Härligt

Ännu en varm och skön dag! Skönt att det inte är lika varmt inne nu ikväll som det har varit dom andra dagarna! Jag är så glad att Tommy mår så bra som han gör!!! Tack gode gud åter igen!

Angelica och jag gick och åt lunch på kina restaurangen i närheten av där vi bor!

Sen hände det en lite rolig sak! Ja just då kanske det inte var så oligt men..... Thomas jobbade och Angelica var på sats och Alida badade och jag tänkte jag går ut med dogsen,gick en promenad och sen gick jag in till våra grannar för dom har en trädgård att dö för!!!
Vi satt och pratade inne och hundarna sprang ut och in och jag mitt pucko glömde tiden och när alla kom hem så var jag inte hemma! Och dom väntade länge och tillslut så kom Athena hem utan att jag märkte det,jag satt fortfarande inne oss grannen!

Både Thomas och Angelica ropade och skulle börja leta efter mig i skogen!! När Athena sprang iväg igen då rusade Angelica med och såg att hon gick in till grannen! Och där var jag utan att veta om vilket rabalder som jag orsakade!

Allt detta är pga av att jag är lite snubblig och har så ont så dom fick för sig att jag hade ramlat i skogen och Freja skulle aldrig ha lämnat mig medans Athena skulle säkert ha sprungit hem!

Skit sjukdommen gör att dom inte ens vågar att jag går själv ut!!!!

Men nu är  Mamman hemma igen!

Tack mina älsklingar för att ni bryr er!Godnatt

Hoppas att ni får sova gott och att det inte blir för varmt i sovrummet? Vi hade fruktansvärt varmt inne så jag måste hämta en fläkt!


ip

Kan någon tala om hur jag tar bort vissa personer ifrån min blogg?jag menar att jag inte vill att vissa skall kunna gå in på min blogg! Kan jag blocka dom om jag har ip-adressen???

Behöver verkligen hjälp för jag vill inte att dessa skall kunna komma in hit!

Sanning

Lögnaren behöver gott minne

Förtala är silver, förtiga är guld

Hellre sårad av sanningen är lycklig av lögnen

Man föredrar att tro på det man helst håller för sant.

Sanningen och förnuftet är sällan ovännerDen som håller sig väl med alla är icke vän med någon.

Avundsamma ögon blir aldrig mätta.

Det fordras stort mod för att erkänna ett misslyckande.

Alla kan inte och somliga vill inte. Så är det bara.


Fördöm ingen förrän du har varit i hans läge

En lögn springer fort, men sanningen hinner alltid ifatt den

Sanningen är alltid illa sedd

Det finns lögner, som är trovärdigare än sanning


Solen

Inte kan man klaga på vädret i Sverige! Men hur många sommrar brukar vara så här? det som är så synd är att det brukar bara hålla i sig några veckor,men vi svenskar är så vana att då brukar vi säga att sommaren 2009 var helt underbar! Så man kan inte kalla oss kräsna!

Hundarna är helt slut väljer att sova inne efter våran promenad i solen! Ont har jag idag också FATTAR inte blir så sjukt trött på att ha värken och varje dag undra jag hur länge man orkar ha denna skit sjukdom?

Alida har åkt och badat på Ekilla hon har varit där från morgon till kväll i flera dagar,jag ser ut som ett vandrande lik brevid henne!

Angelica ligger och solar på altanen och pustar för där blir det så jäkla varmt och poolen inte är fixad så hon får spruta med vatten slangen ibland!

Jag har en massa paket ifrån Tradera som jag måste fixa så det är väll bäst att jag sätter fart!


Berättelsen om S

Tänkte berätta min syn på S en tjej som utnjyttar  människor och som är en fruktansvärt falsk tjej på 20år!!!

S började i Angelicas gymnasium på andra året,S kommer i från ett hem med både knark och alkohol inblandad,,men fick bo på olika fosterhem tills hon inte klarde av det länge och bestämde sig för att flytta upp till Stockholm och bo oss sin syster som också har en massa sociala problem, Efter ett tag funkade inte det och sociala gick in och lät henne dela lgh  tillsammans med en ex narkoman,

Idet skedet så kom hon att börja umgås med Angelica och hennes BÄSTA vän C,dom umgicks ganska mycket och hade nog ganska kul,!!!
Hon vantrivdes så enormt i lgh så Angelica tilllät henne att bo hemma hos oss! 3 månader bodde hon här och åt och andvände shampo och div saker utan att betala en enda krona! Visst jag tyckte synd om henne men lärarna i skolan ringde och bad mig låta bli att ha henne här för enligt dom så skulle hon utnjyttja oss? Tyckte det då att det lät fult sagt men efter hand så skulle jag nog ha lyssnat!!!!

