och äter det hon säger att det blir surt hockey-pulver som finns att köpa!!!
Hur kommer hennes mage att se ut??????

SLUTA ÄT UTAV SYRAN!!!



MEN HERRE GUD NU ÄTER ALIDA DET OCKSÅ

Outfit!

image507

En härlig rosa frotte overall som är perfekt för lite trädgårdsarbete!

Smärtkliniken

Jag var som sagt till Uppsala och på smärtkliniken fick träffa en ganska ung och lite kaxig läkare han hade nog inte varit läkare i så många år! men till saken är att först så har jag väntat  i tre månader på att få komma dit och kanske få någon sorts hjälp med medicinerna!
Men tror ni att det funkade? nä  det enda som han funderade på i ca 45minuter var hur han kunde hjälpa mig att äta frukost och lunch och gick verkligen på mig, ja nästan ofärskämd när han påpekade att man faktiskt blir sjuk,deprimerad, och trött av att inte äta,så han trodde att han hade kommit på varför i princip jag hade varit sjukskriven i tre år!!!!!
Men jag har alltid varit sån att jag glömmer att äta,ja just det då undrade han i fall jag började bli dement???????????
Det var inte mycket prat och min smärta och mina sömn problem!!! och det var ju det som min Läkare och pyskolog trodde att dom skulle kunna mycket bättre pga av att min läkare inte vågar blanda någon medicin pga att hon är så ny!
Det han kunde hjälpa mig med var en upptrappning av mina deprissons tabletter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEN HERREGUD VAR SKALL JAG FÅ NÅGON HJÄLP NÅGONSTANS???????????




Dockan

Alida är min lilla docka!

image505

Färgen

Titta vilken underbar färg har faktiskt inte sett en sådan färg förut!

image504

Dessa blommor

Dessa blommor kånkade vi hem!

image501


Blommor

Angelica och jag tog hundarna och gick ner till våran blommsterhandlare och hittade en massa blommor jag ville ha,men tyvärr så kunde man inte handla på pricken det man vill ha för det finns en uppsjö av blommor där+en massa snygga inredning prylar och tyvärr så promenerade vi!

Men tack Angelica för att du gick med mig och kånkade hem blommona!

image497

Angelica och hundarna inne i växthuset!

image498

Oj så snyggt!

image499

Vilka underbara saker!

image500

Hoppas att jag vinner på lotto i dag!

Natt i natti

Kära blogg nu lägger jag ner för denna dag,ja just det glömmde berätta Thomas är ju och tävlat i Danmark och det är ca 260 st båtar och han och hans team ligger på 7 plats!!!! det är sjukt bra!!!   HEJA HEJA

Kära vän lycka till i morgon!!!

image496

Så här



image495


Skall det vara så här!!!!
ibland känner man sig så här fast jag inte har några småbarn!! eller hur Amanda???

Smärtläkaren

Ja just det har varit i uppsala i dag oss läkaren,men orkar inte berätta i dag utan gör det imorgon!
men en sak kan jag säga JÄKLA SKIT LÄKARE !  förlåt i fall någon tar illa vid sig men så KÄNNER jag i dag!

Tp

Vi som är lika unga som jag!!!! måste nästan komma i håg ett tuggumi som fanns när jag var liten ett ljusblått som smakade gudomligt,jag tror vi kallade dom tp-tugg.
om någon kan minnas smaken kan jag rekommendera en tandkräm som påminner mig om den smaken,jag köper den oss tandläkaren och heter opalescence och tar bort fläckar på tänderna kostar ca 105kr,ja den är otroligt dyr men har man borstat tänderna en gång med den så kan man inte vara utan den.jag lovar!!!!

ps,det är nästan som man längtar tills man får gå och borsta tänderna!!!!

image494

Clarins

Sen så var jag på våran skönhetssalong som säljer clarins, och ägaren är en finsk dam som är så trevlig och som vanligt handlade jag em massa krämer både till mig och Angelica för vi båda älskar märket clarins som ex inte är testat på djur som är jätte viktigt för mig!


