Laura Ashley

Vackra , romantiska tapeter och möbler hittar ni hos Laura Ashley


Jaha det här är veckans VILL HA men inte ha råd till!


Helgen är slut!

Nu sitter jag ensam uppe!alla andra har krypit in i sina sängar och tittar på Wallander inne oss sig,Angelica skall upp kl 0500 för hon har invetering.
Thomas skall iväg och jobba,tänk att han har opererat sig för ca en vecka sedan? Duktigt att han har orkat så mycket!

Vad har hänt här då? Ingeting förutom att vi har målat vårat kakel rött,Kanon snyggt tycker jag att det blev!
Tänkte fota i morgon!

Annars har det varit en lugn helg med en massa barn eller ungdommar och hundar!

Städade lite på eftermiddagen för att kunna komma upp i morgon när det ser någolunda ut!


Trixen

Hunden som är hemma hoss oss är så duktig på allt! Men han går verkligen i gång när vi sätter på damsugaren!


Och sen vill han titta på tv!


Nu

Nu får jag väll följa dom härliga männinskorna i en annan del av Köping!
Där är min favorit Tobbe!


Robinsson

Jaha nu är det roliga slut? Fel vinnare vann verkligen tycker jag,jag hade hoppas att Sanna skulle stå som vinnare!!

Tycker att det blev lite fel att Hans vann för han har ju faktiskt åkt ut en gång!

Vad skall jag göra på Lördagarna nu då??? Fan vad trist jag som verkligen längtat till varje Lördag!!!

Jag tycker faktiskt att En final ska vara en tävling där dom två sista ska få kämpa sig till en seger!


Kallt
Inget för kräsmagade

Var trött igår som bara den! Jag hade lovat Angelica att gå och möta henne,hon var ute med Hanna en gammal klass kompis,iallafall så gick jag och la mig och vaknade en timme senare då Amanda och Jocke och deras kompis med sina två hundar kom hem,
Sommnade om igen och drömmde att Thomas och jag var utomlands (vet inte var)och jag sprang omkring med en plastpåse och spydde i den under flera timmar! Men sen vaknade jag av att Athena skällde som bara den! Hon hörde hundarna som låg nere i våran gillestuga!
Så jag gick upp och då tyckte jag att det smakade urk i munnen och tänkte just att vad konstigt att det smakar spya och jag som drömt om att jag gjorde det?


Borstade tänderna och kröp upp i sängen igen! Och då upptäcker jag att mitt påslakan var nerspytt!! Jag hade alltså spytt ner min säng men vaknade inte av det!!
Min tanke var att tänk om jag hade blivit kvävd av spyorna??? Ush vilket fall vad äckligt!!!!

Så det var bara att byta i sängen och sommna om.
Jag hade inte druckigt något annant än vatten under hela dagen!!!


HaHa

Eskilstuna zoo hade ett mycket harmoniskt gorillapar. Men när hannen dog blev honan ensam och deppig och värst var det när hon blev brunstig. Direktören hade inte råd att köpa en ny hanne som kunde tillfredsställa henne och att hyra en skulle också bli för dyrt. Då kom han att tänka på att han hade en kraftigt byggd, men mindre begåvad man till vaktmästare. En dag frågade direktören honom.
- Kan du tänka dig att sätta på den brunstiga gorillahonan för 3000 kronor?
- Ja för fan, men vi får nog vänta tills nästa månad.
- Men varför inte nu på direkten?
- Jag måste ju spara ihop pengarna först...


Bloggtorka

Fy varför råkar jag alltid ut för en lång och seg bloggtorka? Kanske beror det på att min vardag ser likadana ut varje dag?
För tillslut vet jag inte vad man skall blogga om?

Men jag önskar er alla en trevlig Lördag!Skall titta in och hitta på något att skriva om!

 


Jackie

Det omtalande Paradis hotell fångar nog en hel del unga tjejor och killar! Hångel påhög nivå!!

Här tittas det både måndagar och tisdagar! En utav tjejorna som är med är dotter till en av Sveriges mest kända brottsling,Lars-Inge Svartenbrandt.

Denna tjej tycker jag så otroligt synd om! Tänk vilken hemsk uppväxt hon har haft och som hon själv säger att hon har haft en riktigt djävlig uppväxt!