Ialla fall så ordnade soc en lgh till S så hon äntligen kunnde komma härifrån! Jag plockade ihop saker till hennes lgh,ringde sociala för att hon skulle få mera pengar till möbler i lgh,och min favorit chef Annika var så go att hon gav S 1000kr till saker i lgh och absolut inget annat! Jag sa till S att enda hon skulle göra var att sända Annika ett vykort med ett tack! Och hon lovade att det skulle hon göra!!  Fyfasiken har Annika fått något tack?? Nä för i den stunden hon fick pengarna in på hennes konto och Angelica bad henne kolla om pengarna hade kommit in? Då sa S: Vilka pengar? Och iden stunden så hörde hon inte av sig något mer utan började umgås med folk som hon verkligen Hatade?????
Men hon lät sin syster skriva sms så jäkla feg!

Men snälla är det jag som är hellt knäpp eller? Jag har alldrig känt mig så sjukt blåst som jag gjorde då!!!!!
Och Annika en människa som alldrig mött S men endå kände så mycket för henne att hon gav bort pengarna som hon aldrig fick ett tack för!!!

Saknar inte alls henne eller dom andra personerna men jag vill att ni som har henne med att göra passa er jävligt noga för hon är så söt och snäll och sen smäller det!!


Ja NU KAN JAG INTE HÅLLA KÄFTEN LÄNGRE!!! som det brukar låta!

Angelica

Angelica det här är en film som är kanske bra att du skall titta på! Nä jag skojade HiHi.


Nu skall jag krypa ned i sängen och kika på den här filmen och se om det är nått att se?


Stämmer så otroligt bra!

När en man erbjuder sig att grilla händer följande:


Rutin:
1. Kvinnan handlar maten.


2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.


3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen med en öl i handen.


Här kommer det viktiga:
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.


Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter och underlägg.


6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!


Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.


Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet i trädgården där hon har lagt på en ren duk.


9. Efter maten dukar kvinnan av och diskar.


Och viktigast av allt:
10. Alla tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter.


11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge) att det aldrig går att göra en kvinna nöjd!

Hittade denna på den här bloggen


Stan

Å vilken mysig dag vi har haft Thomas,Angelica och jag! Vi var först i Jakobsbergscentrum där vi skulle gå och titta lite på rean,Angelica hittade en sjukt snygg klänning!Jag köpte också en men den var inte på rean men den var billig 149kr!

Sen åkte vi in till djugården och flanerade en stund med glass och våra steg drogs till sjövarvet där Museumet  med Tictanic var,jag kan verkligen rekomendera det för den som tycker om historia ialla fall! Dom hade mycket bilder och vissa saker som folk hade haft med sig som brev,klocka,biljetter,menyer och en massa andra saker.
Det var faktiskt jätte kul!

Sen åkte vi iväg till Hard Rock och åt en bamse hamburgare,mmmm Gott!!!!


Nordiskamuseumet på Djurgården!


En massa maskrosdun spred sig över hela djurgården


Gästhamnen på Djurgården


Titanic entren!


Varmt och såååå skönt!


MMMMM vad mer kan man säga!

 

En härlig solig och en  helt underbar dag på Djurgården,säga vad man vill men visst är Stockholm otroligt vacker på sommaren?


Hallo

På väg till Sjöhistoriska för att titta på Titanic utställningen som är på besök! Jag är faktiskt mycket intresserad av historia och sjukt intresserad av Titanic så det kommer bli spännande!
Utställnignen visar fler än hundra originalföremål, återskapade miljöer och modeller. Den handlar om fartyget, om myterna och om sanningen men framför allt om de människor som fanns ombord på Titanic.

Men vi har jättefint väder så det är väll lite tråkigt att vara instängd på ett museeum? Alida valde att var på ett bad somheter Ekilla och hon har varit där helaveckan och badat och solat,hon har blivit brun som en pepparkaka!

Vi hörs sen,må så gott i solen alla bloggis läsare!

Migrän

Ush ont i huvudet och en extrem trötthet så jag hade ingen ork för bloggen!
Men vet inte hur mycket man får sova i natt för Alex och ett gäng killar skall dra till Roslilde i natt så dom lär jag höra eller hundarna kommer öra dom! Men dom skall ge sig av kl 0400,jaha då skall man behöva vara orolig en vecka!!!!

Gillar faktiskt inte festivaler,för jag ser bara en massa skit som kanske kommer hända!!! Ja jag vet fjantig men jag är ju bara en Mamma!

Godnatt och sov så gott!


Freja och Athena

Min älskling väntar på att jag skall komma in i sängen nu! Det låter verkligen inte riktigt bra om jag berättar att älsklingen är Freja! Men dom sover så tätt in på mig att jag nästan inte kan röra mig!
Men dom skall ha så bra som möjligt,jag vet att det är bara hundar!!!!! Men jag tror att Milan skulle dö om han fick se hur jag är mot mina bebisar?!
Tur att han inte finns i Sverige då!