Eleven

Hämtat ut mina saker i från Eleven gudomliga hudkrämer så nu luktar man godis!

image490


Fågelbebisar!

Jag har satt upp fågelhus i mitt sk önskaträd och i det röda huset bor det fåglar i och jag hoppas att dom mår bra och kommer få bebisar där!

image489

Blommor

Vi köpte lite blommor (stackars mina barn som får bära allt) i från Jakobsberg vill ha lite för man eller jag blir jätte glad av blommor!

image486




Parning

Båda hundarna löper och det är andra veckan nu men herregud dom parar sig hela tiden!! det är två tikar och håller på ständigt det spelar ingen roll var vi är,går man ut med dom så stannar dom mitt i gatan och håller på så man håller på att bli tokig!!!

image483

Athena med sina byxor!

image484

Och Freja med sina!

image485

Väntar på???

Trött

Jag,Angelica och Alida har varit flera timmar i Jakobsberg och letat jeans och skinnjacka till Alida men inte hittade vi något som hon skulle ha! Däremot kom vi hem med lite andra saker,jag brukar så sällan köpa något till mig men hittade faktiskt två tröjor och tights och tjejorna hittade jättesöta klänningar!


Alidas köpt på ginatricot 149kr


Angelicas också köpt på Ginatricot 299kr


Den rosa randiga är köpt på kappahl 179kr
Den gula i från stadium 149kr

+en massa små saker,men vad trött jag blev när jag satt mig ner!

Ordspråk

  • Bekymra dig inte över gamla problem. Det kommer snart nya
  • Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar.
  • Den girige saknar både det han har och det han inte har
  • Den som ruvar på hämd håller sina sår öppna.
  • Avundet tar aldrig ledigt
  • Avundsjuka ögon blir aldrig mätta.
  • Alla älskar lyckan, lyckan älskar bara få.

    Jag gillar ordspråk tycker en del är riktigt bra!
image477

MQ

Fick en brochyr hem i från MQ för Angelica tar studenten i sommar och vilka underbara klänningar dom har då skulle man önska att man hade smal kropp och smala ben så att man kunde ha en snygg klänning!





eleven.se

Nu har jag beställt lite saker i från eleven.se,och där brukar jag köpa parfymen clean i olika lukter den är helt underbar och lite billigare än på vanliga affärer,sen beställer jag en body lotion Aquolina Body Milk som också finns i en massa lukter och jag beställde bla lukten citronmaräng! och vanilj-muffins så jag kommer väll lukta som en karamell!!!!

Så i morgon skall jag ¨gå ner till ica och hämta paketet!


Clean Fresh Laundry Eau de Parfum
Tar kort på sakerna i morgon och lägger in!

Vad läskigt!

När jag klickade på några av mina favorit bloggar så hittade jag denna på baristamorsan och som ni måste länka och skriva under här ! så vi alla kan hjälpas åt att försöka få stopp på drogen!!!

Manifestation mot dödsdrogen Ett par hundra personer har samlats i Åkersberga för att hedra Robert Eklund, 17, som dog efter en överdos av drogen DXM. En drog som han och en vän beställde på internet. Leveransen hämtade de ut i Icabutiken.




Nätdrogen tog hans liv

17-årige Roberts familj: Skriv under protestlistan

ÅKERSBERGA. Robert Eklund, 17, föll offer för nätdrogen DXM.

Men hans död ska inte vara förgäves.

Nu vill familj och vänner att dödsdrogen förbjuds.

Ett par hundra personer står tysta på en gräsplätt i solen. Ur högtalarna strömmar låten "Rest in peace, Robert". "Du lever kvar i våra minnen", rappar hans vänner på inspelningen.

"Älskar dig för alltid"

Mellan tårarna lyckas tidigare flickvännen Isabelle Grönroos på något vis få fram sin avskedshälsning.

