Viktigaste....

Angående vikt och vad som är viktigt;

En kvinna satt och fyllde i ett kvällstidningstest där frågan var:
"Anser du att du är normalviktig?"
Hon läste frågan högt för sig själv och den 9-åriga sonen lyssnade
............och funderade...

"Nääää, mamma du är inte normalviktig, DU ÄR JÄTTEVIKTIG"

Ja, så är det!


Bibeln

Traderade en gammal bibel ifrån 1819,rena fyndet! fick den för 9kr! Lite roligt är att det antagligen är en bibel som har gått i arv,för det är skrivit på insidan olika namn!

Tycker att gammla biblar är så otroligt vackra på något vis? Just att dom är andvända och lästa i,tänk vilken historia bibeln egentligen innehåller?
Arbetslivsinriktning

Jaha nu har jag börjat på ett ställe här i Bålsta för att se vad jag skall göra av mitt liv!!Jag har blivit dit skickad av abetsförmedlingen,skall gå två dagar i veckan i början och sen blir det väll mera!

Vad skall man göra där då? Sticka,snickra,sy,måla eller hålla på med datorn,men jag fick börja i sy rummet.
Jag har sytt för att göra en krans av tyg.

Mysigt ställe med underbara folk som jobbar där men jag vet ju inte riktigt vad dom skall se där hur mycket jag kommer orka jobba i framtiden?

Så frågetecknen kvarstår!!!


Äntligen

Nu har jag äntligen fått tag i Anna Örnbergs bok som kom ut den 11/4,jag har dom två senaste böckerna och har längtat tills denna bok skulle komma ut!

 

 

Inred lantligt på ditt eget sätt : bohemiskt, industriellt, elegant, shabby chic (inbunden)


Så här skriver dom om boken!

De lantligt charmiga vita hemmen får i denna nya inredningsbok inslag av industrikänsla och svärta! Här mixas det ljust romantiska med råa, ruffa, metalliska ytor med robust patina, med färgglada och bohemchica detaljer och med möbler i lantlig herrgårdsstil. Välj ut det som passar och skapa ett personligt hem!

"Inred lantligt på ditt eget sätt" innehåller hundratals handfasta råd, konkreta tips och beskrivningar på både små och stora projekt. Bygg enkla ruffa saker av grova brädor, metallrör och industrihjul, lär dig hur man målar svart med patina och hur du själv fixar stora bokstäver. Författaren Anna Örnberg har tidigare haft framgångar med inredningsböckerna "Inred och dekorera ljust & lantligt" och "Inred lantligt inne & ute".

Rekommenderas verkligen för dig som älskar inredning och även pyssel!


RSS 2.0