Godnatt och sov gott alla hund älskare! Även katt älskare får ett godnatt härifrån!
Själv

Bjuder på detta!

Men läste någonstans att man går upp ca 6kg på varje kort! Och det tror jag !


Skogen

Vi måste ha en av Sveriges finaste skog,nä jag skojade! Men den är ljuvlig det finns så många stigar och jag som går där flera gånger om dagen hittar alltid en ny väg!

Problemet med skogen är alla dessa mopedfolk som åker igenom för att komma till sandtagen som ligger bakom skogen,problemet är att dom åker cross o skogen och tänk om hundarna kommer ivägen då blir dom platta som pannkakor!

Men nu såg jag att någon som antagligen också hade trättnat på crossfolket hade tagit gammla träd och lagt på vägarna lite var stans så mopparna inte kan åka där! Gud så ba tycker jag nu kan man gå säkert i skogen igen!Thomas

He He Thomas inte ens du kommer nära det här!


Sov Gott

Nu är min tid inne för att krypa ihop med mina älsklingar! Men först måste jag kissa dogsen och torka av vardagsrummet innan jag går ut med dom, för då hinner golven torka innan vi är tillbaka!

Jag är tyvärr inne i en period av trötthet och det blir inte bättre för jag är vaken varannan timme och det är pga våran säng som min kropp inte orkar med!
Vill så gärna kunna köpa mig en tempur madrass men det har inte vi råd med för dom är sjukt dyra!!!
Kanske måste fundera på om jag skall bli lyxprostetuerad???? (ursäkta stavningen)

Haha kommer Thomas att säga och att jag kommer få betala till torskarna istället för att få betalt ! nähä inte ens det klarar jag av!!!

Ush att pengar skall ha så stor betydelse iallt känns inte så kul när man bara får 70 procent i sjuklön!!!!

Nu får jag sova och hoppas att jag verkligen kan sova några timmar i streck ialla fall!


Varmt

Idag har vi också jättefint väder! Varmt och skönt! Jag skulle ju berätta vad Angelica och jag träffade på! En huggorm!!!!
Förstå vad vi blev rädda,jag är extremt rädd för ormar och även spindlar!
Men just när man håller på att kliva på den då blir man så sjukt rädd!!!!! Nu blir det att jag inte riktigt vågar gå i skogen på stigarna för dom kommer ju fram ifrån gräset för att sola på stigen!


Ve och fasa jag får till och med rysningar när jag skriver om den!!!

SoooooooooooooooooL

Vilket väder! Helt underbart med lite värme,Idag var jag duktig för att jag klippte Freja och det är inte så lätt och det tar ett par timmar.
Men det är skönt för henne nu utan den tjocka pälsen,och nu kan man riktigt se när dom små krypen (fästingarna) fastnar i hennes päls!

Ja vet ni vad jag och Angelica träffade på igår?

Berättar för er lite senare för nu skall jag försöka få bort allt hår som ligger överallt,usch nu killar det i min näsa och halsen börjar klia! Jag blir allergisk varenda gång som jag klipper Freja! PROSIT!!!!  (TACK)


Sol

Vilket underbart väder! Här ger solen oss en underbar värme! Tommy,Sussie,och Pefflan var här och fikade igår och det var så otroligt roligt att se att det går framåt med Tommy!

Nä nu skall jag faktiskt försöka klippa Freja,och det tar tid kan jag lova!men det är väll bara att sätta fart!
Skönt att jag faktiskt kan sitta ute på altanen och klippa henne!

Ha en varm och skön dag ni också!


Häxor

Nu skall jag krypa ner i min ren bäddade säng,det finns inget bättre när lakarna ligger slätt och inget grus (efter hundarna) då sover man som bäst!

Men vi hyrde film igår men vi hann bara se en så vi skall titta på den i sängen! Kommer inte i håg filmens titel men den handlade om Häxor på 1600-talet!
Spännande va?

Godnatt och sovgott!


Skogsmulle

Jag gick förbi en koja som påminde mig om att när jag var ung så gick jag på något som heter skogsmulle! Kommer inte riktigt i håg vad vi gjorde men minns med glädje när man träffade skogsmulle,trodde väll att det var ett riktigt troll som bodde i den lilla kojan!?

SKOGSMULLE skapades för mer än 50 år sedan!
Ja just det kommer ni ihåg vad skogsmulle sa för ord? Ja just det  Hej Kollikock!!

Finns det några Skogsmulle barn i skogen idag

Det här är kojan som jag hittade! En riktig skogsmulle stuga!