- Jag kommer aldrig att glömma dig. Älskar dig för alltid.

Vännerna verkar fortfarande inte riktigt förstå att den levnadsglade 17-åringen är borta.

- De hade ordnat det jättefint, säger Roberts mamma Diana Eklund.

Robert Eklund dog den 8 mars efter att ha använt drogen som blivit känd som DXM.

Tillsammans med en vän beställde han preparatet, som tidigare fanns i svensk hostmedicin, på nätet. Sedan hämtade han ut det på Ica - helt lagligt.

- Det är bedrövligt att det är så lätt att få tag på, säger Diana Eklund.

400 har skrivit på

Manifestationen i Åkersberga i går kväll var inte bara en minnesstund för en älskad och saknad vän, bror och son. Det var också startskottet för webbsajten stoppadxm.nu. I går kväll hade redan 400 personer skrivit under namninsamlingen.

Pappa är tacksam

Roberts pappa Peter Eklund skickar en hälsning till Aftonbladets läsare:

- Gå in på sidan och skriv under så vi kan skicka listan till EU och få stopp på det här.

Han är tacksam till vännerna som ordnade minnesstunden.

- För oss är det ett bevis på att han var en kille som många älskade. Vi känner ett stort stöd och kärlek från ungdomarna, säger han.




 


pyskologprat!

Har suttit oss pykologen i timme nu och fått höra att jag måste börja tänka på mig själv och sluta upp att passa upp på min familj!

Så familjen hör nu på det!!!


Tack

Vill bara tacka för värmen som strålade ner till mig i dag! Tack solen!



NEJ NEJ

NU åker ju någon av minna favoriter! Jäkla skit Markoolio åkte nu!

Körslaget!

Jag vet faktiskt inte vem jag tycker är bäst men jag gillar nog Markoolio och Lindas körer så dom andra får åka ut för min del men inte dom två!

Vem tycker ni är bäst?

Foto:

Foto:Daniel Ohlsson och Linus Hallsénius

Stenar

I dag så har vi lagt stenar och fiber duk  runt våra frukträd så att man kanske slipper en massa ogräs!

image475

Och så fotade jag några söta påskliljor!

image476

Ensam

Nu kommer vi vara utan våra pappa! han skall åka och fiska till Danmark Bornholm trollingmaster där första priset är ca 50 000 danska kronor,problemet är bara att det är 260 båtar i från hela europa som tävlar så chansen är inte så stor men vi här hemma kommer att hålla tummarna i alla fall!

image474

Heja Team Push Up!

Padda

Jag har läst någonstans att man skall ha en padda innanför sin  ytterdörr för att den skall ge familjen lycka och pengarna skall flöda in, men INTE här heller så jag tänkte att jag skall försöka med en till så får vi hålla tummarna!!!!!

Skulle gärna vilja att pengarna kommer att flöda in här!

image473

Angelica!

Angelica pryar inne i stan och jobbar sent så jag ser inte henne så mycket så jag snodde ett kort på henne när hon skulle gå iväg!

image472


Tips

Vi är sex personer i detta hem +två hundar jag är så otroligt trött på att tvätta alla dessa kläder och ALLA dessa handukar! när sex personer dushar varje dag och slänger sin handuk i tvätt korgen efter att ha använt dom en enda gång så börjar jag tröttna på att tvättkorgen är propp full varje dag så kom jag på något!!!

Jag skrev på klädnypor namnen på alla även hundarna så när man har använt sin handuk så sätter man på sitt namn och man kan ha handuken i alla fall två dagar!!!     SMART VA?

image470


Måste visa!

