Valborg

Firade Valborg tillsammans med goda vänner! Middag och en super god efterrätt,sen gick vi ner till brasan men pågrund av att det regnade så blev det inte speciellt länge vi var där!

Men en massa folk hade klätt på sig och stod och tittade på elden! Thomas sa då att han inte hade riktigt fårstått varför man skall stå och glo på en brasa? Men när barnen var små så tyckte dom att det var jätte spännande!
Nä det är skönare att sitta och mysa i soffan!

Efterätten gjorde jag så här:

6äggulor,1 dl socker och 2 dl matlagningsgrädde som man lät sjuda tills den blev lite tjockare,sen lät jag den bli kall och då kunde vi lägga i macarpone ost ca 200gr och blandade det ordentligt!sen delade jag jordgubbar och la i ett glas tillsammans med maränger och hälde på smeten.....

Kan lova att det var fantastiskt god!!!!

Hoppas att ni har haft en härlig Valborgs kväll!

Bara Vackert.....jeanne_4

jeanne_2


Tur....

Eller inte! För ca två månader sedan så var vi och handlade på ÖB i Enköping,då hade dom en tävling om det längsta kvittot skulle vinna en summa pengar!

Vi mätte kvittot och det var långt,hur långt det var kom jag inte i håg? Men sen har jag helt glömt bort tävlingen tills i dag när dom rinde och sa att vi hade vunnit!!!
2200kr!!! Oj precis det vi behövde!!

Men lyckan varade inte speciellt länge för jag har inte kvittot kvar!!!!! Och då kan vi inte bevisa att kvittot var så långt som vi skrev på lottsedeln!!!
Våran vanliga tur eller otur!!Fy fasiken för att vara så jäk..... slarvig! Men inte trodde jag att vi skulle vinna så jag tänkte aldrig på att spara kvittot!!!!


Sol

Vilket väder! Känns som alla bekymmer försvinner för ett tag! Nu är sommaren påväg ialla fall!

Sömn

Just ja idag i skogen (ja jag vet) så såg jag den första blåsippan för i år! Men nu har tjejorna lagt sig så nu är det min tur!

Godnatt alla bloggis vänner!


Så söt


Myspace Graphics


Kiss a frog.


Adam....

Alida kom hem ifrån solariumet nu på kvällen och det första hon sa,Mamma har du varit och hälsat på Adam?För det har vi varit! Sa hon och log som bara Alida kan. Sen kom Angelica hem i från sitt jobb och då frågade hon samma sak! Tycker att det var så gulligt sagt av dom! För det har blivit att vi har varit där varje dag och tänt ett ljus och tänkt på hans anhöriga.

Vi känner honom inte men pågrund av att han hittades en bit bakom huset,så känns det som vi måste gå och tända ljuset och på något sett titta till graven där han hittades och säga hej till honom,Men jag har mycket funderingar om varför mår folk så dåligt att man gör en sådan sak?????

Vi lever i ett samhälle där lycka värderas i pengar, skönhet, samhällsstatus och karriärshets. Vi matas med bilder och visioner om hur man lyckas, hur man ska se ut och hur man ska vara.

Mallen för en perfekt person är omöjlig att leva upp till. Yogautövande, superföräldrar med perfekta magmuskler och toppjobb som lyckas lägga ner lika mycket tid på familj, jobb och fritid ska hinna med att projicera en bild till omvärlden av sin lycka i form av materiella statussymboler som snygga bilar, hippa frisyrer och weekends till London.
Hur fan ska man som ung person på väg ut i livet kunna se sin lycka inom räckhåll?

Vi i våran familj är lite knasiga vi vet!! Men för oss så känns det ganska skönt att kunna gå och titta till honom....

Fattar inte hur denna vackra värld vi lever i kan vara så jäkla grym????Fy fan vad jag blir förbannad!
(Förlåt svärdommen)

 

 

 

 

 

 


Åldras med värdighet....

Brukar titta på förkväll nästan varje kväll!Tycker att det är ett bra program och framförallt tar dom upp allt mellan himmel och jord,så programmet blir alldrig tråkigt.

Sen tycker jag att alla tre tjejorna som är programledarna är sjukt duktiga!!! Och en som jag tycker har åldrats med värdighet är Yvonne Ryding!! Hon är sjukt vacker tycker jag!!

