Grattis

Det funkadre inte som jag ville med Athena hon fattade inte vad hon skulle göra!Så nu har jag bestämt att Alida som sitter på tåget hem i från Grönalund fick säga två nr och då fick Amanda räkna och kom fram till att Erika i denna blogg och denna tjej i bloggen En mölnbobos liv GRATTIS till er! Om ni kan vara snälla att maila eran adress till mig så sänder jag vinste till er!
Min mail adress:[email protected]

Nu

Nu skall jag se i fall Athena vill dra vinnare?
Skall försöka ta lite bilder så ni får se!

Lägga mig!

Skall faktiskt gå i bingen nu!vi skall försöka rengöra poolen i morgon så vi får lite fart på den!

Vad skall ni hitta på imorgon?


Klippning

Idag har jag på eftermiddagen klippt lilla Freja och hon har så mycket hår så det tar ett par timmar att klippa henne,men hon blev så varm att hon bara flämtade,men jag känner att det är tur att Athena inte har en sådan päls som måste klippas hon är korthårig.
Där vi bodde förut lämmnade jag alltid in Freja till en tjej som klippte och hon var ganska billig men här är dom hutlöst dyra så jag köpte en klippmaskin och bra klippsaxar och började klippa henne själv.


Ja man ser kanske inte men det är mycket klippt!

Vinnaren

Jag kommer tala om i morgon vilka som får goodiebagarna!

Vacker!Till alla som ville ha Angelicas blogg adress gå in här!

Bad!

I dag har jag varit oss pykologen igen och idag så skrev hon recept på fysikaktivitet! Då skall jag förhoppningsvis få börja bada i varmvatten poolen! Men något som är konstigt tycker jag det är att hur kan det ta så många år innan man får någon hjälp? Jag har varit sjukskriven i flera år och tänk på 2år så har inte försäkringskassan hört av sig en enda gång!
Jag trodde att det skulle vara i deras liksom mitt intresse att dom hörde av sig!?

Ja ja!!!!

Nu håller jag tummarna att jag skall få komma med en grupp!!!!

Tävlingen

Nu är tävlingen avslutad!

Tack alla för att ni har varit med,jag skall skriva upp alla namnen och dra två st eller låta Athena vara med och dra!
Men jag återkommer med vinnarna!


Ängel

Monica Berglin är en tjej som syr helt underbara änglar i olika utsenden och färger! Jag kommer tyvärr inte i håg vad hennes blogg heter!men jag kommer lägga ut hennes sida så att ni får se hennes underbara Änglar så fort jag hittar den eller i fall hon hör av sig eller det kanske finns någon som vet vad vilken sida hon har så får ni jätte gärna tipsa mig!

Här kommer det bilder på lilla Moa!
Lost

Jag bara älskar den serien och följt den hela tiden,men nu tycker jag att den har blivit lite krånglig att förstå?jag blir lika fundersam efter varje avsnitt! Jag brukar alltid fråga Alex som är en stor fan av serien och har lite förhands information om serien, men han blir trött på sin mammas frågande!


Klippt sig!

Alida har klippt sig nästan 10cm! modigt men hon blev jätte fin i håret!


Fult

Varför läser folk bloggar som dom retar sig på?min dotter skriver för sig själv och ingen annan skall kunna tala om vad hon eller någon skall skriva!

Sen fattar jag inte att folk har mage att vara anonyma och inte stå för det dom skriver!

Denna kommentar fick hon i går!

Postat av:

Men du är ju en liten horunge.
Du är en jobbig människa och du är inte mycket bättre än Kissie och co.

Ingen är intresserad av att du praktiserar. Ingen är intresserad av vart du handlar dina kläder. Ingen är intresserad av att du kanske gillar blått mer än rött. Inte en enda, förutom du.

Ledsen om din bubbla spräcktes nu, men det är dags att vakna upp. Du kommer inte bli en stor bloggerska. Det behövs bara en fjortis i de främre leden, och där har vi redan Kissie och du är inte tillräckligt sinnessjuk för att ta hennes plats.

2008-05-27 @ 14:31:57

Nä sluta att läsa i fall ni inte är intresserade!!!!

Färger

Mina tulpaner står så stolta och har helt underbara färger och framför allt har dom stått jätte länge!
Tänk värt ord


Kommentera

Tack för alla kommentarer jag har inte hunnit i dag men kommer att göra det i morgon! Har tittat på resor hela kvällen och skall nog beställa en resa i morgon!

Kramar Och en extra Kram till Synne för alla dina gulliga kommentarer!


Godnatt! nu kom Angelica så nu tar jag hundarna och lägger mig!!
Berätta

Jag kom på en sak idag som är ganska så rolig! Första gången vi var i thailand så backpakade vi och åkte tåg till Koh-samui och valde att stanna där i tre veckor,det var faktiskt rena paradiset för det var nästan inga turister för vi var där på sommaren, ialla fall så skulle vi gå på en show en såkallad transshow dom killarna som skall vara tjejor är ju helt enormt snygga och många utav dom har riktiga byst! Vi kom lite tidigare och vi fick sitta i baren och ta en drink .Mina barn tyckte att det var lite pinsamt , så in kommer det ett helt gäng med snygga tjejor och Amanda tittar på sin pappa som tittar på tjejorna och skriker ut till Thomas att sluta titta för det här är ingen jävla nöjespark!!!! Å vad vi andra skrattade men Amanda menade allvar! Showen var i alla fall ganska kul!

