Presenter

Jag måste ju ha varit jätte snäll i år! För jag fick så mycket fina och bra julklappar! Roligaste var att dagen innan så var vi inne på Kicks och jag såg asken med Clean parfymerna som jag har velat köpt ganska länge.
Jag sa till Angelica att den skall jag köpa när jag får pengar!Och sen så pratade jag om en mjölkskummare som skummar och värmer mjölken och den har jag velat ha jätte länge också,och detta pratade vi om dagen innan jul! Och på självaste julafton så fick jag utav Angelica både Clean parfymerna och mjölkskummaren!!

Förstå hur glad jag blev!!! Men sen fick jag utav mina andra barn jättefina saker som en massa bra saker ifrån ikea,ett jättefint album utav Alex och Jossan där dom hade satt in en hel del utav mina gamla kort!Det gjorde mig så otroligt glad.

Rosa skärbräder,ljus i från voluspa som luktar gudomligt gott,jättefin kork till att sätta på ett halv druken vinflaska,en jätte söt ängel,kanna,jättefina porslinfigurer ja jag kan nog inte räkna upp allt,men så duktiga,och fantasi fulla,underbara barn har jag!!!

Jag är lycklig lottad!!!

 


Julen

Julen har varit jätte trevlig och behövligt lugn,det var bara familjen och Amandas pojkvän,sen på kvällen så kom en kill kompis till Alida.
Vi åt sen såg vi på Kalle Anka (som vanligt) och sen åt vi den sedvanliga julmaten,men jag måste säga att inte tycker jag att det är så otroligt speciellt? Jag tycker att man äter ju köttbullar och kanske inte prinskorv men vanlig korv,sill kan vi äta några gånger per år,men det hör väll till att äta julmaten på julafton men tänk att det alltid blir så mycket mat kvar så man får ju äta julmaten både juldagen och sen annandagen!

Vi blev tillslut ganska många så vi hade fått ett spel utav barnens mormor "vem vill bli miljonär?" så det satt vi alla och spelade och det var ett jätte roligt spel!
Senare blev det kortspel! Det mysigaste är ialla fall att vi inte satt vid datorn eller tv utan vi umgicks tilsammans och alla var mätta och nöjda med sina klappar.

Så våran Jul var super duper trevlig!


GOD JUL


Ernst

Tycker om programet Mer från Jul med Ernst som går i två dagar nu på kanal 4.Det är hans jul program för tredje år på tv,han har ju något program även på sommaren,men just julprogramet tycker jag att han ger så himmla många bra tips!

Ett utav tipsen som jag tänkte jag skulle göra är granris mattan som jag tycker skulle passa utanför dörren!

Gå in här om du vill se hur han gör mattan av granris!Sen måste jag göra fågelmaten som han kokade ihop,den verkade mycket enklare en den fågel maten som jag har gjort!

Han andvände endast smör,havregryn och smör,sen smälte han smöret la i havregrynen och nötterna och sen kleggade han i hop dom som små bollar.
Snörde ihop dom i snöre och hände i trädet!

Enkelt och säkert uppskattad som julklapp till alla fåglar!

Foto:

Fågelbollar 4 st

 

10 dl Havregryn
500 gram margarin
2 dl hasselnötter

Så nu väntar jag på att kl skall bli 20.00-


Alida

Hon fick så bra betyg denna termin,jättekul för om man tänker på att hon har haft det jätte jobbigt i skolan ända fram till årskull 8! Pågrund av lite olika saker!Men hon har lagt det bakom sig och verkligen satsat på skolan!
Jätteglad för hennes skull! Jippi Jippi Hurra!Ljuslykta

Pysslandet har legat på is ett längre tag!Och det är pågrund av en massa olika orsaker! Men ibland faller lusten på,så jag satte mig inne i mitt rum och kom på att jag skulle göra ljuslyktor för jag hade tomma glasburkar som hade legat ett längre tag, och för jag inte visste vad man kunde hitta på med dom!
Så jag började klistra på gamla bibelpapper och sen satt jag en rosett,men då tyckte jag att det såg så tråkigt ut och tänkte att jag lägger i äggvita sen skakade jag burken så att hela burken blev kladdig och i med strösocker och skakade igen!
Resultatet blev så fint,ser nästan ut som snö i glasburken.

Jättefint blev det när man la i ett ljus och tände!

Billig att göra och säker mycket uppskattad som tex Julklapp!
Freja

En riktig godisråtta är våran lilla Freja!Hon gör alltid sällskap med den som är i köket,så ensam behöver man inte känna sig!
Idag när vi höll på med att fixa lite julgodis så lyfte Angelica upp Freja för att hon skulle sätta sig och titta med vad vi höll på mig,då var det antagligen så intressant så hon la sig på bänken och ville inte gå ner!

Hon kunde ju missa något?Trött blev hon också!

Mina favorit ord.....

Här är dina favoritord det senaste året! Iallafall enligt dina statusuppdateringar på Facebook...

 1. Detta  Använd 19 gånger
 2. Mamma  Använd 13 gånger
 3. Ger  Använd 13 gånger
 4. Kopiera  Använd 10 gånger
 5. Vänner  Använd 9 gånger
 6. Status  Använd 9 gånger
 7. Oss  Använd 7 gånger
 8. Himlen  Använd 7 gånger
 9. Sätt  Använd 6 gånger
 10. Livet  Använd 6 gånger
 11. Helvete  Använd 6 gånger
 12. Vän  Använd 5 gånger
 13. Står  Använd 5 gånger
 14. Redan  Använd 5 gånger
 15. Liv  Använd 5 gånger
 16. Lite  Använd 5 gånger
 17. Grattis  Använd 5 gånger
 18. Fan  Använd 5 gånger
 19. Älskar  Använd 5 gånger
 20. Utav  Använd 4 gånger


...plus några udda ord som du har slängt ur dig:

Midnattssolen, Midsommardikt, Multiplicerar


Tänker på dig....

TÄNKER PÅ DIG

När dagen är tung och livet känns kallt
är det svårt att se en mening med allt.

Så ensamt det är att bära en sorg.
Men bördan kan lätta med andras försorg.

För tankar kan värma och ord göra gott.
En blick kan berätta att någon förstått...

Så känn att du har ett stöd här i mig.
För det ska du veta Jag tänker på dig.

Denna vill jag ge till min allra bästa vän som jag älskar som bara den och som har det så svårt just nu!


Ha roligt...

Ibland när jag duschar, tvättar jag kroppen med det sista hårshampot. Idag läste jag på flaskan: "För extra volym och mer fyllnad"... shit! Inte konstigt att man har problem att kontrollera vikten! Diskmedel härnäst. Där står det: "Tar bort även det svåraste fettet !!


Lussebullar

Jag och min lilla Princessa baka gudomligt goda lussebullar i går!Men vi råkade göra dom så himla stora! Men goda var dom som bara den!
Sen är det som vanligt här,segt och jäkligt tråkigt..... tycker att jag kämpar med alla instanser för det ena och det andra!! Det tar så himla mycket på mig att jag är slut,trött och nästan hela tiden på dåligt humör!

Sen tycker jag det är tråkigt att Julen snart är här,jag tycker inte riktigt om julen men när man har barn så får man väll göra jul i huset i alla fall!
Så jag får väll ta fram mina jultomtar och annat juligt,för det har jag mycket av och även jätte fina saker!

Pysselrummet står belamrat med en massa saker men tror ni att jag är där inne och pysslar?Nä inte ens det har jag lust med!


Nä jag skall ta en till lussebulle så kanske jag blir lite gladare!


Tog lite pärlsocker på dom och det blev jätte gott!


RSS 2.0