Hittade den här fina bilden på Freja som jag måste visa! synd med kletet vid ögat men annars en jätte fin bild!!!!


image469

Sleeping

Nu kryper jag ner i sängen för jag måste upp i morgon för att kontakta vårdcentralen och dom har ju bara tele tid tidigt på morgon, sov gott alla läsare och bloggare!

image468

Outfit

image466



image467

Röra

För några år sedan skulle jag alldrig i mitt liv kunnat låta det se ut så här och kunna gå och lägga mig! men genom att jag har sån jäkla värk så ofta nu så orkar jag inte med att städa så som jag gjorde!

Men för det så tycker jag inte om när det blir så här rörigt och alla dessa skor som skulle få plats i luckorna blir stående på golvet! förstår inte????


PS det som är mest konstigt är att mina rosa skor också står där på golvet! Fy Millan!

image465


Nostalgi


9 år 1973          11år 1975       15år  1979         18år 1982       25år   1989         




   30år 1994        35år 1999
                     

Jag stannar nog där även fast det fattas ett antal år tills vi kommer till 2008 men man kan prata om nostalgi eller?!

GB-glass

Jag har smakat en enda glass nu ivår och den var otroligt god,det kommer att bli min favorit i sommar!

image456

Cornetto Citron

vilken är din favorit?

Vad vackert!

Tänk att jag mår så fruktansvärt dåligt av det här som har hänt Engla,jag vet att folk undrar varför man har försorat upp just henne när det dör barn varje dag i vårt land! jag vet i alla fall att det här mår jag skit utav så det så!!!!

"Engla blev en ljusspridare"

Familjen skriver öppet brev till svenska folket

I ett öppet brev tackar Englas familj för det enorma engagemanget från svenska folket.

- Vi vill tacka alla som varit vid vår sida under sökandet och i vår sorg, säger familjen i brevet.







Söta lilla Athena

Alida har lånat en fotboll och Angelica skulle gå ut och leka med hundarna och Freja som brukar älska att sparka boll orkade inte, men Athena älskar bollar och blev jätte glad när hon kom med den och började springa efter den.
Efter ett tag så blir hon alldeles vild och börjar bita bollen och visade tänderna Angelica försökte stoppa henne men hon lyssnade inte utan tänkte bita henne också!!!

Hel knäpp hund?!

image449

Tänd ett ljus

Kl 21.00 skall jag tända ett ljus för Engla och hennes familj, gör det du också!

image447

image448


VILA I FRID LILLA ENGLA!

Thomas

Titta Thomas dom kommer!

image446

Båda hundarna

Båda hundarna har börjat löpa, Freja började för några dagar sen och i går började Athena! Hon måste ju ha löpbyxor på sig och det var ju första gången för henne och fy vad hon tyckte att det var hemskt! hon sätter sig och vill inte gå, i och för sig är båda hundarna jätte dävna och vill inte gå ut någon längre promenad!

Jag och hundarna sitter alltid uppe på kvällarna och dom väntar alltid tills jag lägger mig men i dag gick dom och la sig tidigare och båda sommnade i min säng!

image444

image445

Skit dator

Jag har haft en fruktansvärd blogg torka, det enda jag kan tänka på nu och hålla på med är den här jäkla skit datorn som jag har fått installera om windows xp två gånger och inte får den att funka ordentligt i alla fall!

Sen händer det inte så mycket i mitt annars så tråkiga liv, Alida har som vanligt spelat fotbollstunering i dag och skall spela hela dagen i morgon också, sen skall Thomas få stå i kiosken där dom skall spela och han skall stå från kl 8.00-12.00 stackars han men förr i tiden så var det alltid jag som har fått gjort sådana saker med våra barn men nu har jag så förrbannat ont och klarar inte samma saker som förr och varför jag tycker synd om honom vet jag inte?  men det gör jag!

image442


Önskar att man kunde hjälpa?

Har du sett försvunna Engla?

Polisen har gått ut med följande signalement:
10 år, 150 centimeter lång, normal kroppsbyggnad.

Bruna ögon, långt brunt lockigt hår med mörkt hårband, glasögon med brun-vinröda bågar.
Klädd i grön halvlång vinterjacka med bröstfickor och sidofickor, troligen svarta tygbyxor och svartvita gympaskor med en mindre vit dödskalle på utsidan.