Vädret

Vanligt Midsommar väder? Eller kommer det att bli en skit sommar? Dom har lovat att på Tisdag kommer ett högtryck och det skulle ge ca 20grader! Skönt men hur länge kommer det att hålla isig?
Mest tycker jag faktiskt synd om barnen som blir fruktansvärt spralliga när dom inte kan gå ut eller kunna bada!

Tittar man på himmelen åt  vänster så är det blått och tittar man åt höger då är det svart på himmelen ?
Och idag så kom det en smäll utav åskan ! Men endast en knall!


Och åt andra hållet!


Håll nu tummarna på att sommaren kommer!

Film

Nu blir det film tillsammans med Angelica! Vi har hyrt 2 filmer och en massa godis,det var sjukt länge sedan som jag hyrde någon film!

Svårt att välja bara men det blev en komedi och en thriller så nu sjunker vi ner i soffan!


Midsommardagen

Hoppas att ni hade trevligt med god mat och sällskap? Vi hade det trevlig och åt jätte god mat men vädret ville inte vara med oss,men vi trotsade och dukade på våran altan så vi kunde äta utan att bli blöta ialla fall!
Angelica var ute i stan men var inte så länge för hon skulle jobba idag!
Thomas har åkt som vanligt ut och fiskat,Alida är på landet med Ronja så just nu är det Alex och jag hemma!
Men för min del så skall jag eller måste jag städa!Fattar inte att förut så skulle jag aldrig låtit det bli så stökigt som jag kan låta det vara nu!jag skulle ha blivit tokig och städat efter festern även om det var mitt i natten!

Men visst känns det ganska skönt att inte känna det jäkla måsten ialla fall!

Men nu måste jag sätta fart har suttit en timme vid datorn redan!

Hoppas att ni kan njuta på eran lediga dag?


Midsommar

Skönt vi har varit hemma oss Tommy och Sussie på en snabb fika! Det är så ljuvligt skönt att se att han står på benen! Tack gode gud för det!!!

Men tänk vad en olycka kan på några sekunder ändra personen s liv helt och hållet? Nä som Thomas säger: Man skall vara glad för varje dag som man vaknar!!! Ja det stämmer man skall nog leva som om sin dag var den sista!
Sen tycker jag väll som nästan alla att livet inte är speciellt enkelt? Men jag vet att jag kan vara en fullblods egoist ibland men det är ofta när jag har värk och klarar nästan inte av mig själv då  och på senare år inte alls tänkt så mycket på andra som jag alltid har gjort,jag skulle kunna gett och gjort precis vad som helst bara någon annan mådde bra och då spelade det inte roll om jag inte gjorde det!!!!!

Sen säger psykologen att man måste börja tänka på sig själv och inte tänka på andra! Men det är så otroligt svårt för då slåss man med sitt dåliga samvete!
Tänk att jag får tilloch med dåligt samvete om jag inte har tunna skivor skinka på kvällen till hundarna?!!!
Så då är det fel det också! Ush vad gnälligt detta inlägg blev!

Glad Midsommar vill jag önska till Farfar Börje och Farmor Anna-greta!

Glad Midsommar till er alla som läser skiten som jag har skrivit!


Lessen

Idag så är det en sån där lessen dag,jag har så fruktansvärt ont imagen av allt som har hänt! Det känns som om jag vill sova ihjäl dagarna!
Har gått på samtal och kanske måste ta upp det med samtals tanten igen? Fast jag vet inte ifall det hjälpte speciellt mycket,ialla fall när hon skall tala om hur man borde vara och hur man skall tänka! Och om man inte kan lära sig tänka på ett annat sett då?

Jag har ätit sk lyckopiller förut och visst dom hjälpte men jag var i en bubbla och kunde inte ta in något utifrån varken glädje eller sorg,jag valde att ta bort dom när Alida blev påkörd och jag sprang ner till henne och fattade nog inte riktigt vad som hade hänt? Till och med känslorna kunde jag inte förmedla till henne och det är fruktansvärd känsla!

Jag hoppas att det känns bättre sen, men jag fattar inte hur mycket mer jag skall orka?


Vildros

Vi har en vildros som blommar som bara den,och idag såg jag i diket oss våran grannen att hon också hade en stor!
Den kan ju ha funnits här länge för där vi bor var det sommarstuge område och vägen är flyttad så vet inte om den kan vara planterad eller om den är vild?

Men den är otrolig vacker och en massa vita rosor på den!


Klippning

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig! Frostat av frysen,klippt gräset,rengjordt altanen som var full av fågel skit! Vi har några kråkor som tror att dom bor på våran altan och dom pickar sönder allt som finns där och skiter på stolarna och och golven,usch vad jag inte tycker om dom!!!

Men herregud så jobbigt det är att klippa gräset det känns som man aldrig blir klar!!!!

Vi har en liten traktor som man kan andvända och det är ju mycket lättare men den samlar inte in allt gräs och då ligger det gräs som hundarna och vi går i och blir gröna och det vill inte jag ha in! Ja just det gräsklipparen heter faktisk Doris!

