Alida

Alida har det jätte bra!Det är nog jag som längtar hemskt mycket och blir nästan lessen när hon säger att hon inte saknar oss!
Men fasiken Millan fy fasiken så fjantig du är........eller hur?men jag är dock en liten fjantig mamma!Men jag skall säga att jag är djupt lycklig att hon åkte och att det går så bra!


? Ville ha dig innan jag visste att du var på väg. Älskade dig innan du var född. Älskade dig ännu mer när jag såg dig. Såg ditt ansikte och blev förälskad. Jag skulle ge mitt liv för din skull. Barnen är livets under! ? ? ?Språkresa

Alida åker på Måndag morgon på språkresa till samma ställe som jag var på Torquay i England!Jag var där för ca 30 år sedan!Herregud tänk 30år sedan........ hjälp vad länge sedan!!!

Alida skall i väg helt ensam utan någon hon känner!Jag hade min bästa vän med mig så jag kände mig aldrig orolig,men jag skulle aldrig åka själv!
Så jag tycker att hon är super duper duktig och modig!
Vet inte ifall jag får skriva vilka betyg Alida fick men med tanke på hur hon har kämpat det sista året så förvånade det mig inte! Jag skall inte säga Alida...men det var många ,många vg!!!!

Så hon fick resan i present av oss för att hon är såååå duktig!Nu är det jag som börjar bli lite orolig med tanke på att hon aldrig varit utomlands själv utan sin löjliga mamma!Men jag vet inte hur allt blir så det är många frågor i mitt huvud?

Tänk om hon tappar bort sig,tappar pengarna,trivs inte i familjen,trivs inte med klasskompisarna,kan inte äta maten,inte kan sova???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jag tror att jag är mycket mer nervös än Alida!!!!
Tänkvärda ord.

Klicka för mer information om detta ordspråk!   Det finns människor som alltid tror att man angriper dem när man säger sin egen åsikt.
Klicka för mer information om detta ordspråk!   Det finns människor som alltid inbillar sig att man angriper dem när man säger sin åsikt.

    
Klicka för mer information om detta ordspråk!   Man är inte hemma där man har sin bostad utan där man blir förstådd.
citat av Christian Morgenstern

Älskade hundar

Båda mina hundar älskar att vara ute och gå promenader,Athena allra mest som är ute fårn morgon till kväll!Men det finns något som verkligen slå promenaderna? Och det är när dom får sitta i cykelkorgarna på cykeln och den som cyklar trampar fort! Dom vill verkligen aldrig hoppa ner!Tur att jag har tjejorna som kan ta en längre tur med dom då och då!


RSS 2.0