Utlottningen

Nu är det bara några timmar kvar på utlottningen av sländorna! I morgon så drar jag en vinnare!

OJ

Vad jag var ond? Det känns inte så bra! Gå in du också och gör en test för att se om du är ond!


Du är 37% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!


GÅ IN HÄR!

Värme

Här har vi riktigt utomlands väder! Synd att inte poolen är iordning än,det är nu man skall stara den för att få det skönt i vattnet!
Det får bli nästa helg,den här helgen har jag faktiskt varit helt själv hemma ja förutom mina älsklingar Freja,Athena!
Inte för att vara taskig! men det har varit en jätte skön helg där jag har i princip inte gjort något!

Fixat lite i trädgården och gjort nya budskapstavlor och vilat eftersom jag tog ut mig själv när jag klippte gräset i fredags och jag vet hur jag blir dagarna efter så jag får skylla mig själv!!!

Angelica är hos Daniel,Thomas är på väg hem ifrån fiske,Alex har åkt till en kompis och sen jobbar han natten och sen väntar jag på mitt lilla pyre som varit borta på Ronjas land och hon har faktiskt redan badat!

Nu skall jag faktiskt vila innan Thomas kommer för då skall vi åka och handla någon mat!

Suck

Jäklar att inte Jarmo vann! Han var en sann överlevande!
Nu!

Nu Jarmo har du en chans till! LYCKA TILL!

Vem?

Å vad spännande jag tittar på robinsson och det är det sista avsnittet!!
Jag har hoppas under hela programet att Jarmo skall vinna! Men vi får se?  ÅÅÅÅÅ vad spännande!

NÄ nu ramlade han ner!!! Skit!!! Ja då håller jag på Anna!

Nä blir jag knäpp Anna ramlade också ner!!!!
Nu håller jag inte på någon!Springer

pimp your myspace at Gickr.com

Make your own animation

Utan blogg

Fick en fråga om man fick vara med i tävlingen även ifall man inte har någon blogg? Och det får man vara alla är välkommna att vara med i utlottningen!

Oj

Perkele va kallt!

5°C - Det blir inte varmare än så här i Finland, så vi börjar här; spanjorerna tar på sig
mössor, vinterjackor och handskar. Finländarna solar.
10°C - Fransmännen försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Finländarna planterar blommor i trädgården. 5°C - Italienska bilar vägrar att starta. Finländarna cruisar i cab.
0°C - Destillerat vatten fryser. Vattnet i Vanda ån blir lite tjockare.
-5°C - Folk i Kalifornien håller på att förfrysa. Finländarna grillar den sista korven före vintern.
-10°C - Engelsmännen sätter på värmen i sina hus. Finländarna tar på sig en långärmad tröja.
-20°C Australiensarna flyr från Mallorca. Finländarna slutar fira midsommar, hösten har kommit.
-30°C - Folk i Grekland dör av kyla och försvinner från jordens yta. Finländarna börjar torka
tvätt inomhus.
-40°C - Paris krackelerar sönder i kylan. Finländarna köar vid korvkiosken.
-50°C - Isbjörnarna börjar evakuera nordpolen. Finska armen flyttar sin vinteröverlevnadskurs till
senare i väntan på riktig vinterväder.
-60°C - Korvatunturi förfryser. Finländarna hyr video och stannar inne.
-70°C Den falska jultomten flyttar söderut. Finländarna blir frustrerade eftersom det inte går att
lagra Kossu (Koskenkorva) utomhus. Finska armen drar ut på vinteröverlevnadskurs.
-183°C - Mikroberna i maten överlever inte. De finska korna klagar över att mjölkarnas händer
känns kalla.
-273 - ALL atombaserad rörelse stannar. Finländarna börjar säga till varandra "Perkele, vad kallt
det känns ute idag".
-300°C - Helvetet fryser till is. Finländarna vinner Melodifestivalen.