Ja vi hade en helt under bar semester!!!
Jag älskar Thailand!
KUL+en till

Oj vad många som ville vara med om utlottningen av goodiebagen! Det är jätte kul men jag trodde inte att så många skulle vara med! så jag tänkte faktiskt lotta ut två st istället men  med lite olika innehåll!!!!

Så lycka till

Klippt gräset

Idag har jag pysslat med lite blommor och sen har jag klippt vårat gräs som var så långt fast det inte var så länge sedan!
men jag har kastat en massa hönsgödsel på gräset så det växte så det knakade! Athena har roat sig med att springa efter små kryp hon har någon dille att lukta på humlor men tyvärr brände hummlan henne på nosen så att hon pep!stackarn men hon kanske lär sig att hummlor inte är någon snäll lekkamrat!!!

Amanda

Amanda jag vill veta vad du önskar dig du fyller ju år snart?


Det är Angelicas min inte din!!!!

Glöm inte

Ville påminna om utlottningen av goodiebagen, det är jätte kul att så många vill vara med!Mina blommor som jag helt hade glöm bort att jag hade köpt så jag fick stoppa ner dom i en hink innan jag grävde ner dom! men dom tog sig jätte fint!

Godnatt

Godnatt alla mina blogg vänner!!!

Amanda

Varför har du så svårt med att hålla tiden? Du kanske inte kan klockan? Jag lovar att kan du inte den så lär jag dig gärna den!!!Lilla söta Amanda jag älskar dig så mycket men blir lite knasig på dig!!!!

Varför

Varför måste det finnas folk som retar sig på en att dom måste kommentera precis allt som man skriver och verkligen läser allt och varje dag följer dom bloggen noggrant,jag vet att ju taskigare man är ju mer läsare får man! men då kan jag upplysa folk med att jag skriver för min egna skull och min familj och mina vänner och inte för att få läsare! Jag tycker att ni som retar er på olika bloggar finns ett jätte enkelt sett att sluta reta sig ! DET ÄR ATT SLUTA LÄSA DESSA BLOGGAR!!!!!


Jag vet att vissa TREVLIGA  människor har fått sätta lösenordskyddat på sina bloggar och bara för att dessa människor inte kan sluta lägga sig i!


Vila ögona på

Jag älskar att titta på mina hundar och bjuder på lite kvälls lektyr!
Tatuering

Här är min tatuering som jag har i nacken och betyder lovar


Mors dag

Ville bara säga Grattis på Morsdag till ALLA mammor!


Mors dag!

Vi brukar aldrig fira morsdag,vi gjorde inte det i min  familj när jag var liten heller.Men mina barn brukar alltid komma med något till mig.
Alex hade köpt ett vin där flaskan var formad som en katt,han vet att jag älskar snygga vin flaskor och Amanda kom hem med en mini tårta princess med rosa marsipan mums skall äta den senare i kväll!

Tack Alla fyra pysslingar, jag älskar er jätte mycket!


Spade

Köpte i går på Marknaden!


Solsken

Vilket härligt väder,Angelica har gått och jobbat,Alida fotbollsmatch,Amanda har åkt till Gröna Lund igen ,hon var det i går också,Alex har varit ute och festat igår och sov oss sin kompis Sickan sen kom hela killskaran hit och låg och solade och försökte laga en bil sterio, det är så mysigt tycker jag att mina barn kan ta hem sina kompisar och trivas,och att dom känner sig välkommna!
Nu skall killarna gå och möta en gammal kompis (inte åldern utan barndomskompis)vid tåget och köpa med sig hamburgare till mig och Alida,falukorven får åka in i kylskåpet igen!!Smyg fotat!

Vill ha!

Ni som läser min blogg vet att jag är gillar märket OddMolly dom har sjukt mycket snyggt,vi var i våran butik som har mycket oddmolly,bondeli,hillevi,friis o company,ti me to,tvist and tango,hunky dori, och lite fler märken,ja just det hon tar in märket vila och det är ett märke som i bland har riktigt snygga kläder och även bra priser!

 
Härlig

Jag tycker att den är super bra!
Lyssna!!!


Hemtex

Lite bilder med härliga färger som jag tog på vårat hemtex!Visst är det härliga färger?mycket rosa,grönt och även ljusblått!

Ryssland

Jaha då är det klart att Ryssland vann!!! Jag gillade verkligen Ryssland så jag är glad men varför kom Sverige så långt ner??GRATTIS

Vill inte!

Både Sussie och Angelica ville inte vara med på någon bild,jag försökte faktiskt!
Mat

Angelica och jag,Farmor och min söta vännina Sussi har varit på marknad och flanerat! sen gick vi ut och åt på en restaurang i vårat centrum.

Jag köpte lite små saker som jag tänkte fota sedan!