Det enda som har varit bra med att vara dotter till honom? är att hon har blivit en dokusåpa kändis!! Hon har fotats för Slitz,och det var dom som ordnade så hon fick vara med i Paradis Hotell! Och det blev en vändpunkt i hennes liv!

Så söt tjej men med en trasig själ,håller verkligen tummarna för henne att hon får det mycket bättre nu!!!

Lars-Inge "Svarten" Svartenbrandt, född Lars-Inge Andersson numera Lars Patrick Ferm, född 5 maj 1945 i Grytnäs (Avesta) i Dalarna, är en känd brottsling.[1] Svartenbrandt har under sitt liv suttit i fängelse i mer än 40 år och de många rånen, våldsdåden och rymningarna har gjort honom till en av Sveriges mest kända och ökända brottslingar.

Hon har endast fått ett brev utav honom och det kom efter hon vikit ut sig i Slitz: Du kan läsa brevet här! 
!

 


Fruktansvärt

Skulle bli helt olycklig om någon av mina barn skulle blogga och lägga ut bilder på sig själva när dom super,röker och hånglar!!! Och dessa tjejor är endast 14år!!!!!

HALLO var är föräldrarna??????
Och dessa tjejor har åkt till Öebro tillsammans med den enas pappa!!! Som antagligen skiter fullständigt i att 14åringarna super!Nä jag tycker att tamigsjutton det är för..... att föräldrarna inte tar sitt ansvar!!!!


Min tvättstuga

Vi är sex personer som stadigvarat bor här! Och då säger det sig självt att vi får mycket tvätt och att jag tillbringar ganska mycket tid där!
Men det som är helt otroligt är att till och med mina hundar om dom letar efter mig så går dom alltid dit först!!!
Så antagligen är jag där ofta!

Hälde vittvättmedlet i en glasburk,tyckte det såg lite snyggare ut!


Låda

Jag hittade igår en blogg som hade köpt en jättefin låda,hon hade den till sina olika band! Jag har så sjukt mycket band som ligger i högar!
Tyckte att lådan som hon hade köpt (kommer inte ihåg vilken blogg,tyvärr) var snygg och praktisk,men tyvärr skrev hon inte var hon hade köpt den?

Men vet ni? idag så var vi och handlade och vid Willys så finns det en ganska stor affär som heter Karlsson och dom säljer iprincip allt mellan himmel och jord!

Där låg lådan!!! Lådan som jag hittade på en blogg sålde dom,förstå vad glad jag blev?

Ca 100kr kostade den,billig vet jag inte men den kommer verkligen till nytta!!Jag har redan fyllt den med en massa olika band!


Storhandling

Storhandling har det varit på vårat schema idag! Måste ju passa på nu när Thomas är hemma och Angelica är ledig så jag får lite bärhjälp!

Men vi handlade en överfull kundvagn men nästan ingen mat!!! Jag menar nästan inget kött utan hela vagnen var basvaror!!
Jag tror att det har funnit en hel del råttor här för det fanns nästan inget utav konserver kvar!!! Socker,mjöl och allt annat tråkigt!!!! För visst är det roligare att kunna handla några goda biffar???

Vi får se hur många dagar maten får finnas kvar här hemma?Jag kanske får lov att alla personer som kommer hit och skall övernatta skall få betala en tia för att äta middag och lunch????

Nej jag skojar!!


En till....

Denna fina kan du vinna om du besöker bloggen: Lantligt i stan tävlingen på går till  lördagen den 30 januari kl 24.00. Lycka till!


OCH EN TILL.......

Jag är med och tävlar om en Canvastavla hos Cheeky i samarbete med Önskefoto
Tävlingen pågår till 1 februari

Gå in på hennes blogg och prova lycka du med!


Tävling

Jag har hittat en tävling som jag ville vara med på!

Jag är med & tävlar hos Tant Theas lilla torp om detta fina lykthuset!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! =)


Gå in ni också!
Lycka till!