Godnatt

En liten skyddsängel gick igenom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel är med dig dag som natt så att ingen ska göra dig illa eller att inget hemskt ska hända dig.

Skyddsänglarna flyger ibland så högt att vi inte kan se dem, men de tittar ned på oss, var vi än befinner oss.


tvätt

Hittade en jätte fin plåt låda till mitt tvättmedel! Jag blev så sjukt glad när jag fann den för jag har letat efter en sådan ganska länge.

Jag har faktiskt sök en sådan eller något liknade men dom som jag hittade har varit för dyra och inte kännt att man kan lägga en massa pengar på något sådant!

Titta vilken fin?Den var faktiskt ganska stor!


Regnet

Regnet bara öser ner! Jag tycker att nu verkligen räcker det,hundarna tycker att det är så tråkigt att gå ut ,så dom har jag inte fått med mig alls under hela dagen!Sen tycker jag att man blir så instängd under hela dagen för visst finns det inte dåligt väder utan bara dåliga kläder!
Nä faktiskt så tycker jag att det är en skit dag rent ut sagt!!!!


Tävla

Hittar ute i olika bloggar en massa fina utlottningar som jag gärna vill vara med i men jag har ju aldrig någon tur men tänker verkligen hålla mina tummar nu!Denna kan man vinna i denna blogg och denna får du välja vilken stl och färg!


Tävlingen pågår till den 31/5


Värk

Idag blir det nog ganska dåligt med bloggande! Ialla fall nu pga av denna jäkla värk!
Men vi skall i alla fall åka och handla mat senare på Willys och jag skall passa på att gå in på Karlsson och köpa tvättmedlet via istor förpaktning!

MINA

pimp your myspace at Gickr.com
Gickr helps you to pimp your myspace

Tulpaner


Glöm inte!!Vill du vara med i tävlingen?
Länka då tävlingen på din blogg och skriv en kommentar,så jag vet att just du är med i tävlingen!

LYCKA TILL

Tradera

Nu skall vi åka iväg och posta en hel del som vi sålt på tradera! Tycker att det är så otroligt bra sätt att man kan sälja sina begagnade saker!

Prova om du inte gjort det,folk köper nästan precis vad som helst!

Gå in här om du vill komma in på Tradera!

Till Förstasidan

Acne

Fet hud och acne drabbar inte bara ungdomar utan förekommer i stort sett i alla åldrar. Det finns fyra huvudorsaker till acne: för hög talgproduktion, tilltäppta porer, bakterier eller hormonell obalans. Acne är en inflammation i talgkörtlarna i huden. Översta delen av körteln har formen av en kanal. I talgkanalen finns ett lager döda hudceller som normalt sett transporteras upp till hudytan med talgen där de sedan faller av (vilket sker osynligt för blotta ögat). Hos personer med acne fungerar inte denna process utan de döda hudcellerna blir kvar i talgkanalen. Så länge talgkanalen har en öppning förvärras inte situationen.

Talgkörtlarna hos personer med fet hud producerar för mycket sebum (hudens fett). Porerna korkas igen av hudceller och fett, och bildar pormaskar. Om ansamlingen av döda hudceller fortsätter, täpps talgkanalen igen efter en tid och en utbuktning (kvisslor, akne) uppstår under hudytan. I talgkanalen bildas bakterier som vid reaktion med talget bildar irriterande fettsyror som i sin tur skapar inflammationer. Utvidgningen av talgkanalen fortsätter som en "tidsinställd bomb" som till slut "exploderar". Sker detta djupt ner i talgkanalen kan gropliknande ärr bildas.

De flesta talgkörtlarna finns i ansiktet, på bröstet och på ryggen.
Därför får man oftast acne där. Pormaskar, som består av talg, förhårdnader och cellrester, utvecklas inte alltid till finnar. Det är framförallt de pormaskar som inte syns på ytan utan mer känns som en knottrighet som är i farozonen.