Vacker

Denna sång är väll otroligt vacker

När löven faller av och kvar är vi
Ett litet frö får dö och bli till liv
När regnet faller ner utför min kind
Du torkar alla tårar med din vind
Då ser jag din kärlek mot mig
Då känner jag livet ifrån dig
Om regnet faller ner utför min kind
Då vet du att jag älskar

Som himlen runt vår jord ditt ord består
Och leder mig på vägen som jag går
Som ljuset ifrån skymning gör mig väl
Så styrker du det svaga i min själ
Så ser jag din kärlek från dig
Så känner jag livet inom mig
Som himlen runt vår jord ditt ord består
Då vet jag att du älskar

(Störst av allt är kärleken)
Störst av allt är kärleken
(Går igenom döden för mig)
Går igenom döden för mig
(Renar mig om igen)
Renar mig om igen
Då vet jag att du älskar

Du älskar mig
Oooohohohh
Ooohooh
Jag ger dig allt jag lämnar aldrig dig
Nu ser jag din kärlek mot mig
Nu känner jag livet ifrån dig
När löven faller av och kvar är vi
Då vet jag att du älskar
Nu ser jag din kärlek mot mig
Nu känner jag livet ifrån dig
När regnet faller ner utför min kind
Då vet du att jag älskarMelodifestivalen

Island är ju jättebra!!!!

Freja

Herregud Angelica och jag sitter och läser olika bloggar, vi har fått ett beroende men nu skall i alla fall jag lägga mig för i morgon skall  min vän Sussi komma hit och vi skall gå på marknad!!!

God natt igen !
Ps tänker på dig Synne som är på jobbet! en massa kramar till dig!


Tävlingen

Ni måste skriva i eran blogg att det är tävling och länka till min blogg! Ni kan kopiera denna bild i fall ni vill!Man kanske kan ana vad som finns i spökbilden?men ni kommer inte att bli besvikna!!!!

Liljor

Fick en jätte fin blombuket i från barnens farmor och det är Liljor det är en utav mina älsklings blommor!Athena o Freja

Athena och Freja äter grisrumpa!

Ps

GLÖM INTE TÄVLINGEN!

Vad jag tjatar?????


Godnatt!


Film

Vi sitter och tittar på rysare (lägenhet 1303) en film i från asien! Den är ganska bra lite nervkittlande, när barnens farmor är här då är det alltid rysar dax vi gillar rysare alla i familjen även farmor men inte Thomas! Thomas har åkt till Åland för att tävlings fiska och kommer inte hem förren Måndag natt!

Glöm inte att tävla!!!!Tävling

Eller kanske inte en tävling! utan jag tänkte att jag skulle lotta ut en hemlig lyxig goodiebag! där det kommer finnas saker i från

Apoteket
Hemtex
Lindex
Life
Kicks
Eleven .se
Crushlemon.se
MM

Värdet på goodiebagen är ca 600kr,det ända ni behöver göra är att länka om tävlingen och till min blogg och när tävlingen är slut kommer jag låta Athena dra en  vinnare!
Enkelt eller hur?

Tävlingen håller på till och med den 30Maj kl 21.00,

Repris

Lägger in en repris när Alida skall härma Angelica och Amanda hur dom posar!!!

HÄR


Hallo!

Har tyvärr inte orkat varit på datorn så bloggen har blivit jätte mycket lidande! men om en liten stund skall jag dra i gång min tävling!!!!


SNART!

Goodiebags

När man läser vissa bloggar så brukar dom få bli bjudna på olika ställen och där brukar dom få saker utav vissa affärer eller företag som reklam, det jag tycker är helt otroligt är att dom får inga dåliga saker utan riktigt fina och kostar nog ganska mycket,det jag ville komma till är att jag skulle vilja ha en sådan goodiebags men iccke sa niccke, i alla fall så tänkte jag ha en tävling där jag kommer att lotta ut en goodiebag med lite hemligt innehåll!
Så alla som aldrig fått en goodiebag har chansen nu !Jag kommer återkomma i morgon ang tävlingen!

Så sov så gott så ses vi imorgon!

image637

Snigeln

Akta lilla snigel ,höll på att kliva på den stackarn och jag vet att jag mår dåligt av det,så den blev fotad istället.

image636

Utmanad

Blev utmanad av blåbär och annat snadder häromdagen. Så nu tänkte jag det är bäst att göra den hör.
Hoppas ni som blivit utmanade av mig vill fortsätta.

Tanken är att vi vänner ska lära känna varandra lite bättre.
Lägg ut detta med dina svar på din blogg, byt ut mina svar mot dina och utmana dina vänner

1. När gick du upp idag?
KL 0700 och väckte Alida men hon var sjuk så vi somnade om

2. Diamanter eller pärlor?
Pärlor.

3. Senaste filmen du såg på bio?
Minns inte det är så många år sedan.

4. Favorit TV - program?
Lost är mitt absoluta favorit serie

5. Vad åt du till frukost?
Inget 


6. Vad är ditt andranamn.
Har inget, heter egentligen Marie-Louise


7. Din favoritmat?
Köttfärssås och spagetti

8. Vilken mat gillar du inte?
Lever och pölsa,blodpudding urk!

9. Vilken är din favorit - CD för tillfället?
Magnus Carlsson

10. Vilken bil kör du?
Har  tyvärr inte körkort


11. Vilken är din Favoritmacka?
Rostad smörgås med honung

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Självgoda och dryga personer. Skitsnack och lögn. precis dom dragen.

