Vacker bild

Satt och tittade på mina bilder på datorn,och hittade en bild som jag hade sparat av en enda andledning!! Vacker!!!


Glas

Det var någon "rar själ" som kastade in en stor sten i Angelicas fönster för någon helg sedan! Det var glas precis överallt,isängen i burkar,väskor,gardinen och hela golvet! Vet inte vems som gjort detta men vi har vissa aningar!

Polisen sa att Angelica hade tur att stenen inte hamnade på henne för då kunde man skriva in det som mordförsök!!!

Men att få bort allt glas så fick vi kasta mattorna och gardinerna och några små saker som man inte fick ur glaset i från!

Tack och lov att Angelica inte skadades av den!


Hålet i rutan.


Glaset i sängen

Glaset på golvet,klicka på bilden för att få den större!


Stenen.

Klicka på bilden för att e glaset!


Jag


Saknad

Jag som älskade min blogg förut!Men nu känns det som om jag inte har någon ork ens för bloggen!Sen är det ju tråkigt att man bara har tråkiga saker att blogga om! Eller hur? Jag själv tycker det är tråkigt att läsa bloggar med människor som bara kan dela med sig tråkigheter!

"Ge mig lite roligt att blogga om"

Fy fasiken

Sen vi flyttade till Bålsta för ca 4år sedan så har det hänt så fruktansvärda saker så jag undrar verkligen hur mycket mer man orkar?

Vi har haft inbrott i vårat garage 3 gånger,försök till inbrott i huset 1gång men Alex var hemma och kunde stoppa det men tyvärr blev han nedslagen i bakhuvudet!,Alida har blivit påkörd av en bil och hela framrutan krossades men hon klarade sig helskinnad,Amanda hade fest och hela Alex rum blev länsad på både x-box och dator+mera små saker,en före detta pojkvän kommit in och hotat både mig och min dotter och det slutade med blåmärke på armen och nedslagna krukor,Alida har blivit misshandlad av en kille och en tjej så hela hennes sida var blå,Amanda har blivit misshandlad av en tjej och då fick hon en blåklocka på ögat,en stor sten inkastad i Angelicas rum och hon var full av glas,tur bara att den stora stenen inte hamnade på henne,Alida har blivit mobbad utav fyra tjejor i nästan ett helt år och det resulterade i byte av skola!Sen har det varit en massa andra saker som jag inte riktigt kan skriva här.....

Men det var en liten snutt på vad som har hänt sen vi lämnade Kallhäll!!!!


Laila

Hittade en sån underbar söt bild på Laila Bagges blogg,den var så söt att jag inte kunde låta bli att "låna"bilden!


Tips

Ta socker,blanda lavendel blommor ( stjälkar bort ) med socker och placeras sedan i en flaska som du väljer , försedd med en propp och inredda efter ditt humör.
Kom ihåg att ta bort lavendel med en sil eller durkslag före konsumtion.
Jag bestämde mig för att förbereda socker parfymerade med lavendel för att smaksätta te , yoghurt och andra sötsaker.


Lavendersockret håller ett par månader,sen tar smaken utav lavenden slut men det går att andvända sockret endå!

RSS 2.0