Det finns två typer av pormaskar - öppna och stängda. Den öppna pormasken visar sig som en liten svart prick i huden. Många tror att det svarta är smuts, men det är i själva verket pigment av samma sort som gör att man blir brun av solen. Öppna pormaskar leder sällan till acne eftersom sebumet inte är instängt.

Den stängda pormasken är mer förrädisk.
När den vuxit ett tag kan du se den under hudytan ungefär som ett ljust knappnålshuvud. Stängda pormaskar resulterar ofta i acne eftersom sebumet inte kan ta sig ut den naturliga vägen.

Det finns fyra huvudorsaker till acne:
för hög talgproduktion, tilltäppta porer, bakterier eller hormonell obalans. Acne orsakas ofta hormonellt och är orsaken till att många drabbas i tonåren. Att kosten inverkar på acne är inget som är medicinskt belagt. Men många märker ändå att huden blir sämre av exempelvis ost, choklad, socker, alkohol, röda grönsaker och juice. Om man har lätt för att utveckla acne bör man undvika framför allt socker och fet mat.

Stress är en annan viktig faktor som kan orsaka acne. Stress är den vanligaste orsaken till acne i vuxen ålder.

Att du lider av acne betyder inte att du inte tvättar dig tillräckligt mycket. Däremot kan bra hudvårdsprodukter - framför allt rengöringsprodukter - hjälpa till att förebygga acne. Hjälper inte hudvårdsprodukterna mot acne bör du vända dig till en hudterapeut eller en hudläkare för att få hjälp.

Lider ni av acne? Jag hade aldrig några finnar när jag var ung för jag hade så otroligt mycket exem och torr hud! Men nu i vuxen ålder så kan dom tyvärr ploppa upp som gubben i lådan.

Tycker verkligen det är så fult,men jag vet att det finns folk som verkligen lider av mycket acne så det är väll dagens ilandsproblem!!!!


Vad kan man säga?SKÖNT!

Fint

Tycker det är jättekul att göra iordning vackra paket när någon fyller år!
Så här fint blev paketet till Svärmor,


I påsarna var det presenter till Farmor och Farfar
Inlägg

Kommer med lite info om min Söndag! Hinner inte riktigt nu för jag satt mig nu och visste inte att kl var så mycket? Och jag som har hela övervåningen att städa!

Måste sätta fart nu!


Godmorgon

Godmorgon eller kanske Godmiddag! Vaknade faktiskt kl 06.00 och det passade sig för Angelica skulle upp och jobba så då hann jag säga hejdå!

Nu skall jag gå in i duchen för Sussie och Steffie kommer hit och vi skall ner till Centrum,jag skall leta efter en tavelram till sovrummet.
Sussie är så snäll att hon skall lämna en påse med skor till mig som hon inte kunde ha,så det blir som lilla julafton för en som älskar skor!

Vi plockar även upp Angelica som slutar kl 14.00!

Vi hörs sen!


Ja må hon leva

Grattis Svärmor och barnens Farmor som blir 70år den 26/5, men jag tycker verkligen inte att hon ser ut att fylla 70? men det beror väll lite på hur man mår i kropp och själ! Det var bra påhittat av Thomas syster Susanne att slå ihop alla till en middag som inte Anna-greta visste om!

Så dom bestämde att vi skulle träffas och äta på våra goda vänners restaurang Taratino på Roslagsgatan i Stockholm,där har dom extremt god mat! Så är man i Stockholm och gillar Italianskt mat så gå dit.

Men Farmor blev så glad att vi alla var där! Susanne,Frida,Fabian,och Stefan hade kommit upp ifrån Malmö och Jeanette,Robert,Patrik och Roberts flickvän kom också,och våran familj var också alla med och söta Linda var med! så sammanlagt var vi 17 personer!