Städning

Helgen här hemma har bara rusat iväg! I Fredags när vi kom hem i från Enköping så var huset fullt av folk,Alida hade 4vänner som skulle sova nere i gillestugan,Daniel,Alex,Angelica och Amanda och Jocke,sen kom en annankompis till Amanda och kom med två hundar!

Så övernatten så var vi 11personer och 4st hundar!!! Tänk att man aldrig behöver känna sig ensam?
Tycker att det är ok men kan tycka att det blir så extremt stökigt och kylskåpen töms under en kväll!men hellre att dom är här än ute och inte vet vad dom skall göra!!

Och i Söndags så fyllde Angelica år! På grund av lite olika andledningar så hann vi inte köpa någon present !men hon fick ett presentkort på en läppförstoring som hon önskade sig,men fikade gjorde vi på kvällen ialla fall!

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!

Men I lördags kom Thomas hem ifrån sjukhuset,skönt!

Min måndag har gått åt till att få huset i någolunda ordning!Trixi en urfin hund!
Och hans syster Annie som var en riktigt Princessa!
Sjuk

Har varit i väg till Enköping idag för att hälsa på min sambo Thomas! Uja vad emligt sjukhus och vilka tråkiga färger! Tycker det är synd att man inte försöker göra det lite mysigare,tänk man kan sätta tex ljus,ljus rosa färg eller en ljus gul!! Det var ett exempel! Lite blommor nägon snyggare tidningshållare!!!!
Man blir ju mycket sjukare av att ligga där och det pga ser ut som dödens korridorer!!

Thomas hade tur att få ett eget rum och en tv som man kunde titta på så tiden går lite fortare för honom,men han har tyvärr ont fortfarande och vi fick inte skratta för då började han och då fick han så ont,stackare!!!

Håller tummarna att han blir ut skriven i morgon och att febern lämnar honom!!Thomas rum.Thomas.Alex och Daniel bråttom hem.Alex ville inte vara med på bild!

Han ville inte vara med på denna heller!


Trött

Nu har alla utom jag och hundarna gått och lagt sig! Angelica och Daniel har krypit i sängen nu för Angelica jobbar i morgonbitti,Amanda och Alida skall till skolan och Alex skall upp kl 0400! Han börjar så fruktansvärt tidigt! och min älskade sambo som ligger kvar på sjukhuset,vet inte ifall han får komma hem i morgon?? Hoppas annars så far vi till Enköping och hälsar på!!! Just ja köpa snus också för det hade han inte med sig stackarn.


Thomas

Thomas är opererad för sprucken blindtarm!!! Stackars han som får ligga kvar på sjukhuset,tänk att vi fick vänta ca 3.5timmar på akuten utan att någon tittade till honom!!!!
Under dessa timmar så blev han sjukare och sjukare,tror att den sprack pågrund av att dom inte operade förren dagen efter!!!


Så fin

Gick med Angelica en bit för hon skall göra sitt matteprov som hon tyvärr inte klarade förra gången,så jag tog doggsen med in i skogen och vi gick promenad sen hem och satt mig ner i soffan vid datan!
Efter en stund kanske ca 20 minuter så kommer Athena och ställer sig på mig och pussar på mig,hon kan göra det ifall hon vill ha något!
Så jag reste mig och sa att hon skulle visa vad hon ville!då springer hon till ytterdörren och jag trodde hon ville gå ut och jag öppnar dörren!!!! Och vem står där?????

Jo min lilla Freja som jag hade glömt ute!!! Tänk att Athena är så klok att hon ville få min uppmärksamhet så jag skulle öppna till Freja!
Freja tyvärr skäller inte så har man glömt henne ute så talar hon inte om det!!!!


Evig väntan

Väntar på att höra något i från sjukhuset! Thomas ringde i morse och talade om att det skulle bli operation!men om det var blindtarmen eller något annat det visste han inte,typisk män eller?

Ialla fall så får jag inte mycket gjort just nu förren jag har hört något ifrån honom!!

Hoppas att det har gått bra och att det är blindtarmen? för det är en ganska lätt eftervård och inte så länge sjukhusvistelse!

Nä nu skall jag vänta vid telefonen igen!


Mandi 

Klickbara!


Love


Sjukskrivningsreglernas konsekvenser

Gå in här och skriv under!!

