God MorgonIdag så åker Alida till Tunisien!Kommer sakna henne,det känns som hon inte varit hemma något i Sommar!!!
Dax att väcka henne kanske för hon skall packa!


Hundstallet

Var inne på Hundstallet.se för att jag tycker det är så underbart med människor som tar hand om hundar som far illa!
Brukar gå in och titta och läsa om dessa hundars öde!Men nu så såg jag små Chihuahua blandningar som dom hade döpt till lite roliga namn!


Billy boy


Lille Skutt


Teddy


Bamse


Vargen


Skalman


Farmor


Brumma


Brumme-Lisa

Visst var namnen passande till Hundarana?

Gå in HÄR om du vill kika på hundar eller kanske bli års medlem för endast 190kr!


Tanke.....


God Morgon

Tallinn

Jag och Thomas åker till Tallin med Baltic Queen en båt som jag äldrig åkt med förut!Två nätter och en hel dag att ströva omkring i Tallin!
Vi har inte haft någon semester i år så vi hade planerat att åka till Danmark för att titta in i deras underbara inredningsbutiker!Men vi bestämde att vi inte skulle göra det i år på grund av att ungarna varit borta en hel del i sommar och ingen kunde passa hundarna!

Men nu så jobbade Angelica så bra så hon är hemma med min älsklingar!

Skönt att komma iväg och se någon annan vägg,för det är ett tag sedan jag var iväg och sov borta en natt!


Betapet

Tänk vad man fastnar för vissa saer snabbt?Just nu så sitter vi nästan varje dag på nätet och spelar Alfapet,men på nätet så heter det Betapet.
Jag hade ett sådant spel när jag var liten och det andvände jag mycket flitigt!

Men nu kan man spela på nätet och det är roligt att man kan spela med kompisar boende i Kallhäll och jag sitter i Bålsta!
Kul sätt att kunna träffas en stund på kvällen även om man inte orkar åka och träffas....kanske lite os-socialt men vad gör man när ingen orkar åka på kvällen utan att man bara träffas på helgerna?

Jag vill ialla fall rekomendera att gå in och prova spela,jag lovar att timmarna försvinner snabbt!

BETAPET 


Resor

Här hemma så pratas det bara om resor....inte för mig men två utav mina döttrar skall åka om några dagar!Amanda åker till Turkiet och Alida åker till Tunisien!Med sina pojvänner!Kul för dom tycker jag även om jag tycker att vårat väder här hemma har varit bra så är det skönt att se något annat!

Alida var på språkresa i England tre veckor så hon har haft en underbar sommar,Amanda har varit duktig och jobbat hela sommaren så hon är värd lite semester!

Jag har varit ca 6gånger i Turkiet och 5 gånger i Tunisien,även om det var ca 20år sedan jag var i Tunisien så kommer jag ihåg att jag älskade det landet.....ja förutom maten då!
Skall bli jätte kul att se vad Alida och Stoffe tycker om landet?RSS 2.0