Lost

Jag verkligen älskar Lost och har gjort det sen första avsnittet! Men nu har jag kommit efter alla avsnitten och har en massa som jag inte har sett! Nu går det avsnitt på tv som jag kikade på och faktiskt inte fattar ett dugg?

Alida har sett varje avsnitt men tyckte att sista avsnitten hade blivit röriga! Alex är helt såld på Lost men frågar man honom så tycker han att jag är dunder jobbig!
Jag får väll ta en dag när det regnar och titta på alla avsnitten på datorn! Prison har jag inte heller sett dom 15 senaste avsnitten!

Jag vet vad jag har att göra ifall sommaren blir skit!!!!

Jag har skivit förut om Lost och då hade jag hittat en sida som kan vara rolig att läsa för alla Lost-fans!


Lost poster

Saknade barn

Hittade en sida som egentligen är fruktansvärt att läsa om och det är när en mamma eller pappa kidnappar sina egna barn, och då har dom öppnat en sida på nätet som man kan gå in och titta på dom olika fallen och där finns endå en länk på barn som har kommit tillbaka!

Så en del fall slutar lyckligt i alla fall!

GÅ IN HÄR!Tänk vad hemskt att inte ens veta var barnet finns?


Kramen


10 sätt att reta gallfeber på ickerökare!

 • Be dina ickerökande vänner att gå ut på balkongen när du skall röka inne.
 • Första daten med en ickerökare? Var noga med att ta några djupa bloss före första kyssen.
 • Se också till att tända en cigg det första du gör efter att ni haft sex. Självklart medan du är kvar i sängen.
 • Ställ dig demonstrativt mitt i busskuren/på pendeltågsperrongen och rök så att de runtikring måste flytta på sig för att undvika röken.
 • Om du nu ställer dig litet vid sidan av busskuren, var då noga med att kolla vindriktningen så att du är säker på att röken blåser ditåt alla andra står.
 • Ignorera att du sitter på rökfri avdelning på krogen - du kan ju alltid fimpa på tallriken.
 • Strunta i att folk vid bordet bredvid precis fått in sin mat och avnjut ogenerat din cigarett.
 • Börjar folk vid sagda bord hosta och prata om astma, tänd en ny cigg direkt på fimpen.
 • Ska du åka bil med en ickerökare, se då till att bolma på riktigt ordentligt innan du sätter dig i bilen så du får med dig all röklukten in.
 • Samma som ovan gäller även när du ska åka buss, pendeltåg mm - se till att så många som möjligt får chansen att avnjuta din odör. Fimpa inte förrän du går in genom dörren.

 • Seg

  Idag är jag så enormt trött! Ögonen vill eller orkar inte hålla sig vaken någon längre tid! Tror att helgen och allt i mitt röriga liv gör att jag blir psykiskt trött.

  Känner att jag är så extremt ledsen hela tiden och det beror kanske inte bara hur jag har det hemma utan min bästa vänninas man har ramlat och skadat sin rygg och min bästa väninna har så extremt jobbigt också privat med sin familj redan och så händer det här!!!!
  Tror att man inte kan riktigt ta in ännu det som hänt utan vi väntar på svar hur han mår fortfarande,blev iskall när jag fick veta det i Lördags!!!

  Tänker så mycket på er!

  Chips

  Ush nu får jag nog börja tänka på vad jag äter!


  Sova


  Vackert

  Tycker att bilderna är så extremt vackra!
  Sanning

  Den nakna sanningen!
  Det är inte klokt att  smink kan trolla så mycket så att man kan bli hur vacker som helst!

  Gå in här så kan du se skillnaden på före dom är sminkad och efter!
  Vad säger ni? Jag kanske också skulle bli så otroligt vacker?

  Athena

  Ville bara visa var Athenas älsklingsplats är?


  Synd bara att den är ljus rosa så allt skit syns,tyvärr!

  Kanin

  Visst är den söt min lilla goa kanin som jag har vunnit på tradera! Även på marknaden förra helgen så köpte jag ett får också i tyg och gudomligt söt,men damen som sålde den och hade sytt den sa att den passar så bra till små bebisar!
  Och då säger jag att jag har den faktiskt som prydnad! Hon bara tittade på mig,hon tyckte nog att jag var lite tokig?


  Kaninen Kerstin!

  Inget

  Inte blev det något på auktionen! Det var inte så många saker så allt var slut på ca en halv timme!
  Sen gick vi och flanerade i lite affärer och tog en fika i centrum,Angelica skulle åka med tåget 15.30 till Borås så hon passade på att äta lite och jag och Alida fikade!

  Sen knallade vi till tågstationen för att vinka av Angelica,men vi var så sjukt blöta när vi kom hem för det bara öser ner här!