Våran goa Farmor,som var heders gäst denna kväll!Susanne och söta Frida och bakom är Jeanette!Barnens kusin Robert med flickvän!En till kusin Fabian med sin far Stefan!Min Thomas och hans far Börje!Min Alex och goa Linda!Men visst är det hemskt?vi tog kort på alla som var där men barnens tredje kusin Patrik fick vi bara ryggen med!!!
Han med vit skjorta!Alida och Amanda


'
Herregud hur jag ser ut?det ser verkligen ut som jag tittar ner iglaset för att se om jag hade något mer att dricka!!Och vackra Angelica!

Jätte trevligt var det ! Och vet ni vad jag fick med mig hem?
Terramiso italiansk efterätt som jag verkligen älskar!
Tack Aldo!

Och vet ni att Angelicas vännina Hanna jobbar där!
Så trevlig tjej!
Söta Alida


Bokstäver

En favorit som jag älskar och det är bokstäver i trä! Så nu tänkte jag köpa en tavelram och sätta upp på väggen bakom sängen och ställa upp dom där!

T och M!
Städning

Idag så har jag och Alida varit nere i centum för att göra lite ärenden! Angelica gick med oss en stund sen  jobbade hon!
Sen var faktiskt jag ensam hela dagen och till kl 20.30 tills Angelica kom hem,Alida är på tjej träff med övernattning.
Thomas som skulle komma hem i morgon kom faktiskt hem för en liten stund sen 23.20 han skulle inte kommit förren imorgon men vädret var bara skit!

Det kan faktiskt vara skönt ibland att vara själv hemma! Man får en massa gjort om inte annat. För mig var det städning på hela övervåningen!


Tävlingen

Glöm inte att vara med i min utlottning att jätte fina sländor!

NYKöpte denna i går på Kicks förjag läste att den skulle se till att ansiktet blev lent och fint!
Smartaste är att den ser ut som en dagkräm och det är den också men sen blir den färgad och färgen beror på vilken hy du har!

Ville prova och skall tala om hur den var vid ett senare tillfälle!

TävlingVill du vara med i tävlingen?
Länka då tävlingen på din blogg och skriv en kommentar,så jag vet att just du är med i tävlingen!

LYCKA TILL

Sländor

Hittade jättefina sländor ivåran present butik! Jag gillar verkligen att kunna sätta saker i gardinerna och dom passade verkligen!

Visst var dom fina?

Nu

Nu har vi varit och mött Angelica vid tåget,hon kom ifrån Borås och hon hade varit där i två dagar.
Sitter nu med datorn i knät och tittar på Desperathousewives på kanal 5 men fattar ingetting pga inte sett den förra säsongen,men den boxen har jag köpt så den ligger bara och väntar på att glo på!

Sen har jag hållt på och kollat lite släktforskning och fick veta att min halv bror på Pappas sida hade forskat släkten ända till början av 1700-talet! Så det var egentligen bara att läsa och titta! Tackar för det!!

Men visst är det spännande och få veta var man härstammar ifrån?skulle faktiskt villa veta vad alla släktingar hade för yrken?
Men det kanske kommer!


Gulligt

Dammtussar är änglarnas tofflor, dammsuger du upp alla tussar fryser änglarna om sina små fötter! 

Hittade denna på en blogg som jag tyvärr tappade adressen på! Men visst är det så sjukt gulligt skrivit?


Vänner

I Lördags så hade vi våra goa vänner på middag och melodifestivalen på tv, Vi grillade och fikade med en frukt tårta och hembakade blåbärsbullar!

Och jag fick träbokstäver med bokstäverna L;O,V;E och dom hade Sussie och Tommy köpt på Hornsgatan i stockholm i butiken Village!

Jag blev jätte glad för jag älskar verkligen träbokstäver som är både stora och små!Och här kommer LOVE!


Vackert

Om man har något hund-godis så kan man säga till Athena att (hur sitter fina flickor) då sätter sig hon med rak rygg!


Grattis

GRATTIS NORGE!

Norge skickade en ung stjärna Alexander Rybak med låten Fairytail till Moskva.
Och tänk att han vann!
Han fick verkligen en massa röster över 700 000 telefonröster i en nation av ca 5 miljoner personer...