13. Vilka är dina favoritkläder?
Mjukis byxor

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Maldiverna

15. Favoritklädmärke?
Odd Molly tyvärr lite för dyra.

16. Var vill du dra dig tillbaka?
Hemma i soffan med mina hundar

17. Favorit tid på dagen?
Kvällen

18. Var är du född?
Danderyd sjukhus

19. Vilken är din favoritsport att se på?
Ridsport och när Alida spelar fotboll.

20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Vet inte

21. Vem tror du skickar tillbaks först?
Vet inte det heller.

22. Coca Cola eller Pepsi
Pepsi.

23. Fotboll eller ishockey?
Måste man välja är det Fotboll

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla

25. Pedikyr eller manikyr?
Pedikyr

26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Har alldrig några spännande nyheter.

27. Vad ville du bli när du var liten?
Arkelog

28. Bästa barndomsminnet?
Har nog ganska många kan inte välja.

29. Varit i Afrika?
Ja Gambia och Egypten

30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ja, en död hamster.

31. Varit med om en bilolycka?
Nej tack å lov.

32. Favoritdag i veckan?
Fredagarna

33. Favoritblommor?
Alla blommor men kanske liljor mest.

34 Favorit - snabbmatsrestaurant
Burger King

35 Äger du en cykel?
Nix inte ens det

36. Vem fick du senaste mailet från?
I från kina


37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Hemtex får aldrig nog

38. Läggdags?
Väldigt varierande.

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Allihopa.

40. Senaste personen du delade en middag med?
Min sambo Thomas

41. Vad sysslar du med just nu?
Skriver här och väntar på att gå och möta min son

42. Favoritfärg
Rosa älskar allt med rosa

43. Hur många tatueringar ?
Ett I nacken

44. Hur många sänder du det här mailet till?
Det hamnar på bloggen.

Jag tänkte utmana Mie och Anette och Carinas och hoppas att dom tar utmaningen.

Tack Synne!

Jag

Jag vet inte hur många bilder eller foton som jag är med på? men det kan jag säga dom är inte många hatar verkligenn att bli fotad så här kommer halva jag!

image635

Förälskelse

Blir alldeles lyrisk när jag är i skogen med hundarna pga skogen och det lummiga och gröna,hittar hela tiden en massa som jag vill fota!

image631

image632


Gott

Nu är vi hemma efter ha varit i skolan och ätit en jätte god middag, det hon lagade var jätte gott! Årskurs 2 hade dukat jätte fint och så hade man sin egna servitör och det var också årskull 2, så kvällen var jätte lyckad och måste säga att jag tycker att eleverna är ur duktiga att kompenera i hop sina egna menyer,

SÅ ANGELICA DU VAR JÄTTE DUKTIG!!!!!

image627

image628image630

Angelica

Nu skall vi iväg till Angelicas skola för att smaka på hennes avslutningsprov där hon skall laga till något smaskigt som en jury och vi kommer att få avnjuta!

På tal om grönt!

image624


Blåbär

Det finns sjukt mycket blåbärsbuskar i våran skog och jag tog ett foto på dom och tyckte att det blev en otroligt härlig färg utav allt grönt!

Eller vad tycker ni?

image622

image623

Liljekonvaljer

Dom har börjat slå ut och vilken doft sen helt underbart!

image621

Amandas stol

Förra året så fick Amanda och jag en ide att vi skulle sätta i hop en stol utav trä pinnar, sagt och gjort så fick vi så- småning om ihop stolen och planterade blommor på den,tyvärr så har vintern gjort att den har fallit lite men jag satt i lite blommor och tycker att den är fin fast den håller på att braka ihop!


image620

Alex

Det är inte snällt att visa fingret för din mamma!

image617

Alex på väg till sitt arbete!


Herregud

Det har försvunnit en tjej till! vågar man låta sina tjejor vara ute själva? ibland funderar jag på om hela mänskligheten håller på att bli knasig,ialla fall nu när det börjar försvinna en tjej varje vecka!

Vad har hänt
Nathalie, 20?

Spårlöst försvunnen sedan i torsdags - polisen är mycket oroade över försvinnandet

I torsdags kväll gick Nathalie Johansen, 20, ut genom dörren från sin och pojkvännens lägenhet på Kungsgatan i Alingsås.

Sedan dess är hon spårlöst försvunnen.

20-åriga Nathalie Johansen från Alingsås är försvunnen sedan


Regn

När jag vaknade i dag så var det strålande väder, inte jätte varmt men behagligt så jag tänkte gå ut och sopa av altanen och precis när jag klev ut så började det spöregna! Det är så typiskt.

Godnatt

image616

Natt besök

Ja inte är det lätt att ha tre tjejor hemma som börjar bli stora! i Lördags så knackade kl 0300 på Amandas fönster och utanför står det två killar med en blommbukett ,det som skapar problem här hemma är att Athena skäller som bara den när hon hör något, Så Amanda och Kicki går ut till dom en stund! Men Amanda är knäpp att hon kastar blommorna!

Ja inte är det lätt att vara föräldrar!


Student

Nu har jag hittat min klänning som jag kan ha på Angelicas student, Jag har tittat på den ganska länge och jag älskar märket  By ti mo och är ett Norskt klädmärke, dom har helt underbara kläder!image613

image614

Läggdax

God natt alla läsare skall sova nu för det blev sent i går!


image611

Blommor

gjort i ordning två krukor som får stå på trappan vid den nya boden,sen är lilla Athena på upptäcktsfärd bakom krukorna!


Kärlek

Detta kallar jag för kärlek!

image607


Jävla paddor

Har ju som ni vet hört att man skall ha en padda innanför dörren för att pengarna skall flöda,men tyvärr flödar dom bara utåt, nu har jag skaffat tre paddor NU JÄKLAR vill jag ha ett bra flöde!!!!!