  Idag är vi så trötta efter gårdagen så det blir väl sängen ganska tidigt!
  Får som vanligt dåligt samvete mot hundarna som inte kommer ut som dom ska pga regnet!
  Vet ni vad jag tror?
  Att har det börjat regna så här så kommer det nog fortsätta hela eller delar av sommaren!


  min lilla goding!

  I morgon


  I morgon kl 13.00 skall jag och Angelica gå till centrum för dom har auktion och vi har fått i hop 2300kr i bålsta pengar!
  Vi får väll se om vi kan få hem något?
  Händelserikt

  Jaha då var skolavslutningen till enda! Och det var faktiskt en händelserik kväll! Nä jag vill inte gå in på det som hänt men nu vet jag inte hur i helskotta man skall orka hur mycket som helst!!

  Hur sjutton kan två familjer vara så otroligt födda med en sådan otur???????  Våran vän

  Ekorrorarna som bor här börjar bli modigare och modigare för varje dag!
  En del tycker att dom är skade djur men jag tycker att dom är extremt söta!
  Herr och Fru Ekorre!

  myspace graphic is done on Gickr.com


  Vimmelmamman

  Än blogg som jag tycker jag jätte mycket om och läser nästan varje dag och det är Lotta Gray som skriver om sin cancer!
  Det är en otrolig tjej som verkligen skriver hur hon mår och hur hennes förhållande till sin sjukdom!

  Nu är hon med i en tävling som Expressen ordnar och hon kan vinna sin blogg i bok form,tänk vad det skulle vara bra för hennes son Lenox att kunna när han blir lite äldre läsa om hur hon måde och allt som har hänt henne!

  Jag röstar på Lotta gör det du också!!
  Din röst på Lotta kan du maila till [email protected]

  Läs artikeln om henne här!

  Och vill du kika in på hennes blogg så gör det här!!!


  Skolavslutning

  Nu är det sommarlov för Alida! Och ett välbehövligt sådant! Den sista veckorna så har hon varit extremt trött nästan sjukligt trött på morgonen och nästan inte fått upp!
  Så nu kan hon bara få ha det bra tills hon början i klass 8 i annan skola!
  Ett par veckor innan skolaavslutningen så bestämde kommunen att stänga ner den skolan hon gick i! Den skall bara vara för grundsklolan,så då fick dom som gick i 7-8-9 flytta till någon annan skola i Bålsta.
  Det som är skönast är att hon har vänner i alla dom olika skolorna så det blir inte svårt för hennes anpassning!

  Nu spöregnar det här och jag blir lite glad med tanke på alla som är ute och dricker på skolavslutningen! Synd om dom som skall på bal som alla klass 9 har! men men!!!!
  Ådrebråck

  Jag har tyvärr fått ärva min Mormors och Mammas fula ben med en massa åderbrock! Jag har faktiskt även värk och en hemsk tyngd i benen ganska ofta och inte blir det bättre med att jag har fibro också!
  Jag har ju haft turen att blivit opererad två gånger med så kallad stripning,men det håller inte sig inte så länge utan jag är utan dom i ca 2år sen kommer dom tillbaka!
  För ett tag sen visade jag upp dom för kirurgen i Enköping och han sa att nu för tiden måste man ha jätte problem för att landstinget skulle hjälpa!!! Och tyvärr tyckte han att det inte var värt att hjälpa mig för att jag får åderbrocken tillbaka!

  Nu går det faktiskt som skönhetskirugi???? Men herregud jag har inte tagit bort mina fula buckler för skönhet! Utan för värk!!

  Det finns lite hjälp som man kan ta till men herregud alla kan inte vinna på lotto!!!

  Metoderna mot åderbråck

  Stripping. Kirurgiskt ingrepp där man gör ett snitt i ljumsken och för ner en sond genom venen. Sonden och venen tas sedan ut strax under knät. Patienten är sövd. Ofta sjukskrivs man ett par veckor efteråt.

  Skuminjektion. Skum sprutas in i venen genom en kateter som förs in i närheten av knät. Skummet gör att ådern "skrumpnar".

  Radiovågsbehandling. En kateter förs upp i venen som hettas upp till 120 grader och bränns sönder.

  Laser. Liknar radiovågsbehandlingen. Genom en kateter som förs in i knähöjd skickas laserljus som hettar upp venväggen,

  därefter dras den ut. Var femte patient får väldigt ont ett par dagar efteråt.


  Willys

  Jaha nu skall vi iväg för att handla lite mat! Och vi tänkte åka till Willys och vad vi egentligen behöver är torr varor,för mat  frysen finns och jag behöver verkligen avfrosta och städa frysarna! Tänk att det har jag sagt i ca 1år nu!!!

  Kikar in efter handlingen!

