Kista

Nu blir det en tripp till Kista med mina barn,ja eller två utav dom ialla fall!

Lite uppdate! Ingen parning ialla fall men dom försöker som bara den,så vi hoppas fortfarande!


Sööööttttttttttttttttt





♥Athenas fästman


Jippi

I morgon kommer Athenas fästman!så håll tummarna!


Lasermannen

Oj det var händelserik dag idag! Jag och Angelica knallade iväg till Gamla Bålsta för att jag skulle till lasermannen kl 10.20. Han höll på med en dam när jag kom dit,men sen blev det min tur och jag fick sitta och berätta vad som jag hade ont i?och det är verkligen inte lätt för jag har så ont ofta överallt!

Men sen började han med lasern vid ryggslutet och försökte dra ut lederna vid mina skinkor,ajaj det var inte skönt men det kan nog kanske bli bättre om jag går till honom en gång i veckan?

Men det var en människa som aldrig slutade prata utan bubblade konstant på så efter 1.5 timme var både Angelica och jag så trötta i huvudet!!!!

Hur orkar man prata så mycket?

Medicinsk laser
                                                                                                                        
Man får man igång cirkulationen djupt inne i vävnaden med ökad endorfinutsöndring, nybildning av blodkärl, ökad genomblödning i bl a muskel och senavävnad. Detta minskar både smärta, inflammation och en 66 % snabbare dokumenterad läkeffekt.
Den är biverkningsfri och lämpar sig för alla bl a fibromyalgi.

Soft tissue   
                                                                        
En massageteknik där man håller om muskeln och töjer den i flera sekunder, form av en stretchmassage. Lämpar sig för alla.

MET    
                                                                                                                    
Muskelteknik där man med hjälp av olika kontraktioner och muskelspänningar balanserar kroppen eller olika kroppsdelar genom att stärka och eller förlänga muskler. Lämpar sig för alla Artikulering                                                                                                                        En behandlingsteknik som behandlar leder på ett mycket behagligt sätt med långa rytmiska rörelser, får leden att hitta sitt läge och dess muskler att slappna av. Lämpar sig för alla.

Laser

Jag skall på behandling med laser i morgon,jag har aldrig provat och vet inte hur det går till men jag måste få någon hjälp så jag måste i alla fall prova!

Återkommer efter med lite info!


Hemligt?

För någon dag sen så sa jag att något roligt skulle hända!!!??





Det här är Athenas fästman!Vi skall para henne med denna fina lilla
Chihuahua hanen,Och jag hoppas verkligen att det går!!!
Problemet tycker jag är att veta när Athena går in i höglöp och när det är dags?

Vi får se hur det går?


Grattis!

 Grattis! Jag sa till Alida att säga tre nr mellan 1-23.


Nr 1 som vinner stjärnorna var Geshiias blogg Grattis

Nr2 som vann var Monia att leva med jävulen Grattis

Nr3 Vann en blogg som jag faktiskt brukar gå in på,det var kul
Bloggen heter Tefrossa Grattis


Om ni är snälla och maila eran adress så kommer jag skicka vinsterna!
[email protected]


Läkarbesök

Angelica fick tid till läkaren i dag för hon behövde ett läkarintyg! Så jag skall följa med henne dit.
Sen tänkte jag att jag skall lotta ut priserna,så det är lite tag till att vara med i utlottningen, vill du vara med gå in HÄR .


I morgon

Bloggar i morgon,för då skall jag dra en vinnare till utlottningen! Idag har jag ont så det blir inget skrivit.

Glöm inte vara med i utlottningen!!!!



Usch

Min kära vännina X skulle på fest igår där en dam fyllde 50år! Detta var en privat fest med inte allt för mycket folk.

X var där tillsammans med arbetskompisar så dom var ialla fall ett gäng som kände varandra!!! Kvällen hade börjat jättetrevlig och X drack två små öl,senare fick hon smaka en redbull vodka och tyckte att den var så god att hon bestämde sig för att köpa en egen! X och hennes vän köpte en varsin och efter den ville dom ha lite mer så dom går till baren och beställer en till!!!!!