PS jag tycker om paddor Thomas säger att jag inte får svära åt dom!! men jag menar inte att vara dum!

image606

Angelica

Pappa säger att det inte är någon svärmors dröm?????

Jag är glad att det finns treo!!!!!Speed parade

Lukter

Jag har alltid älskat parfymer och haft ett antal dofter som favoriter men just nu så är clean parfymerna en utav mina absoluta favoriter,har man inte luktat på dom så rekommenderar jag verkligen att testa!!!
Sen så har jag i flera år tyckt om Biotherms parfymer och den senaste lukten köpte jag på kicks i fredags efter att väntat i flera veckor på den och den var det värt att vänta på för den luktade ljuvligt!!!

image605

Grattis

Vill säga grattis till alla i Norge på deras nationaldag!!! Och hoppas att ni har haft en trevlig dag! Ja jag är ju halv Norsk så Grattis till mig med!


Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Og den saganatt som senker,
senker drømme på vår jord.
Regnat

Alida och Amanda har åkt iväg på dagen till grönalund och jag har plockat här hemma hela dagen,Angelica har vilat hela dagen men hon var inte hemma förren 0430 och har varit trött hela dagen,Thomas har varit ute och hållt på med boden,Men tyvärr så har det spöregnat här precis hela dagen,ja då vet ni vad vi har gjort i dag!

Vad har ni gjort??

Tempo

Vi har haft häst i ca 10år och den sista hästen vi hade var en valack med okänd härstammning men en d-ponny som alla mina tjejor red,Alida lärde sig allt hon kan på honom för Alida gick alldrig i ridskola som dom andra gjorde,det var en underbar häst som tyvärr pga ålder fick vi lov att låta honom komma till hästhimmelen,vi har haft tre hästar men dom andra var mina och jag fick lov att sluta när jag blev sjuk så då passade ponnyn jättebra!

Men vad vi alla älskade honom!

image602

Det här var den sista bilden på honom!

image603

Här är vi för att ta adjö!!

image604

Angelica när han var pigg!

Vi tänkte vänta att köpa någon ny tills tjejorna blir lite äldre!!!

Sorligten intervju med Efterlyst berättar mamman till de två mördade barnen i Arboga, Emma, om mordkvällen, tiden efter tragedin och om den starka viljan att få fast mördarenMen herregud vad tragiskt det är! jag börjar tro att hela världen har blivit tokig`????

Herregud

Jag har nästan glömt att det är snart dax för skolavslutningen för Angelica och jag har inget att sätta på mig?jag går ju bara i mjukbyxor och klär inte upp mig alls men nu måste man!!

Presenter

Jag måste tala om vad jag fick av familjen när jag fyllde år, jag älskar ju hemtex som nästan alla vet !så jag fick presentkort så att jag kan välja precis vad jag vill!

Sen fick jag en jätte fin blommbuket utav Amanda!

image599

Tack!

Angelica

Nu kommer Angelica hem i från pratiken så nu tar jag mina hundar och kryper upp i min säng och tittar en stund på tv,och väntar på John Blund!!

God natt!!!!


Blommor

Igen kommer det lite blomsterfoton i från min trädgård!


Alida

Jag var och mötte Alida på våran skogsväg och hon hade varit på fotbollsträningen, tänk att hon är 13 år och tränar 3 dagar i veckan och nästan alla helger så spelar dom matcher antingen hemma eller borta och helgerna så går hon gladligen upp tidigt när dom skall åka på borta matcher.
Sen att hon bär denna tunga väska fram och tillbaka och det som är helt otroligt är att hon gör det med sådan glädje!!!! för Alida är ALLTID är så glad.

image591


Skyltar

ROLIG SKYLTARimage590


Glömt

Jag har ju alldeles glömt bort att jag har faktiskt adopterat en Shabbyvovven som heter Tessie och är en gudomligt söt tyghund som görs utav  Josefine som man kan beställa oss henne och få sin alldeles egna hund!

Tack så mycket för henne hon är verkligen söt!

image588

Judys domstol

Judys domstol

Här snackar vi om tidigare familjerättsdomaren Judith Sheindlin som upp autientiska fall från i princip hela USA i sitt program - och inte tvekar på att läxa upp de som behöver det.

image587

Jag tycker att hon är hel mysig men man kan tycka att hon är aggresiv men nästan alltid så har rätt!

Men jag vet inte i fall jag skulle vilja stå anklagad i hennes domstol?

Stress

Hur man kan hantera stress

 1. Tryck upp små marshmallows i näsan och försök sedan snyta ut dem.
 2. Använd ditt Master Card för att betala din VISA-räkning.
 3. Poppa popcorn utan att använda lock.
 4. När någon säger "Ha en bra dag" meddela torrt att du har andra planer.
 5. Nys och sug sedan ljudligt tillbaka slemmet ner i halsen under nästkommande budgetmöte.
 6. Ta reda på hur en groda i en mixer verkligen ser ut.
 7. Gör en lista på saker som du redan har gjort.
 8. Dansa naken framför dina husdjur.
 9. Sätt på kläderna bakochfram på ditt barn och skicka iväg honom/henne till förskolan som om inget var fel.
 10. Bläddra igenom bibliotekets alla National Geographic och måla underkläder på alla urinvånare.
 11. Gå och handla kläder. Köp allt du ser. Svettas i dem. Lämna tillbaka dem nästa dag.
 12. Backa med bilen till jobbet.
 13. Läs lexikonet baklänges och leta efter subliminala meddelanden.
 14. Starta ett hemskt skvaller och se om du känner igen det då det kommer tillbaka.
 15. Skicka en räkning till din doktor för tiden du tillbringade i hans väntrum.
 16. Plocka till dig en ask kondomer. Vänta i kön vid kassan och fråga var provrummen är.