Yvonne Ryding
Yvonne som yngre
Yvonne Ryding

Men lika vacker nu!!

Kanske skulle jag prova hennes hudvårds krämer?Så kanske jag också kommer åldras med värdighet?


Vet inte?

Känner verkligen att jag vet inte om jag ens vill bo kvar här? Känner mig så lessen att skogen och mina promenad vägar som jag gått känns så svart på något konstigt sett!!!


Tänkvärt

Det är lätt att säga kloka ord.

Men svårare att leva upp till dom.

Vi tänker sällan på vad vi har.

Men alltid på vad vi saknar.

En vänlig tanke, ett gott ord.

Skapar glädje på vår jord.

Solglimt i öga, och värme i hjärta.

Kostar väl föga, men lindrar all smärta.

Det är inte det man tänker

 Utan det man gör.

Som kan förändra tillvaron

Det är bättre att ångra , vad man har gjort.

Än att ångra det som aldrig blev av.


Sorg

Tänk att det som inte skall inträffa eller får inträffa har hänt!!! Adam Berg har hittats nästan precis bakom vårat hus!!! Jag går precis där han har legat med hundarna både en och två gånger varje dag!! Han hittades där som vi kallar den korta kvarten,att gå i från vårat hus ut på vägen in i skogen och in på den stigen som han hittades vid och tillbaka bakvägen till vårat hus, tar ca 5 minuter att gå!!!!!

Angelica och jag gick med hundarna där i Söndags och den ena av våra hundar sprang ner JUST där dom hittade honom!!! Vi har plockat svamp varje dag i höstas med hundarna där!!! Uch känns så otäck att vi kanske har gått på hans grav,hundarna kanske har kissat på den!!

Blir så lessen att tänka på att han har legat där utan någons vetskap!! Sen ännu värre att Jornalisterna letar upp telefonnr till alla i våran familj och ringer och vill ha interljuver?? Det enda jag kan känna just nu är på något konstigt sett är en härlig känsla att äntligen får han frid,även föräldrarna måste känna en frid att äntligen få veta vad som hänt honom!!!

Alida och Angelica,jag gick ut med hundarna till avspärningen och tände ett ljus åt honom och någon hade även varit där med blommor!! Men det går poliser och vaktar på nätterna fortfarande!!

Fy fasiken vilken sjuk värld vi lever i!!!!Vårat ljus! R;I;P ADAMAvspärrningen syns ganska svagt men det är från vårat köksfönster!

Här är det senaste om mordet!


Tillbaka

Min blogg har jag helt lagt åt sidan för ett tag! Gillar verkligen allt med bloggar,att skriva,fixa ordning sina bilder,tänk att om några år kan man titta tillbaka på bloggen,iprincip som en dagbok!
Älskar även att kolla in mina bloggis vänners bloggar! Ja bloggen har blivit en livsstil på något knasigt sett!

Men nu under en och en halv vecka så har jag inte haft någon lust att blogga!Vet inte varför jag får en så extrem bloggtorka?

Men nu skall jag försöka för min egen skull ta mig i kragen och ialla fall skriva något varje dag!!!Bilden har inte något med texten att göra,tyckte den var rolig!


Bloggtorka!

Jag kan erkänna att det är med en viss Hat/kärlek jag "umgås" med min egen blogg...*ler ansträngt*
Tittar helst bara in till er andra just nu...Trött

Bloggar imorgon och berättar då mitt besök på Arbetsförmedlingen! Hände inte mycket där inte!
Skall sova nu ögonen börjar bli trötta nu! Appropå ögon,jag har problem fortfarande med mitt öga!!! Fattar inte att det inte blir bra!!

God Natt!


Kvinnor

 

1. Istället för dubbelhaka – SMEK-BACKE

Så mjuk, så mjuk är huden här. Ett ställe att varligt och eftertänksamt smeka för att locka fram kloka tankar och bra beslut.

2. Istället för rynkor – LIVSLINJER

Ansiktet är livets gästbok. Här har lycka, sorger, skratt, smärta, stolthet och oro lämnat anteckningar efter sina besök. Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.

3. Istället för påsar under ögonen – TÅRKUDDAR

För att de dämpar tårars fall och låter sorgen landa mjukt.

4. Istället för gäddhäng – ÄNGLAVINGAR

Lite svirr under överarmarna visar att du varit med förr. Ett bevis för att du besitter lite av den överjordiska klokhet och gudomliga mognad som 20-åringar bara kan drömma om.