  Therese Johansson Rojo

  jag är nog inte ensam om att läsa om Therese Johansson Rojo som blivit mördad av två jämnåriga personer.
  usch säger jag bara! hur i helvete kan man ens få upp det i huvvudet? att man ska ta död på en person!


  " Den svartsjuka 16-åriga flickan upprepade sin önskan gång på gång.

  Med minst tio sms fick hon sin pojkvän att döda Therese Johansson Rojo, misstänker polisen.

  Nu är meddelandena åklagarens starkaste bevis mot paret."


  Hur kan man ta en 15-16 årings liv för att man är svartsjuk! svartsjuka är något som kan hända vem som helst, men vilken idiot går o tar död på en människa för dè? . hur kan man ens lyssna på något sånt? gå med på att göra de! Hon har nästan inte fått uppleva någonting! det finns så otrligt mycket kvar i livet man får uppleva med åren och nu tar det bara slut?

  Läs mera här på aftonbladet!

  Och här är en blogg som skriver om Therese av hennes vänner!

  Min ängel

  Min älskade häst Thrudel!


  Blommor

  Lite bilder på min blommande trädgård! Inte för att jag har så mycket som förr! För jag hade mer ork att hålla på med blommor,jord och ogräs!


  Helgen

  Denna helgen har inte varit så lyckad! Ilördags så skulle jag och min goa minsta tjej Alida gå med mig på en marknad,
  tyvärr så kände jag mig inte så ok på morgonen men ville så gärna gå,så jag knallade dit och vi kikade runt ett litet tag.
  Alida ville gå och äta thai mat och då kände jag att min mage började knipa!
  Då valde jag att lämna henne och hennes vän med pengar så att dom kunde äta och jag skyndade mig hem och det är en bit att gå!!! Och magen började knipa som bara den och på slutet så fick jag "tro det eller ej"men jag fick faktiskt springa och samtidigt ringa till Alex så att han ställde upp dörren! Vet ni vad som skulle hänt annars?

  Jo jag hade nog gjort på mig!!!! Vet ni vad hemskt det var? Magen gjorde tyvärr så ont och jag fick springa 20 gånger på toan!!!!!!
  Hela Lördagen fick jag ligga på soffan!

  Tyvärr så kom Angelica hem ifrån sitt jobb och hon var nog hemma runt en timme och sen satt hennes mage igång att värka och hon började spy!!! Hela natten spydde hon och hade så ont i magen!
  Så vi låg i sängen hela söndagen som döda sillar!!

  Visst kan man kanske ha trevligare helg en den vi hade??  Ljuvlig  Tycker att denna låt var helt otroligt bra!Såg videon på tv´´n i morse och skrev upp vad gruppen heter och hittade den på youtub! Jag har aldrig hört talas om denna grupp?men denna låt blir nog en riktig hit tror jag!

  Vin

  gallo_family.jpg  Oj en sån här skulle jag vekligen inte tacka nej till! Oj Oj vad snygg!


  Problemet är väll att man kanske skulle dricka lite för mycket om jag hade en sån här stående på bordet!
  Men jag fick faktiskt en box in a bag med underbart gott rödvin som heter catro negro,det kan jag faktiskt rekommendera
  !


  Val

  På söndag är det dax att rösta! Men jag är inte tyvärr intresserad av politik och vad dom olika partierna står för?

  Jag växte upp med en mor som var extremt politiskt intresserad och många livliga diskussioner och hur dålig alla andra var som inte tyckte som henne!

  Men just med eu valet så vet jag faktiskt inte hur jag skall rösta! Angelica får rösta för första gången men hon är inte insatt hon heller!

  Men här är 6 skäl för att man skall rösta!

  Du kan påverka. Genom att rösta.Se till att du får det Europa du vill ha! Röstar du inte, klaga inte efteråt.!!!!

  Dina ledamöter är din röst i EU - se till att du blir hörd! Omröstningen i parlamentet formar EU-lagar som påverkar din vardag, oberoende om det handlar om den mat du äter, vad matkorgen kostar, hurdan luft du andas eller hur säkra barns leksaker är.

  Som EU-medborgare är det din grundläggande rättighet att rösta i valet till Europaparlamentet, och din möjlighet att säga hur EU ska arbeta. Genom att rösta bestämmer du vem som ska representera vanliga människor som du, din familj och dina vänner, grannar och arbetskamrater i EU.

  Tack vare EU kan vi resa, studera och arbeta utomlands. Europaparlamentet arbetar outtröttligt för en renare miljö, säkrare kemikalier, bättre tjänster och arbetsplatser.