Psykologen

Det är jätte spännande varje gång jag skall gå till psykologen för man vet alldrig i förväg vad hon sätter för diagnos på mig!
Jag får alltid olika diagnoser så snart kan man börja med vadslagning här hemma! Jag vet ialla fall att jag hatar dessa dagar när jag skall gå dit för jag har kommit på att jag blir sjukare för varje gång jag går dit!

Jag skall gå och klä på mig nu och traska ner i regnet,ha en toppen bra dag alla bloggare!!!Att göra sig fri är ingen konst det är att vara fri som är svårt


Tänka fritt är stort men tänka rätt är större


Kärlek är det enda man får mer genom att ge


Den som har god hälsa är rik utan att veta om det


Många bilder

Det har blivit mycket bilder på sista tiden men ibland är det lättare att sätta in bilder än att skriva,nu skall jag sova,jag har haft en bra födelsedag idag men tyvärr så har jag vilat och sovit nästa hela kvällen pga värk!
Men nu vänta min goa kudde på mig så det är väll bara att ta sina tabletter och lägga sig.

God natt!

image585

Tack!

image580
Tack till alla i min familj för den fina presenten , jag är så lyckligt lottad att jag har er!!!!


image581

Alexander

image582

Amanda

image584

Fick inte ta någon annan bild!

Blommor

Är det något som man blir glad åt är att kunna njuta av alla blommor som ploppar upp överallt!

image575

image576

Min nya klematis.

image577

Blomma på den gammla klematis.


Sol och Himmel

När vi åkte hem i Söndags i från restaurangen så var var solen uppe fast kl var 20.30 och himelen
var jätte vacker!

image571

 
image574

Bjudna

I Söndags så blev vi bjudna på en otroligt god middag på en Halv Grek plusTurk  det är Angelicas pryo plats som hon skall vara på i ca 2månader, hon trivs kanon bra och är otroligt trevligt där,dom vill ha henne där efter hon tagit examen men hon har inte bestämt sig vad hon skall göra sen!

I alla fall så ligger restaurangen på Östermalm så hon har en bit att åka varje dag.
Ialla fall så bjöd dom på en massa goda rätter så vi var så mätta att Thomas kännde sig mätt även på morgonen dagen efter.

Kul att hon hade sådan tur att hamna just där,

image569

image570

Allt som allt fick vi in 8 st olika rätter och en gudomligt god efterrätt!

Lurad

Hur många gånger skall jag gå på allt folk säger och tro dom och sedan bli så förbannat lurad?

image567

Tänkvärt

Resan är vårt mål, det är själva vägen som är det viktiga...

Det finns två dagar i veckan vi aldrig ska oroa oss för.
Två dagar som ska hållas fria från rädsla och fruktan.

Den ena är gårdagen, med sina misslyckanden och bekymmer,
sin värk och smärta, sina fel och misstag.

Gårdagen har passerat för all tid och är bortom vår kontroll.
Inte ens alla pengar i världen kan få gårdagen tillbaka.
Vi kan inte göra om någonting som vi gjort, inte sudda ut någonting vi sagt.
Gårdagen är borta.

Den andra dagen vi inte ska oroa oss för är morgondagen med sina omöjliga motståndare,
sina bördor men samtidigt med sina hoppfulla löften och okända utgångar.
Morgondagen är också bortom vår kontroll.

Morgondagens sol kommer att stiga antingen mot en klarblå himmel eller dold i ett lager av moln.
Men den kommer att stiga...

Vi vet inget om morgondagen, den är ännu ofödd.

Då återstår bara en dag: IDAG!

Alla kan kämpa mot en dags svårigheter.
Det är bara när vi lägger till gårdagens eller morgondagens bördor som vi får det svårt.
Det är inte vad som händer idag som gör människor galna,
utan bitterheten över det som hände igår eller fruktan för morgondagen.

Gör DENNA DAG så bra du kan och lev bara en dag i taget.


- FÖRFATTARE OKÄND -


Träd

Visst kan träden vara vackra på sitt sett? ibland när man tittar så kan man se lite olika figurer i fall man har fantasi!image566

Krypa

Nu skall jag gå och borsta mina tänder och krypa i säng,så jag säger godnatt till  alla bloggisar och sov gott!!

image565

Partylite

Jag är helt såld på partylites alla underbar ljus,och alla dessa dofter som är helt underbara.
Synd bara att dom är så himmla dyra så man måste snåla och tänder ljusen bara vid vissa tillfällen.image564Dessa ljustakar köpte jag i vintras på ett partylite möte och dom är helt underbara man kan stoppa i vad man önskar i botten tex vid jul kan man stoppa i något rött och nu till sommaren har jag lagt i blommor!