   Tips till polisen kan lämnas på telenr 076-1052726.


Man skulle önska att man kunde lämna tips så att hon hittas!



image441



Nordiska trädgårdar

Vi tänkte faktiskt göra något roligt i helgen ! på lördag skall vi gå på Nordiska trädgårdar på Älvsjö mässan det längtar jag till men man kan ju undra ifall vi får någon vår?


Massor av snö!

image437


Stackars mina blommor!

image438

JAG VILL INTE HA DETTA LÄNGRE?


Hatar

image435


Det har varit så här dåligt med mig nu i några dagar, och jag verkligen hatar nästan allt när jag mår så här!
och detta jäkla väder som man även om bara hundarna går ut och kissar så måste dom gå in i dushen och det blir skit jobbigt i alla fall när man är själv hemma!!!

Jag har en fruktansvärd blogg-torka så jag har inte mycket att skriva om, skall lägga mig nu när Alex och Angelica har kommit i från jobben, Thomas och Alida sover sen flera timmar sen!

God natt!


Engla

Vill tända ett ljus för Engla och hennes familj!

Jag tycker att det är fruktansvärt!


Blåsippor!

Hittade blåsippor i skogen!



image431



image434

Det är VÅR!

Fryst!

I dag hade Alida match i Kallhäll så det var bara åka dit och stå ute och frysa,Farmor och jag frös så mycket att vi inte kunnde stå stilla så vi fick gå en promenad i stället!

Thomas fick stå som linjedommare ett tag, men tyckte inte så mycket om det utan stod där med ett ointresse!

image425



Vi hade inte så mycket att göra så Angelica och jag tar lite kort på våra skor!

image430

Film

Alex och Angelica är ute och festar! Barnens Farmor är här så vi skall titta på film Flood och får se i fall den är ok?och sen får jag  väll vänta tills mina barn kommer hem!


Vackra Alida!

Angelica och Alida har varit ute och fotat Alida och man kan verkligen inte tro att hon är endast 13 år?

image420





image424



Vår!

image418


image419


VÅREN ÄR HÄR! HAR ÄVEN SETT CITRON FJÄRILAR!

Har haft blogg torka!

Jag har mått som en tunna skit och inte orkat med att blogga! men hade ju lovat att berätta vad som hände förra helgen!

Jo det var lilla Athena som hade försvunnit i från våran tomt, hon sprang med en kille som kom i från tåget och skulle gå hem och Athena sprang som vanligt ned till grus vägen och blev överlycklig att det kom någon och hälsade på en henne! och helt plötsligt går hon med honom och han undrar var hon hör hemma? men hon ville inte visa honom var hon bodde så han fick bära henne hem till sig ca 3km härifrån,! Men medans hon var med hemma oss honom så letade vi som tokar här i våran skog och blev jätte lessna för vi trodde att hon hade blivit tagen eller skadad och låg i skogen, hon var borta ca 6 timmar! vi ringde polisen och letade och sen skrev vi lappar och skulle sätta upp men Thomas ringde till polisen igen för att höra i fall någon hade ringt och det hade killen gjort så vi åkte till honom och fick hem henne och hon fick en omgång utav Freja jäklar vad arg hon var på henne!!!

Men vad hemskt det var för det känndes som jag hade förlorat henne och det gjorde fruktansvärt ont i hjärtat!


image417

Men nu har hon utegångsförbud!!!

Tråkigt!

Fy vad tråkigt det har varit när man inte har kunnat följa sina bloggar som man tycker om! Har nu provat att komma in i  på två dagar!

Jag följer några jätte härliga bloggar i från bloggspot och tur som det har varit så har jag kunnat följa dom!
Skall skriva lite mer om min helg senare! För den har varit krossande hjärtan kan jag lova!




Åter kommer senare!

RSS 2.0