  I de flesta fall väger ledamöternas åsikt lika tungt som medlemsstaternas när beslut fattasDe flesta lagar som rör vår vardag utarbetar ledamöterna och ministrarna på EU-nivå sida vid sida. Många, kanske till och med de flesta, lagar i ditt land är EU-lagar som införlivats i ditt lands lagstiftning och som röstats fram av Europaparlamentets ledamöter - dina företrädare

  Älskar du EU? Eller hatar? Vill du att EU ska bli mer borgerligt? Eller vänsterinriktat? Finns det frågor som du brinner för? Vill du ha förändring? Åtgärder, nu? Investeringar som måste göras? Välj en ledamot som tänker som du och det kan förverkligas. Det är det som är demokrati. Du kan göra skillnad.

  Det tar bara några minuter att rösta. Kanske kan du kombinera det med en promenad i parken eller en fika. Det krävs ingen stor ansträngning att visa EU vad du vill  Blev ni något klokare?
  Det blir väll att sätta sig in i det på Fredag och Lördag!

  Regn och skit

  Mår bättre än i går men fortfarande känner jag mig så ledsam! Men inte blir det bättre med att vädret inte blir bättre!
  Här har det mer eller mindre ösregnat precis hela dagen.


  Hundarna verkligen vägrar att sätte en enda liten tass utanför dörren! problemet blir att Athena väcker mig på natten,visserligen med en massa pussar men det är ändå ganska jobbigt!

  En jäkla dag!

  Idag har det varit en riktigt skit dag!!!!!! Hatar verkligen dessa ledsama dagar då tårarna bara droppar ner och allt känns då dåligt!

  Så nu blir det lite lugnt på bloggen för min del!

  Sovis

  Nu är det samma procedur som alla andra kvällar! Sovdax godnatt alla mina bloggisvänner!


  Mina lovers

  Men tyvärr gillar dom mat mer en mig! Hi Hi
  M och T

  Mina trä bokstäver har jag satt i sovrummet ovanför våran säng,men jag var ute efter en tavellist men hittade inte en sån någonstans förutom en bred svart på kicks men den var så dyr och jag ville ha en vit,

  Men jag kom på att jag hade en vit fönster bräda  som jag hade tagit bort i ett rum,men tyvärr var den ganska bred också!men jag är en sån som inte vill vänta på saker som kan bli gjorda på en gång,så jag bestämde mig att sätta upp fönsterbrädan och jag tyckte nog att det blev ganska fint!

  Man får ta det man har!!!

  Oj det var inte min menig att ta fram ett kort på världens bästa son! Men han passade ganska bra där så han får stanna där!
  Jag älskar dig sååååå mycket Alex!

  Lite kloka ord

  Hittade på en blogg lite kloka ord som jag tänkte att jag skulle ge till er,ja jag vet att jag verkligen gillar ord,ordspråk,dikter och poesi!

  Lappad vänskap blir sällan hel."

  Det som inte hinner göras i tid, får göras i otid!

  Så ljuvt det är att göra ingenting, och sedan vila efteråt

  När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd."

  För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion."

  Har ni hört talas om reinkarnationsparty? De kallas också kom-som-du-var."Ha Ha

  Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger.

  Vad säger ni visst finns det något i som stämmer så bra?


  Björnbär

  När vi förra veckan var och handlade så hittade jag ganska billiga påsar med frysta björnbär,och igår så tog vi fram en påse och dom var stora och jättegoda bär!

  Och sen gjorde vi samma sak idag! Fast med glass mums! Jag tycker inte att hallon är så speciellt gott men björnbär oj vad mumsigt!


  Frukten gör dig fet!!
  Nä tänkte jag när jag läste det på aftonbladet! För nu är det Fruktos ger bukfetma och kan vara skadligt!

  LÄS DU OCKSÅ HÄR

  Jaha då får man sluta med det också!!!

  Regnet

  Idag öser det ner här och som vanligt sitter jag själv här medans hundarna sover i min säng!
  Små tittar på tv4 där dom som vanligt kl 12 visar dubbelavsnitt av Hem till gården,det är också en serie som gått i säkert 30 år,kommer faktiskt i håg serien sen jag var ung och jag älskade vinjetten i början av programet.
  Följer ni någon serie?

  Skall ta mig i kragen och plocka lite och jag får se om jag orkar damsuga?


  Dagens ord:

  Främlingar är vänner
  du ännu inte känner.
  GOD NATT!

  Thomas

  Thomas för ca 100år sedan!


  Gammal  Visst ser det ut som bilden är jättegammal?

  Vinnaren

  Och vinnaren är.......... Fröken Eko med bloggen som du hittar här ett stort grattis till dig och till alla som var med i utlottningen,skulle så gärna villa att man hade en massa sländor så att alla kunnde få varsin!
  Men tyvärr så går det inte!

  Men det kommer mera tävlingar längre fram!

  Fröken eko maila till mig din adress så skall jag se till att posta dom så fort som möjligt!

  [email protected]

  Ett stort grattis!

  RSS 2.0