Det ljuset som jag älskar är doften källvatten men tyvärr så har dom slutat med den,men det finns ju en massa andra dofter, så har ni inte provat partylites ljus så rekommenderar jag verkligen det!Populära Doftljus finns i följande dofter:

  

Ananas & Granatäpple
Bella Luna
Björnbär & Honung
Citronmaräng
Exotic Spice
Fransk Vanilj
Hallon & Timjan
Havsbris
Honungsmelon
Ingefärspumpa
Jordgubbsrabarber
Kokosoas
Körsbärsträdgård
Kryddig Vanilj
Mango & Mandarin
Mullbär
Nectartini
Skogsdunge
Teak & Kardemumma
Tranbär
Vit Tryffel
Yuzu & Lime

Visst låter dom gott jag menar inte att äta!

Historia

- Älskling, skall vi ha sex?
- Nej, jag har huvudvärk.
- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Mmmm.
- Är du helt säker?
- Ja!
- Ingen tvekan?
- Nej!!!
Programledaren tittar länge på henne.
- Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän ...


Killen till tjejen dagen efter de träffades och tillbringade natten tillsammans:
- Gumman, hur många killar hade du innan mig?
Det blev tyst en lång stund... Då säger killen:
- Förlåt mig gumman, jag har väl inte sårat dig med min fråga?
- Nej då, svarade tjejen. Jag räknar fortfarande.Mannen till sin arbetskamrat:
- Tycker du inte att min fru är knäpp? Igår flög hon till Mallorca och hon packade ner 25 kondomer, fastän hon inte har nån snopp!?


Det var Olle och Stina som bodde på hemmet. De var lite tända på varandra så de tänkte ha lite "roligt". Så de träffades på Olles rum och kröp i säng. Efteråt så sa Olle:
- Hade jag vetat att du var oskuld så hade jag varit lite försiktigare!
Då sa Stina:
- Hade jag vetat att du skulle få upp den, så hade jag tagit av mig strumpbyxorna.

Sol

Vaknade med en jäkla värk, hade ont hela dagen i går också på kvällen började det regna och då säger Thomas: ja då vet jag varför du har haft så ont ! och det stämmer ganska bra,men i dag har jag ont fast solen skiner!!`?????

Skall försöka plocka upp lite här hemma det som är skönt är att man kan hänga tvätten ute och behöver inte köra torktummlaren så mycket!

Så ha en bra dag alla så ses vi senare!
image562

Jag

image561

Coca cola

Visst skulle det vara kul i fall man kunde köpa såna här härliga colaflaskor.?

image560

Bok

Alex är så gullig och tycker nog att jag har det tråkigt på dagarna så han gick och köpte en bok till mig så att jag kan läsa.
Jag gillar verkligen att läsa men har ju tyvärr inte riktigt den koncetrationen som krävs för att man skall tycka att det 'intressant.
Men jag kan sakna att kunna krypa i soffan med en bok som man inte kan sluta att läsa!

Jaja boken heter i alla fall Mr Tourette och jag.och handlar om en kille som heter Pelle och hans kamp med ett handikapp och familjens kamp för att få en diagnos på honom,tyvärr får han ingen hjälp eller diagnos förren han kommer upp i vuxen ålder.

Visst verkar den vara bra, och den är en biografi  den är skriven av Pelle själv!

image559

TACK ALEX!

Gulligt!

image558

Får vänta!

Jag väntar med en tävling nu för jag måste öppna lite kartonger och titta vad jag har fått! SMART MILLAN!

En provbild:

image555

Ett otroligt vacker nattlinne med ett par stringtrosor!

Är det här något ni skulle vilja vinna?


Tävling

Imorgon tänkte jag ha en tävling där man kan vinna ett snyggt nattlinne!

Men nu kryper jag i säng!
GOD NATT

image554


Underkläder

Många läsare har undrat vad jag kommer att starta och det kan jag tala om att den skall heta crush- lemon och jag kommer att sälja underkläder och nattlinnen, jag har hemma men inte orkat sätta fart så fort jag får mer ork och att Alex kan hjälpa mig så kommer jag att starta!

image553

Humor

071-nummer för psykfall

...tuuuut.....tuuuut.....tuu... klick

Hej. Välkommen till Psykhimlen.

Om du är tvångmässig, tryck 1 om och om igen.

Om du är underordnad, be någon att trycka 2.

Om du har flera personligheter, tryck 3, 4, 5 och 6.

Om du är paranoid, kan du enbart låta luren ligga av. Vi vet vem du är och vad du vill och kommer att söka upp dig inom den närmsta timmen.

Om du är schizofren kan du bara lyssna på den lilla rösten i ditt huvud som kommer att säga vilket nummer du ska trycka på.

Om du är mano-depressiv kvittar det vilket nummer du trycker på. Ingen kommer att svara ändå.


 • Det kan faktiskt vara bra för kroppen att styrketräna ibland.

 • Aj då! Det där ser inte bra ut, har du möjligen haft oskyddat sex i nåt öststatsland nyligen?

 • Om du tar av dig kalsongerna och böjer dig framåt så ska vi se vad vi kan göra åt ditt halsont.


 • För att undvika gynekologbesök

  Sätt dig på kopieringsmaskinen, ta en bild och skicka till gynekologen

  Psykiska problem

  Tänk inte så mycket, arbeta hårdare.