5. Istället för ridbyxlår – GUDINNEBOLSTER

Sååå mjuka att smeka och vila mot. Kraftiga? Nej kraftfulla ! Troget bär de dig genom livet.

6. Istället för bilring – NJUTNINGS-SOUVENIR

Ett kvitto på att du flitigt turistat i njutningens land, tagit del av fantastiska njutningar och har vett att uppskatta livets goda.

7. Istället för celluliter – AFRODITE-SKÅLAR

Som små fördjupningar att utforska för en älskares smekande händer.

8. Istället för hängbröst – GODISPÅSAR

De kanske inte längre är de toppiga gräddbullar de en gång var, men oj vad mycket njutning och kärlek de har givit både partner och barn.

9. Istället för ryggfläsk – KÄRLEKSHANDTAG

Vi importerar och direktöversätter det engelska uttrycket “love handles” rakt av. Greppvänliga kvinnor uppskattas ofta av de riktigt goda älskarna.

10. Istället för tunt hår – SILKESFLUFF

Skandinaviskt skirt, mjukt och lent. Ett hår som har lätt till lek med vinden.Tyckte faktiskt att många utav dessa uttryck passade in på mig,
Hittar du också något som passar? 

Hittade den på en blogg som heter Plogflickan!

Arbetsförmedlingen

På väg till arbetsförmedlingen för att avsluta aktivitetsersättningen! Spännande att se vad dom säger och vad dom har tänkt sig?


Tävling

Jag är med och tävlar i min goaste blogg väns blogg! Du kan gå in här ifall du också vill prova lyckan!Tävlingen pågår till den 11 April,LYCKA TILL ALLA SOM ÄR MED!


Städat

Jag har fortfarande en känsla i kroppen!det känns precis som om jag hade influensa!! Jag kan beskriva min värk som om man låg med en influensa!!
Men jag har plågat mig med att damsugit och det är bara på grund av Athena som hårar!! Måste hålla efter så att det inte blir astma anfall här hemma!! Angelica och Alida tål faktiskt inte hundar!!! Så just nu är det problem just bara för att hon skall bli av med vinterpälsen!!!

Sen var vi iväg till VI för att hämta en sak som jag hade Traderat! Och det var ett underbart barn ansikte i sten,jag blev jätte glad för det och roligaste av allt är att jag inte har betalat många kronor för det !!!!


Jag skulle köpa en ny blomma till min te-kopp!Och visste faktiskt inte vad jag skulle hitta på?
Men jag hittade en blomma som hade olika färger på blommorna!! Hade inte sett det förut så det var faktiskt kul med något annorlunda!!

Det är rosa,gula,orange och ljus röda blommor i samma blomma!!


Gult

Såg precis att jag hade bara gula blommor i köket! Två gula blommande blommor i fönstret,gult ägg bo i glasskålen,och sen tulpanerna som jag fick av barnens Farmor!dom var också gula!

Är det påsk så är det!! Nä jag är ur dålig på att påsk pynta,jag har bara ett ris med vita fjädrar och två olika kycklingar,det är det enda påsk pyntet!!


Det bästa med Rikard Palm


Ja det är inte så lätt!!


Stämmer det????

Du vet att du är en hundmänniska när...

1) Du har fler hundsängar, tuggleksaker, halsband, koppel, selar och hundburar än du har hundar.

 

2) Du träffar andra människor med hund och minns hundarnas smeknamn efter 30 sekunder, men inte lär dig hundägarens namn förrän du träffat dem 2 eller 3 gånger.

 

3) Du inte tvekar ett ögonblick när det gäller att dela en glasstrut med din hund.

 

  4) Dina föräldrar ger upp tanken på barnbarn och börjar tala om dina hundar som "dina ungar" eller "dina barn ". (Bonus: De börjar kalla dem "sina hundbarn".)

 

5) 90 procent av din tid uppkopplad på Internet har hundanknytning (du kollar vad för nytt som dyker upp när du skriver in din hunds ras i sökmotorn, läser listor, kollar bilder, ljud och FAQ:s, etc.)

 

6) Du har hundratals bilder av dina hundar på skrivbordet på jobbet, i plånboken och så vidare, men inte ett enda av din familj eller dig själv.