Här kan du titta på uppdrag grankning om en tjej med namn Marie-Louise som inte orkade med att kriga mot försäkringskassan!!!

Snälla skriv under VI behöver hjälp!!!!


Försäkringskassan


Tillbaka!

Nu har jag precis kommit hem ifrån ett besök på akuten i Enköping!! Det började för tre dagar sedan med att Thomas hade ont i magen och pruttade som bara den,magen var som en spärr ballong! Dag 2 blev det lite besök på toan och fortfarande ont i magen,och idag kom han hem i från jobbet och hade jätteont i magen,sen kom febern och vi ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte att vi skulle åka in till akuten!!

Sagt och gjort så följde jag med honom dit och dom tog blodprover och Thomas blev sämre med en ganska hög feber och ännu mera värk i magen, och sen så fick vi vänta,vänta,vänta och ännu mera vänta tillslut så fick jag lov att ringa Jocke och Amanda som fick åka till Enköping för att hämta mig ifall Thomas blev inlagd?

Och precis som jag kom in genom dörren så ringde han och då hade han fått träffa en läkare som klämde och kände på magen och proverna som dom hade tagit tidigare var inte riktigt ok!!!
Så han skulle bli kvar inatt för dom trodde ev att det kunde vara blindtarmen!!!!

Så nu får jag sova själv och vänta på att han hör av sig!!!
Snyft stackars Thomas!!


Plus


Idag har vi en plusgrad ute!Riktigt skönt att det kalla har försvunnit!
Inne är det mycket skönare än när det var 20minus ute,våra varmepumpar klarade inte riktigt av kylan så vi hade ca 17grader inne på morgonen!

Idag händer det nog inte speciellt mycket,känner av ögat som bara den idag även fast jag häller ögon droppar och salva!


Älsklingarna mina


Mitt sovrum

Jag tycker om mitt sovrum men är lite sugen på att få en annan färg på väggarna eller varför inte en fondvägg?Den starkaste stjärnan

Vill ni läsa en helt otrolig blogg? Den är både gripande och så otroligt fin! Gå in här!

 

Önskar nu!

Vill ha vår! Men jag är väll inte ensam om att längta efter våren,fågelsången,vitsipporna,tusselagon,snödropparna
och livet i trädgården när det börjar röra sig i jorden,ja nästan allt med våren gillar jag!

Egenodlad mårbackapelargon Slottsträdgården Ulriksdal

Kom och skörda tulpaner hos oss på Slottsträdgården Ulriksdal!

 


Vinnaren?

Hittade en blogg där det stod att hon trodde att Anders skulle vinna robinsson i år! Och det grundar sig på tre fakta,


1. Han var en av de sista deltagarna som accepterade min friend request på Facebook, vilket tyder på att han måste ha klarat sig långt.

2. Han bjöd alla på stor middag vid deltagarnas första reunion.

3. Han är redan erbjuden att vara med i ett nytt dokusprogram. Jag vet detta för jag ska själv vara med i samma produktion. Tyvärr kan jag inte säga vilket program det är ännu men jag lovar er att det blir underhållning på g nivå.


Vad tror ni klarade sig Anders hela vägen tro?

Denna blogg hittade jag detta!

Här hemma så tycker dom inte om Anders dom tycker att han glider på en räkmacka! Men jag har inte fått det intrycket ännu!

Vill ha!!

När jag var ute för några Lördagar sedan så var det en tjej som hade en otroligt fin tunika! Jag vill verkligen ha en sådan sjukt snygg var den,hon hade köpt den på joy och fanns i en massa färger.
Hon hade en svart på sig och sen såg jag en annan tjej ha en grå på sig!!!

599kr är tyvärr för dyrt just nu för mig men önska kostar ju ingetting eller hur!
Seg

Urtrist dag idag!Måste hämta mina ögon droppar på apoteket idag för jag känner fortfarande av ögat!
Seg och riktig tråk dag,skulle behöva göra så himla mycket men det känns som ingeting blir gjort!!Ringer till a-kassan och då är det kö,ringer igen samma sak!!!! Ringer 30 gånger till men samma röst som talar om att det inte finns någon chans att ställa sig i kö utan återkomm?????!!!!