  Dödsfall

  Eget dödsfall accepteras som frånvaro. Arbetsgivaren måste dock meddelas två veckor i förväg så att en efterträdare kan läras in.

  image552

  Liljekonvaljer

  Liljekonvaljer är en underbar blomma med en gudomlig doft och i våran skog börjar dom komma upp men inga blommor ännu utan bara blad!

  image551

  Grönt

  Var ute med mina hundar och tog kameran med mig.

  image548

  Blåbärsris i hela skogen

   

  Dagens skämt!

  image547

  Söt!  Älskade Freja!!!

  Denna är gjord här!!

  Fjärilar

  Athena älskar att jaga fjärilar,tyvärr har hon sprungit in i ett träd och slog sig i huvudet pga att hon tittar uppåt och ser inte var hon springer!

  image546

  Kineser

  Jag håller på att snart öppna en firma på nätet men jag har inte haft någon ork att sätta i gång den ännu! men det är därför jag har så mycket folk från kina som kommer in på internet och jag är som sagt ur dålig att att skriva på Engelska,Men en gång så ringde dom på hem telefonen och det var ju en jätte tur att Alex var hemma så han kunde prata,Det är sjukt tråkigt att man är så dålig att man inte kan föra ett vanligt samtal utan hjälp!
  Jag tycker att kineserna är ur trevliga och himmla pratsugna,nu när jag gick in för att kolla mina mail så kommer det in en som kallar sig cool och helt plötsligt börjar det ringa i datorn och det stod att cool ringer dig!!! men jag måste vara dum för jag vet inte hur fasiken skall jag kunna svara!!!  cool säger:

  hi


    cool ringer dig.

  Svara (Alt+C) Tacka nej (Alt+D)


   Du missade ett samtal från cool.

  Ja det var lite roligt!


  Bloggar

  NI måste gå in och titta på två av mina döttrar som bloggar,Angelica har hållt på ett tag men Alida har precis börjat!

  Alidas blogg om allt och ingeting hon är 13 år och går i sexan,

  Angelicas blogg handlar ganska mycket om mode,hon är 19år!

  Fundering!

  Ja, vad är ärlighet?


  Vad betyder det för mig o för dig?

  Vi har säkert olika tolkningar på detta.

  Eftersom vi alla är unika. Det finns en av oss.

  Därför är ärlighet o svek o avundssjuka m.m. olika från person till person.


  Men det jag lägger in i ärlighet, är att va rak o stå för sin sak.

  Inte göra andra illa, genom att prata i sånt  man inte har en aning om.

  Att va en vän som står stadigt o är trygg.

  Men om jag inte orkar, så ska man säga det istället för att låtsas.

  För det tror i alla fall jag gör mer illa än gott.


  Ärlighet är också att visa mina barn att det här är rätt o det här är fel.

  Vara vuxen nog att inte acceptera våld o mobbing. Varken av barn eller vuxna.

  Alla måste få leva sitt liv. Men om man ser att det här är helt tokig. Du far illa. Då måste man också våga säga det.


  Ärlighet är ett stort område.

  Men har man vissa värdegrunder, som man lever efter. Så tror i alla fall jag att man kan nå långt.

  Det behöver inte va svårt o komplicerat.

  Utan det blir det man gör det till.


  Det här är bara en liten del av vad jag står för. Orkar inte räkna upp allt här.

  Men viktigast anser jag, är att man inte gör andra illa.

  Utan stanna upp innan du säger eller gör nåt. Försök o tänk hur du själv skulle reagera om nån annan gjorde så mot dig.

  Kramar Millan


  Herregud!

  Skall ju förbövelen gå upp i morgon bitti och sjunga för sonen, och jag har inte kommit i sängen än!!

  Så god natt alla mina bloggisar och Alex,Angelica som är vakna!

  image545

  Angelica

  Du vet ju att jag inte kan vara ute på msn för alla kineser som pratar engelska!!!!

  Absolute inte något rasistikt tänk utan jag har addat ca 150 kineser som kommer in när jag är ute på msn och jag tror ju att dom aldrig sover för dom pratar med mig hela tiden och jag suger på engelska!!!


  GRATTIS

  GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ DIN 21ÅRS DAG!

  Vackraste!

  En av världens vackraste låtar!
  Lakan

  Jag älskar som nästan alla vet hemtex för jag tycker att dom har mycket snyggt och jätte bra priser och bra kvalite, så fort jag kommer till centrum så kan jag nästan alldrig låta bli att gå in dit ,många gånger bara för att titta!!!
  men nu kunnde jag inte låta bli för jag blev så kär i dessa påslakan!

  image542

  Titta på hur det ser ut i sängen!

  image543


  Titta gärna hur mitt sovrums fönster ser ut!

  image544

  Mat

  Ingen orkade laga någon mat ,så vi åkte till våran pizzeria och beställde mat,dom har jätte goda kyckling spätt som jag,Angelica och Alida beställde och det var ur gott,dom andra ville ha pizzor.

  Jag tycker att man kan få vara lite lat i bland!

  image541


  MUMS!

  Blommor!

  Lite fina blommor!

         

  Härligt

  I dag har vi hållt på i trädgården och pysslat med lite av varje,bland annat har vi lagt på hönsgödsel i blommor och på gräsmattan, men herregud vad det luktade!!!
  Thomas tyckte inte att det var så konstigt för det är ju fågelskit! jaha inte tänkte jag på det,men stank gjorde det .


  image536

  image537

  Min underbara Magnolia!

  RSS 2.0