Jag är en halv Norska som är så stolt!

Virrig

Bilden som vi tog idag i skogen gjorde faktiskt mig jätte yr i huvudet!

Ser ni?Middag

Angelica gjorde middagen idag och bjöd på kyckling med rostade rotfrukter och kall creme frachie med thai sweet sås!
Det var faktiskt jätte mumsigt!

Oj jag trodde att alla tyckte att det var gott!


Nä jag visste att du tyckte om maten!
HiHiHiOch Freja väntar tålmodigt på maten!

Minigris

Angelica och jag tittade på bilder på små minigrisar och jag har i hela mitt liv velat ha en gris!
Men problemet är att folk luras och när den lilla gisen växer upp så visar det sig att det är en jätte stor hängbuksvin!
Och vad gör man då?

Ialla fall så är dom gudomligt söta! tänk att pussa lilla trynet?
Min gris skulle nog heta Tindra!
Mycket bilder blev det och dom hittade jag på goggle

Sanningar


Stöld

Jag bara älskar hennes vackra bilder! Så jag har varit på stöld turne igen!
Gå in och kika på flera bilder här! Vad säger ni är?är det inte vackert?Tack min vän!

Lång promenad

När jag var liten så hade våran familj en husvagn som vi åkte ut med på helgerna,och vi campade faktiskt på en camping plats som fanns här vi bor! Idag finns inte den kvar utan dom har byggt en massa hyreshus där,men badet som vi badade i finns kvar!Tyvärr så har Canada gässen tagit över badet! Men det tar inte alls lång tid att gå dit i vanliga fall men Angelica och jag tog hundarna med oss och knallade in iskogen och hittade en jätte fin väg att komma dit,förut hade vi gått vid bil vägen för vi visste inte om skogsvägen! Så när vi kom till stranden så ville vi se om Athena eller Freja skulle gå ner och bada? men det ville dom absolut inte!  

Men en härlig promenad fick vi !

Hipp Hipp

Hipp Hipp Hurra för mig och Prinsen idag!

Fast jag fyller lite flera år mer!

Kul att Barnens farmor Anna-greta kom i morse och tänk att det hade hon berättat för mig för några veckor sen men det hade jag som vanligt glömt!
Men vi blev jätte glada att hon äntligen kom!
Och utav Barnens Farmor och Farfar fick jag ett presentkort på Lindex och en underbar blombukett !Tack så hemskt mycket!
Utav Alex och Linda fick ja en underbar fin bok om blommor och det var verkligen en fin bok! Tack till er skall krama dig Linda sen när vi ses! Och tack för presentkortet Alex och Pappa,Angelica och Min lilla fis Alida och det var ett presentkort på en jätte mysig butik i vårat centrum där dom har sjukt mycket vackra saker! Så det kommer inte att bli svårt!
Sen så hade Angelica varit och beställt en ansiktsbehandling på våran härliga skönhetsbutik! Så nu ni kommer jag bli som en ny människa!
Tack så hemskt mycket min darling!

Och tack för att ni fick äta risgrynsgröt till middag men det var ju min dag att bestämma! MUMS!

Tack mina älsklingar för allt!Bra låt

Avslutar för denna gången för nu har Angelica kommit hem så vi skall väll lägga oss och skvallra lite. Hi hi

Tyckte att denna låt är jätte bra men jag vet faktiskt inte varför jag gillar den för det är ganska ovanlig låt för min smak!
Vad tycker ni hitt eller diss som alla vi (hm)tonåringar säger!

Semifinal 1

Vad spännande det skall bli! men jag tror Sverige inte har så stor chans att komma vidare!
Inte för att jag vet om det finns några bra låtar?jag gillar ju Norge!