Hatar verkligen dessa dagar när allt går åt skogen!!


?

Har du en vän?

Har du en vän

som gläds med dig

när du är glad?

Är det en vän

med svans eller utan?

Spelar det någon roll?

 

Har du en vän

som tröstar

när du är sorgsen?

Är det en vän

som slickar din hand

eller ger dig en kram?

Spelar det någon roll?

Har du en vän

som står dig mycket nära?

Går vännen din på 2 ben eller 4?

Spelar det någon roll?Jag älskar er alla i min familj!


Livet!

Tänk tillbaka till den tid då mamma var ens bästa vän.
Pappa var största idolen.
Syskona var ens lekkamrater.
Grannarna var ens bekanta.

Sen plötsligt vaknar du opp i en tonnårings värld.
Mamma gör inget annat än skriker på en.
Pappa håller alltid med mamma eller säger inget alls.
Syskona är alltid upptagna med annat.
Grannarna har flyttat bort och dom nya vill man inte lära känna.

Kompisarna sviker, och nya kompisar kommer hela tiden men man hinner aldri lära känna dem ordentligt.
Pojkarna kommer och går, och lämnar endast brustna hjärtan efter sig.

Sen vaknar man opp och ser sig omkring.
Och plötsligt är man själv en vuxen person.
Och då märker man att livet går alldeles för fort.:')


Helgen slut!

Nu är det dax att gå och sova!Helgen är slut för denna gång!Vi har haft en lungn helg med vänner som var på besök i Lördags!
Vet ni att vi hade kräft fest i dec!Ha gott var det med två olika pajer och cream brulle i efterätt!Vi var så mätta att vi hängde i soffan och kollade robinsson!
Trevligt hade vi och tänk att bara vi vuxna satt och åt,ovanligt med åtta barn samanlagt!

Söndagen har gått i lathetens tecken,börjar få ont i kroppen !!!!! efter två månader med en värk som jag verkligen har klarat av!!
Uscha!! Men läkar tiden inbokad i alla fall den 28januari!!

Sov gott nu mina bloggis vänner och dröm något bra!!!Hjärtata har jag fått utav en underbar Angelica i julklapp!


Utsikt

Athena och Freja har våran fötölj som utsikts plats!När dom sitter där så ser dom ut till altanen och kan verkligen hålla koll på folk som kommer och går!


Suck på mig själv

Älskar att ta kort ute just nu,men jag kanske är lite tjatig eller?
Bakom

Tog foton av vår baksida idag när jag var ute med hundarna,men titta vad snö vi har! Titta också på vårat fågelbo hur mycket snö det finns på taket!Fågelboet.


Oj

Vilken service synsam i Bålsta har! Jag har haft eller med rätta har något i mitt öga som började för ca 1månad sedan,jag har tittat och kan inte hitta om det finns något där!Men ögat är svullet och nu har det börjat trycka så jag får ont i mitt huvud,men tror ni att vårdcentralen ger någon tid? Nä dom hade planeringsdag i dag.

Så Thomas tyckte att vi skulle gå ner till synsam så dom fick  kolla,så vi gick ner dit och dom tittade på ögat och inte kunnde hitta något!!! Men tänk att dom var så gulliga att  dom såg till att skriva en remiss till akademiska ögon.
Men vet ni vad? Nu har Kent på Synsam ringt till ögon och ordnat en tid till mig på ögon i morgon kl 14.oo!

Det kallar jag service!!!


Tack Synsam!!!


Ont i magen?

Nu är det redan Torsdag! Tänk att jag tycker att dagarna springer i väg! Och en massa saker måste jag göra känns det som,jag skall ringa akassan och se vad dom har tänkt med mig? Fick brev av försäkringskassan i dag att jag skall gå över till aktivitetsersättning och då hade väll inte fsk fått in papperna i från akassan för jag skulle bara få 177kr per/dag i ersättning???
Hur sjutton skall vi klara oss? Sen har vi ju överklagat eller min läkare har överklagat så vi får väll se vad som händer med det också?

Får så förbannat ont i magen av allt när man inte vet vad som skall hända?


Kristaller

Tänk vad vackert det är ute nu! Fukten gör att alla träd och buskar ser ut att ha en massa kristaller på sig,jag är ingen älskare av vintern men vackert ute är det ialla fall!