Efter det minns inte X något!!!!! Det hon har fått vetat idag är att det sista hon gjorde var att drack sin drink och sen helt plötsligt började hon hänga med huvudet  på bar disken,så hennes vänner undrade hur mycket människan druckit?så dom släpade henne till en soffa och försökte få upp ögonen på X utan resultat så dom bestämmer sig för att ringa X sambo som kommer och hämtar henne och hennes redbulls vänninan som har börjat att sluddra och inte kan prata rent.

X vännina blir lämnad hemma oss henne och X får hjälp ut ur bilen och in i duchen och faktiskt fick lov att ta hjälp av sin sambo och son för att ens komma in,hon kan inte stå upp utan får lov att sätta in en plast stol så hon kan sitta,sen börjar hon spy och håller på nästan hela natten och även på morgonen.
X ringer till sin väninna och hon berättar att hon bara hade ramlat ihop innanför ytterdörren och inte hade kunnat röra sig på flera timmar!! och bara sluddrat när hon pratade!!

Så dom misstänker att dom blev drogade!! Ja det tror jag också,men visst är det läskigt? Och ännu läskigare var det att det var en privat fest med inte så många gäster,vem skall man misstänka???

Jag är så glad att det gick så bra som det gjorde och att tjejorna höll koll på varandra!!!




Natti

Sov gott!och dröm om något roligt eller något mysigt!


Söndag

Idag skall det hända en jätte rolig sak!! Väntar att berättar om det lite senare och det är endast för att hålla er på halster! Hi.


Mmmmm



Dessa små kakor gjorde Angelica och jag idag! Jag vet att dessa kakor är dyra att köpa och finns endast på lite finare ställen! Mendet var lite pyssel men det blev ett godkänt resultat!!

Namnet på dom är Macaroons!

Gud så goda,men smörkrämer lägger väll sig som bomull på magen eller???


Obs

Ni får inte glömma utlottningen oss mig!den pågår till och med 25/11 så sätt lite fart och länka mig på eran blogg så finns det chans att kanske vinna något pris!!!

GÅ IN HÄR OCH LÄS HUR DU SKALL GÖRA!

LYCKA TILL ALLA BLOGGISAR OCH VANLIGA


Gott



Blossa glöggen i all ära men jag tycker att det är kul att prova lite olika glögg sorter! Köpte en flaska vin glögg på systemet Tindra,den var helt ok,sen har vi köpt en massa alkohol fria på ica då vi har två i denna familj som verkligen pimplar glögg! Utan alkohol vill dom ha!

Men vi provade faktiskt chili,choklad och den var jättegod,inte att den smakade så mycket glögg men ganska mycket choklad,helt ok.
Sen köpte vi en gammeldags glögg och det var nog mest för flaskan men den var också jättegod dock lite mera saft varning!







Sussie

Här kommer jultjejen som jag skulle visum dig!


Dagens vill ha!

Verkligen skulle passa i mitt kök! Ja det är ju snart jul!!



Bilden lånad av Bruka Design

Oj

Daul Kim.

Bevis på att även pengar och skönhet inte gör någon människa lycklig!!

Daul Kim, 20, var ansiktet för en stor klädkedja och ansågs vara en av världens vackraste modeller.

Häromdagen skrev hon ett sista inlägg på sin blogg: "säg hej till evigheten".

I går tog hon sitt eget liv i sin lägenhet i Paris.

Den unga sydkoreanska modellen hittades av sin pojkvän, hängd i sin lägenhet, enligt AP, och polisen utgår från att hon tagit sitt eget liv. Daul Kim skrev på sin blogg för bara några veckor sedan att hon var "galen, deprimerad och överarbetad".

Hennes sista blogginlägg, daterat den 18 november, löd: "Säg hej till evigheten". Under meningen hade hon lagt en musikvideo med Jim Rivers låt "I go deep".

Daul Kim gjorde sin modelldebut i större sammanhang 2007 på modeveckan i Paris och den följdes av modevisningar världen över. Ett av hennes senaste jobb var som ansiktet för Christopher Kanes klädlinje för den brittiska modekedjan Topshop.

Hon var känd för sin kraftiga hårman som hon ibland färgade blont. Daul Kim var även en erkänd konstnär och stilförebild och i fjol rankades hon som den 17:e hetaste modellen i världen av Fashion Time Magazine.

Hennes modellagentur Next skriver i ett uttalande: "Hon var en toppmodell och en bra vän till oss. Vi kommer att sakna henne mycket."