Heja,Heja NORGE
Maskrosor

Hela våran gräsmatta är full av maskrosor och förra året försökte jag ta dom innan dom han slå ut!
Men nu har jag gett upp och faktiskt tycker att dom är ganska vackra på sitt sett!
Magnetröntgen

Magnetkamera kan användas för att ta bilder av nästan alla organ i kroppen, även tredimensionellt. Tekniken används för att upptäcka en rad sjukdomar och tillstånd.

Men för mig var det att titta hur min rygg ser ut! Tänk att jag har gjort det här förut men denna gången så fick jag nästan lite panik!
Jag fick verkligen försöka att andas och fick faktiskt lite svettningar och under dom 35 minuterna jag var inne i tunneln låg jag hela tiden och tänkte att nu får jag panik!
Det var en jätte läskig upplevelse men jag tyckte att tunneln var så jäkla trång så det kändes som om jag inte fick plats!

Men nu är det gjort och det är bara att vänta på svaret!


Enköping

Jaha då var det Måndag igen! Jag tycker att veckorna springer iväg! Helgen har varit jätte lugn för mig hela Lördagen vilade jag nästan hela dagen för den jäkla värkens skull!

Söndagen var Thomas och jag på våran blomsterhandel och inhandlade lite blommor som jag skall ta kort på sen.
Idag blir det en liten tur till Enköping för jag skall till Lasarettet för att magnetröntga ryggen.
Sen blir det väll lite affärer för lilla shopoholicen Angelica skall förlja med mig och det finns lite affärer där!

Bloggar

Jag måste gå igenom en massa bloggar som jag inte har hunnit att kolla!
Så då vet jag vad jag har att göra i morgon lördag,javisst det skulle ju vara en loppis nere vi dagiset (nära där vi bor) så dit skall jag väll gå och kika!

God natt!Men snälla!har inte den tjejen ont i ryggen tro?


Steloperation

Ortopeden tycker att jag kanske borde steloperera mig!? men min Pappa gjorde det ett antal gånger och han blev egentligen aldrig riktigt bra!

Det som finns att läsa på nätet har jag nog gott i genom,men jag skulle tycka att det var jätte bra ifall någon  i cyber världen som kanske har gjort en stel operation i ländryggen som ville berätta lite om den!

Varför steloperation?
Steloperation eller fusion i ländryggen görs för att minska besvär från ländryggen p g a flera olika diagnoser.

En steloperation räknas som en större operation som ofta tar 3-5 timmar och ibland ännu längre tid. Man förlorar en del blod och ganska ofta krävs blodtransfusion.

Oftast får man en s k epiduralkateter inlagd vid själva operationen. Det är en liten plastslang som läggs inne i ryggkanalen och i den kan bedövningsmedel sprutas kontinuerligt mot nerverna för att på ett effektivt sätt minska smärtorna. Nackdelen med denna metod är att blåsfunktionen slås ut så att det är nödvändigt med en kateter till blåsan. Dessutom minskar kraften i benen så att det kan vara svårt att gå.

Efter operationen kommer din sjukgymnast att instruera dig i lämplig uppstignings- och förflyttningsteknik. Tillsammans gång- och trapptränar ni, provar ut eventuellt gånghjälpmedel, går igenom ett grundläggande träningsprogram samt diskuterar framtida träning.

Benläkningen tar vanligen 3-6 månader, men ibland över ett år!!!sjukskriven i 3-6 månader
Gula

Imorse så tänkte jag att jag skulle gå en lite längre väg än jag brukar göra,i veckan hade jag sett ett gäng damer som gick i våran skog och då såg jag att dom tittade på träden där det var små gula prickar på dom!

Så jag började gå efter alla gula pluttar och det var nog en ganska lång promenad för jag var borta i ca 1,5 timme och jag vet faktiskt inte hur lång tid det skulle gå ifall någon vanlig skulle gå där?

Men min jäkla rygg sätter tyvärr stopp för många saker,när jag hade gått ett tag så får jag så ont att det känns som knivstick!!!

Och fy fasiken säger jag! Men på måndag har jag tid till magnetröntgen skönt!!
BlommorHär kommer mera foton på mina blommor!