Tog lite kort nu när jag var ute med hundarna.

 

 


Semlor

Mumms säger jag,jag har gjort hemma gjorda semlor!Jag hade en gammal vän som faktiskt gjorde dom godaste semlorna i manna minne,men minna var faktiskt inte så dåliga!
Men jag fuskade och andvände sprutgrädde i stället för riktig grädde och där blev det lite trist och inte alls lika goda,men det bästa av allt är att man kan äta hur många man vill!!!

Det är inte så svårt att göra egna semlor eller fettisdagsbullar som de också heter med detta recept och riktigt goda blir de!

Ingredienser:

Bullarna

Smula ner jästen i en degbunke. Ta fram ägget så att det blir rumsvarmt.

Smält smöret och häll i mjölken och rör om och låt bli fingervarmt, 37°C. Häll först lite över jästen och rör tills den lösts upp. Häll därefter på resten och rör om.

Tillsätt salt, kardemumma, socker och ägg. Rör i mjöl och hjorthornssalt efter hand och arbeta degen smidig och blank med t.ex. elvispens degkrokar.

Ställ bunken på en dragfri plats med rumstemperatur, lägg över en bakduk och låt jäsa 30 minuter.

Ta upp degen på bakbordet och knåda ut alla luftbubblor. Dela degen i 14 delar och baka ut till runda släta bullar. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och jäs väl, ca 30 minuter.

Pensla försiktigt bullarna med uppvispat ägg. Grädda dem därefter mitt i ugnen i 225-250 grader i 8-10 minuter.

Låt bullarna kallna. Skär av locken. Ta så mycket mandelmassa du vill ha, gröp ur endel av inkråmet och blanda detta. Värm mjölken (ungefär några matskedar räcker). Häll på lite mjölk så att det går att röra till en smidig röra. Lägg röran i hålen i bullarna.

Och strö över florsocker på locket,nu kan du njuta av en eller varför inte två!

Receptet hittade jag på recept.nu.

Semla recept


Clean

Det finns ingen härligare parfym än clean lukterna!! Kan verkligen garantera att ni finner någon doft som passar er,men det finns en massa olika.

Jag köpte i julas fyra st 30 ml parfym i olika dofter i från Eleven för 600kr.tänk att varje flaska kostar ca 455kr så fick jag fyra st!!! Kanon bra pris!!


Dom här fyra fick jag och den jag inte riktigt gillar är orginal!

Sen har jag sen länge sedan denna

CLEAN Baby Girl EdT

Baby girl!

Men den gillar jag inte heller!

Men dom andra, så njuter man verkligen av att andvända parfymerna!!!

Man luktar ren!!


I en annan del av...........

I en annan del av Köping. Foto: Linus Hallsénius/TV4

Är det någon som har missat programmet förra säsongen?måste verkligen titta på tv4 och en annan del av Köping!
Det är ett så mysigt program med otroligt goa människor!!

Dom är såå härliga o vad positiva dom är, tänk Dom är såå härliga o vad positiva dom är, tänk om alla hade den kraften... då blev nog livet bli lite lättare.


Bort.....

Bort med alla stjärnor och alla andra jul saker,håller på att fixa fram mina andra lampor och verkligen städa bort julen.
För nu längtar jag verkligen efter vår!! Men tänk att vi fick en vinter som jag hade när jag var barn,skönaste är att hundarna inte blir smutsiga och behöver duchas hela tiden.
Nä nu får jag inte sitta här längre för damsugaren väntar på mig!!!!

Ha en härlig Söndag!


Sötast


CuteKolla ögonen!Athena sover som en stock!Athena önskar ett gott nytt år!


Gamla kloka ord.

"Fyra ögon ser mer än två."
SANT: Särskilt om den fyrögde mannen är huvudattraktionen på en cirkus medan Elefantmannen är på semester.

"Skåda inte given häst i munnen."
SANT: På mycket nära håll står det motbjudande klart, att få hästar borstar tänderna efter varje måltid, och det finns knappast en enda som tänker på att använda munvatten.