 

7) Ingen vill åka i din bil eftersom de vet att deras kläder kommer att bli täckta av hundhår.

 

8) Du stoppar handen i fickan för att hitta småpengar - och tappar hundgodis och svarta plastpåsar överallt. (Bonus: Du har gjort det här på en finare inrättning.)

 

9) Du har haft långa och ingående diskussioner med dina vänner om bästa sättet att klippa hundens klor, men har inte själv fått manikyr eller pedikyr i hela ditt liv.

 

10) Böcker och filmer är helt förstörda för dig om detaljer med hundanknytning är felaktiga.

 

11) Det bästa på hela dagen är tiden du spenderar med din hund.

 

12) Du ser på urusla filmer bara för att din hunds ras antingen finns i en liten roll eller finns med i en 3-sekunders sekvens över en folksamling.

 

13) Det är hundhår på alla dina kläder, till och med när du just har tvättat dem eller när de kommer direkt från kemtvätten.

 

14) Det första dina vänner, arbetskamrater och ytliga bekanta säger till dig när ni ses är antingen "Hur mår hundarna?" eller "Hur många hundar har du nu?"

 

15) De specialbeställda julkorten av dina egna foton föreställer dina hundar (med eller utan människor).


Lördag

Vaknade av att Thomas väckte Angelica kl 7.30 i morse!Dom tokarna ställer klockan för att gå och träna!Knasigt tycker jag!
När dom gett sig iväg så somnade jag om och det var super skönt,jag sov dåligt i natt och min klädställning som står bakom dörren ramlade och Athena skällde och blev livrädd! (har aldrig sett henne så rädd) Så då fick jag flytta alla dessa kläder för att ens ta mig ut genom dörren! Altid något störande moment!!!!

T och A kom hem efter två timmar så då klev jag upp och började med att laga klädställningen,fick tillslut tejpa,en hel rulle gick åt!

Sen åkte vi med till vårat fik som har blivit en vana att åka till varje helg! Systrarna Söta,dom bjuder på en massa goda hembakade kakor och kaffe för en ganska billig peng!
Thomas skulle åka en sväng till Kallhäll och släpte av mig och Angelica,sen satt vi ute i solen och fikade i nästan en timme!

Sen hem och fortsatte med min klädställning och damsugning för att få upp en massa hund hår!!
En jätte mysig Lördags dag!

Glad Påsk

Moon

Jag låter bilden tala för sig själv!
Ni ser var jag är påväg!!!

GLAD PÅSK


Vackert

Hittade en skål på en blogg som var gjord av en tjej som heter Maria Liliegren och jobbar med keramik,men vilka vackra saker hon gör!
Och sen färgerna hon andvänder är helt underbara! Det är något som jag gärna skulle vilja ha!!!!
    
 

 


Jag blir helt sjuk!!
Bilderna är klickbara och då ser man sakerna mycket bättre!


Läkaren

Jippi fick tag i min läkare idag!! Och det är inte speciellt lätt att få någon tid att komma dit eller få en telefon tid!
Men hon ringde upp precis den tiden hon skulle.
Jag har just nu aktivitetsersättning ifrån arbetsförmedlingen och roligaste är att jag har inte hör ett ljud ifrån dom!
Jag som hade blivit lovad att få komma med i olika saker som arbetsförmedlingen skulle ordna!

En enda gång har jag träffat henne och jag pratade med henne i Onsdags och vi skulle träffas den 8 April,och då skulle vi diskutera om jag skall gå över till A-kassan eller bli forsätt sjukskrivning?
Sen säger hon att det kommer bli en önskan ifrån arbetsförmedlingen att jag skall bli sjukskriven?? Alvarigt så fattar jag inget alls??????

Så nu skrev ialla fall min läkare ett nytt läkarintyg och sen fick jag en ny tid den 30Maj,för då går mitt läkarintyg ut!!!!


En till....

TÄVLINGHÄR kommer du till Tävlingen,var med och prova lycka du också!!


Tävlingar

Jag måste ha en himmla tur med kärleken! För i tävlingar så vinner jag aldrig!! Men nu hittade jag några som jag skall vara med i ,tänkte jag!

Denna kan man vinna om man går in HÄR och den håller på till den 10April!
Prova lyckan du också!Detta vill jag bara inte missa att prova lyckan!
Gå in HÄR du också!
Tävlingen pågår till den 11 April


RSS 2.0