Tänk att jag inte får nog av blommor?

Färgen

Titta vilken färg på Gerbian som jag köpte idag! Den har en otroligt vacker orange färg!Och så här fint gör dom sig i fönstret i köket!


Tack

Tack så hemskt mycket för dom fina blommorna!


Ja inte är det vanligt att jag får några blommor utan jag får köpa dom själv!
Så tack Millan dom luktar underbart!

Otroligt

Tack Maria för alla roliga mail som du har sänt till mig! Behöver verkligen få skratta istället för att gråta!

Hangover Finalists 2008  
 

And the winner isOnt
Idag blev det ingen bloggdag för mig för jag har en djävulsk värk igen,sen har jag vankat ner till Alidas skola för samtal!

Skall faktiskt ta mina tabletter och sen få tyst på Athena som skäller som bara den och ta henne med in i sängen,

Sovgott!

Angelica

Det är en massa människor som skriver att Angelica är så extremt snygg! Så jag tänkte ge blandning av foton av henne!


Ännu ett

Det här är mitt önsketräd som blommar för fullt,visste inte vad det var för träd men det växte små gula frukter som smakade som plommon,vi fick berättas för oss förra året vad trädet heter men heregud inte kommer jag i håg det!

Men jag har en massa saker till fåglarna och sen hänger det lite prismor i det och vi började kalla det för önsketrädet!
Ett till

Titta vilket fin träd vi gick förbi när vi var oss vetrinären!Nä det är faktiskt inte ett träd! utan det låg på backen ett löv tillsammans med en pinne,men visst kan man tro att det är ett träd?

Fruktträd

Vårat bigarå träd som inte är så stort men vi hoppas på att det lilla trädet ger oss mycket bigaråer!Godmorgon


Big

Titta vilka stora championer vi hittade i affären dom var nog lika stora som vanliga bifftomater!
Otroligt

Satt och tittade på olika gogel sidor och så denna snigel!!! Herre gud tänk om man hittade den i trädgården?
jag skulle nog ha sprungit!!


Vetrinärer

Idag har Angelica och jag varit oss vetrinären med båda hundarna,Athena fick sin spruta och sen skrev vetrinären ut tabletter för noskvalster,det låter som om hon har astma anfall på nätterna.
Freja kollade sin knöl under magen,vi har visat den förut men jag tyckte att den hade vuxit och det hade den gjort men den var en rest ifrån hennes navelbråck!

Så det var faktiskt jätteskönt,men vet ni vad jag fick betala för vetinärbesöken?

Niohundrakronor!!! Tycker att det var lite dyrt tycker jag men det behövdes göras ialla fall!

Team myspappan

Thomas och hans fiske vän Magnus vann tävlingen i Danmark,det var Nordens största tävling i trollingfiske med 280 startade båtar,lite kul är att dom blev interjuvad av både Dansk tv och radio vi satt och tittade på klippen när dom tar upp Magnus och Thomas på scen för att överräcka en check på ???? kr som jag inte kommer berätta för det finns så många människor som inte behöver få veta det!  Men jag kan säga att så mycket pengar var det inte!!,förstår att ni är malliga killar!
Synd att jag inte kunnde sätta in klippen ifrån Dansk tv men jag vill säga Hipp Hipp HURRA!

GRATTIS


Grattis

Grattis Thomas som kom på första plats i en jätte stor tävling i Danmark!
Folk

Men vad folk det var som också åkt in till Sthlm! Det var hur mycket som helst att det var kö ibland för att gå på gatan,men sen så såg vi varför det var så mycket människor och det var någon kristen sekt som var där och pratade om att Jesus lever eller något sådant!


Här stog dom på plattan och pratade om Jesus!Och här vid slottet också!Och hela gatan var smockat av folk som demostrerade!


Mysiga gränder

Det är så mysigt att promenera i dessa gångar och kullerstenarna som verkligen har legat i massor av år och andas verkligen historia!