"Lägg dig tidigt och stig upp tidigt, så blir du både frisk och klock och förmögen."
FEL: Men om man går och lägger sig tidigt, slipper man för all del se den sena reprisen av "Glamour".

"Det går inte att göra en sidenpung av ett suggöra."
SANT: Det finns faktiskt ingenting man kan göra av ett suggöra, utom kanske en snuttefilt åt en hamster.

"Vaktad gryta kokar aldrig."
FEL: Det här bara en förvrängning av den välkända vetenskapliga sanningen: Kokta vakter grymtar aldrig.

"Blixten slår aldrig ner två gånger på samma ställe."
FEL: Blixten slår ofta ner två gånger på samma ställen, men det har inte blivit bekantgjort, eftersom den som stod där första gången inte är i livet längre.

"Det finns mer än ett sätt att flå en katt."
SANT: Men om man är äckelmagad, vill man säkert inte göra talas om alla sätten.

"Gamla tokar är de allra värsta."
SANT: Utom i riksdagen, där det finns ganska gott om unga tokar, som tycks ha en naturlig fallenhet för stollerier, som det normalt tar flera år att utveckla.


Slappar

Idag har det varit en riktigt slappar dag! Var i centrum Thomas,Angelica och jag för att äta lite lunch och handla!
Sen har jag faktiskt bara väntat på att Robinson skulle börja!ÅÅÅÅÅ vad jag gillar det programmet!!!Spännande varje Lördag.

Just jag och Thomas har tittat på 2012,men jag tyckte nog inte att den var så himmla bra? Kanske den är bättre att titta på den på bio?
Men nu har jag sett den ialla fall!


Lasse Åbergs tavla
Vet ni?ni som är intresserade är att Lasse Åberg bor här i Bålsta i närheten av där vi bor!
Ilandsproblem?


Middag

Nu har vi kommet hem ifrån våra vänner i Stäket!Och vi har avnjutigt en super god middag och kladdkaka i efterätt!
Lite avundsjuk blir man när man är där för hon har sjukt många snygga saker! Många fina möbler och inrednings prylar!!!

Vill också ha! Gärna ramen som hon har precis köpt på en affär som heter cozy,lite svårt att förklara hur den ser ut och jag har tyvärr ingen bild på den,men om man tar en gammal tavla med en snygg ram och tar bort ramen och tex sprayar den vit.
Sen bygger man en ram och sätter i hyller och sätter på ramen i från tavlan,...... inte vet jag ifall ni fattar?men jag se om jag hittar någon bild!!

Men ialla fall så har vi haft en jätte trevlig Fredags kväll!


Ljusstakar

Dessa fina ljustakar i glas fick jag i julklapp!


SpökenNu ni så blir det en riktigt härlig spökfilm här hemma!Vi skall titta denna film och vi har väntat tills nu för Angelica slutade halv elva och Daniel åkte och hämtade henne!
Så nu skall Amanda,jag,Alida,Cissi,Daniel och Angelica bänka oss i soffan och ha en riktig spökkväll!

? Undrar vem som går ut med hundarna efter filmen?

Efter en ung, mitt flyttar klass par i en förorts "starter" tarmkanalen hus, blir de allt mer störd av en närvaro som får eller inte får något demoniskt, men är säkerligen mest aktiv i mitt i natten. Speciellt när de sover. Eller försöka. Skrivet av Paramount Pictures


Kul

Hemma i min kära soffa igen! Var ute och lyssnade på ett jätte bra coverband som heter Hoffmans Cirkus och vilken fart det var på folk,kul.
Tänk att man känner sig novis på utelivet,visste knappt vad en öl kostade?

Men det var trevligt sällskap och sen fick man lite motion på köpet!men gud vad stel man är ser säkert ut som en 80åring i rörelserna!

Men jag har varit duktig idag med tanke på att jag inte kom i säng förren halv 5 för jag har städat hela huset och känner mig såååå duktig!Kläder

Oj jag skall visst gå ut i morgon! Evigheter sedan jag var ute på krogen,men vi skall till Engelen i Gamla stan för det var något bra cover band som spelade där!
Sen kommer problemet VAD skall jag ha på mig???? Kan ju inte ha samma kläder på mig som Nyår för det är samma folk som skall gå ut!

Tänk vad skönt det skulle vara skönt om man kunde sätta på sig mjukisbyxor? Nä det är faktiskt roligt att kunna klä på sig lite snygga kläder ifall man hade?
Paradis hotell

Sitter just nu och tittar på Paradis hotell med mina tjejor och Daniel,men herregud vilket skit!! Går det ut på att ligga med flest eller?
Jag kanske är för gammal?
Jag tycker om robinsson det är faktiskt mitt älsklingsprogram!!! Jaha nu måste jag vara tyst säger Amanda!!

Gå in här ifall du vill läsa om programet Paradis Hotell


Får väll snart se Amanda där!!


Smörgås


Underbart

Några av mina gamla favorit låtar!
Solarium

Gym- och träningskedjan Sats tar bort alla sina solarier i de nordiska länderna inklusive Sverige från 1 december.

Är det farligt att sola solarium?I Bålsta sats så har man tagit bort sina solarium men sen ett par kilometer bort har man byggt ett helt nytt solarium med både liggande och stående solarium! Och där har man ingen som tittar på vem som kommer och solar? För man har ju en åldersgräns på 18år!!! Vem kollar åldern?

Orsaken är, skriver Sats på sin norska hemsida, den cancerrisk som är förknippad med solande i solarium enligt bland annat en rapport från Världshälsoorganisationen WHO i somras. Där jämförs solariesolande med rökning vad gäller cancerrisk.


Hade man uppfunnit solariet idag, hade det aldrig godkänts i Sverige!
Nu vill Strålsäkerhetsmyndigheten att man ska förbjuda solarier för personer som är under arton år. Det finns en ny studie som visar att andelen människor i åldrarna 18-24 som har fått brännskador av solarier, att de har fördubblats de senaste två åren. Mer än var tredje i denna åldersgrupp i studien som har gjorts har uppgett att de har bränt sig i solariet. Kanske kan det bero på att man solar mer för att upprätthålla sin fina färg från sommaren som varit eller att man inte vill vara vit som snö när sommaren nu stundar. Tidigare undersökning visade även det höga siffror. Då landande man på att 17% i denna åldersgrupp hade bränt sig.

Jag vet inte riktigt vad jag skall tro?Om man solar med måtta så tror jag inte det är så farligt!!!! Fasiken jag vet inte vad som är riktigt bra för en???


Slappar

Händer tyvärr inget som är intressant här! Vi slappar i soffan nästan hela tiden! Så visst börjar 2010 bra? Slappar år kanske?

Jag har tittat på första och andra Harry Potter filmen,vet inte ifall jag tycker att dom är bra?Lite söt film på något sätt! Skulle jag varit liten nu så skulle jag verkligen ha dessa filmer som favoriter!!! Ja lite kul att titta på i alla fall!

Bäddat rent och städat i dag har jag ialla fall gjort skulle gjort det för flera dagar sedan men tyvärr så blev det aldrig gjort!


Festar

Oj vilket festande det blev igår på lite olika ställen,Angelica och Daniel var på fest på Söder i sthlm hemma oss Josefin,där dom åt gott och drack nog lite för mycket tror jag,Alida var oss sin söta Cissi och hade haft jättetrevlig.
Alex var på Götakällare med sina kill kompisar och hade haft det jättekul,Amanda hon hade nog inte varit med om en värre nyår någonsin,mer kan jag inte berätta om det men tråkigt tycker jag!

Jag och Thomas var bjudna på en fest med ca 50personer brevid Grönalund fast nere vid vattnet och jag kan lova vad fint det var och sen hade vi jätte trevligt med en massa trevliga personer och jättegod mat!
Det var länge sedan det var så kul att vara på fest!

men idag är hela familjen extremt sega och hänger i soffan och tittar på Harry potter,sen har det blivit Hamburgare idag som kompliment till den fina goda maten som vi åt igår!

Hoppas att ni har haft ett riktigt härligt nyårs firande?

Gott Nytt år

Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2010! Idag startar ett nytt år med nya möjligheter och jag hoppas av hela mitt hjärta att detta blir ditt DRÖMÅR ! och att alla dina önskningar för det nya året slår in !RSS 2.0