När jag var yngre och jobbade i Stockholm så gick jag ofta till Gamlastan och bara för att njuta,där skulle jag verkligen tänka mig att bo.!
Gamla stan

Idag så fyller Alex 22år och vi gjorde frukost och gick ner till han och sjöng så vackert! Och han öppnade sina presenter,och det var skönt att han blev glad för dom presenterna han fick,vi hade köpt mysbyxor,plånbok,ansiktsprodukter,lite saker ifrån hemtex.och sist men inte minst en liten peng.

Jag hade tänk berätta min historia om min far men tänkte inte göra det idag utan jag gör imorgon!
Angelica och jag fick ett ryck och tog tåget till gamlastan och vet ni varför?
Dom har öppnat en Ben o Jerry glassbar! Det finns nog ingen glass som är så fantastisk!!!!!

MUMS!

Ända gången

Håll till godo för det här är faktiskt första och ända gången som jag kommer att medverkar i bloggen!


Sniglar

SLUTA VARA EN SNIGELPOLIS.

Har ni problem med sniglar också? Jag har jätte problem med dessa otäcka kryp!
Nu hittade jag en sida med ett tips!

Vill du bara sitta där och luta dig tillbaks utan att vara snigelpolis? Nu hittar du pelargoner som motar bort sniglarna. Titta efter pelargoner med en speciell snigeletikett i.

Varför gillar sniglarna inte de här pelargonerna?
Hos vissa av doftpelargonerna finns det geraniumolja i bladen som varken sniglar, myggor eller mal uppskattar. Sedan länge används geraniumoljan i parfymindustrin samt i hudvårdsprodukter såsom tvål och salvor.

Doftpelargoner är lättskötta och trivs på soliga och varma växtplatser. Pelargoner klarar av att jorden torkar upp mellan givorna, men hämmas i tillväxten och i blomningen om torkan blir ihärdig och för ofta. Tillsätt näring i vattnet en gång per vecka från vår till höst.

Doftpelargonerna som är avskräckande mot sniglar trivs alldeles utmärkt i rabatterna men kan även planteras i krukor och urnor. Maximera effekten mot sniglarna genom att plantera flera doftpelargoner tillsammans.

 


Doftpelargon

Doftpelargon

Doftpelargon

Doftpelagoner!

Mera

Idag släpade jag och Angelica hem mat i från Ica och det blev tungt,men vi är så konstiga att inte nog med det tunga ifrån Ica utan vi köpte en massa blommor som dom sålde ut billigt och jag behövde ganska många flera penseer(stavningen)
Så det blev flera påsar med penseer ,vallmo,stenpartiväxter och en till som jag inte vet vad det var för någon men tungt var det ialla fall,tack Tittis!
Vad ser hon?Vad tittar hon på?Hon tittade på ett bi eller jag tyckte den såg ut som en flygmyra!

Linda

Vilket vackert foto som Alex tog på Linda!


Välkommen

Välkommen sköna maj! Maj är den bästa årsmånaden tycker jag ,visst finns det många månader som också har sin charm, men ändå så är det Maj som jag längtar till!

I Maj så fyller jag och Alexander år,Tänk att jag fyller 45år! Fast tittar man på mig så ser jag ut som 65år!!!

Alex fyller år den 2 maj och han blir hela 22år gammal,och det är 22år sedan min Pappa dog.
Det känns så otroligt vedmodigt varje 2maj som för Alex skull skulle vara en happy dag så är det den dagen jag saknar min pappa mest!!!

Skall gå ner till centum och handla lite mat som jag ,Angelica,Alex ,Alida och Linda skall äta och fira Alex en dag förtidigt för han skulle ut i morgon.

Tänkte faktiskt berätta om min pappa,och hans död det låter inte roligt men jag skall förklara senare när jag kommer tillbaka!

SAKNAR DIG PAPPA!Hittade denna på Google!

RSS 2.0