Sydkorea har drabbats av en rad uppmärksammade självmord den senaste tiden. I maj hoppade den förre presidenten Roh Moo-hyun från ett höghus och 2008 tog Choi Jin-sil, en av landets största skådespelerskor, sitt liv.



[DAUL-KIM_EMAIL2.jpe]


Fy fasiken

Armen på höger sida värker som bara den,och det är pga av att jag ligger och sover endast på höger sida och det är faktiskt Athenas fel för hon ligger oss mig och då rör jag mig inte något under hela natten!!!!

Det är ju faktiskt dax att ta fram damsugaren!!! Nja få se om det går?


Jag

Här skulle inte jag tacka nej till at vara just nu!


Utlottning


Första pris:

Nu sätter jag igån en utlottning på min blogg och vad är inte passande än tre st stjärnor i fattigmanssilver,du kan med fördel hänga upp don i granen eller som jag gör i gardinerna!

Och nu tänkte jag att man skulle ha ett andra och tredje pris också!!!

Andra pris:

Är tre olika budskaps tags som man kan sätta på julklappen,vinflaskan när man går bort mm
Texten på tagsen är Jag älskar dig,Grattis,GodJul.

Tredje pris:

Två st tags med GodJul,Min ängel.





Det du skall göra är att skriva om tävlingen i din blogg och även länka till min blogg!Och skriva en kommentar
Också i min blogg.

Jag tänkte avsluta tävlingen 25/11 kl 20.00 och då kommer jag dra en vinnare!
Du får gärna låna bilderna om du vill lägga in i din blogg!

LYCKA TILL


Lilla Rufus

Idag fick vi p åhälsning av en otroligt gullig hund! Och då menar jag ursöt med en liten söt tunga som hänger lite utanför!!!!
Athena blev lite kär men tyvärr är han kastrerad!







Utlottning

I morgon kommer jag ha en utlottning här på bloggen,så håll lite koll om du vill vara med!


Amanda

 

Amanda för några år sedan!Men i dag har hon varit och fotat nya bilder och nu väntar jag spänt på bilderna skall komma upp!

   


Sova

Herregud KL är Kvart I ett 00,45 och jag och Angelica sitter Glor uppe och! Tittade på filmen Heartbreak Hotel och tänkte på en vän som jag Inte har pratat med på evigheter, Men hon är nog Int Speciellt Intresserad av Att Heller Vara vän! Men det är är som det! Ialla fall så var jag och hon så otroligt Lika Dessa damer i filmen och mina tjejer säger Också Att mamma du är hon och vännen är hon!, Men det är jättefina minnen och det är vall tur Att man har dom ialla fall även om minnet sviker mig ibland!


Men nu Skall jag i säng tilltt jag måste få upp Alida i morgon bitti, Ush jag har tandläkar tid i morgon fy fasiken kommer nu jag Drömma mardrömmar!


Sovgott!


Skridskor

Hittade på en liten inredningsbutik, en massa fina saker och Ett mycket bra pris!



Skridskor med Medar.



Små hättor!


Gardinstång

Kom på en ide som Thomas Också tyckte var bra! Jag tänkte Att man upp kan hänga en trä stångoch hänga lite Torkade kryddor på och lite småsaker som jag uppebarligen gillar!



Så vi köpte en grövre Gardin stång och hängkedjor på Beckers och satt upp den över ena köks bänken.



Och så här bra blev det!


Ikea

Tillbringade gårdagen i sängen sovande mestadelen! Hadde en djävulsk värk som inte blev bättre efter ett antal starka tabletter,skit!!! I morse så hade jag också ont men klarade mig lite bättre i dag!Peppar,peppar ta i trä!!!!

Idag åkte vi iväg till Ikea för att inhandla ljus,och en handukshållare,kul att åka dit älskar att gå och ströva där och insupa lite ideer!
Vi fick hem lite dricksglas som vi verkligen behövde!!!

Men nu väntar tvättstugan och flera meter höga tvätthögar!!! Just ja Tommy.Sussie,jag och Thomas,Angelica skall iväg nästa Söndag och äta ute och gå på bio och se filmen 2012!!
Trevligt att umgås lite!

Mina




Men gud så barnslig jag är?
Dom sitter i fönstret i köket!


Lunch

Idag såg har vi tillbringat ute i skogen med hundarna och svampplock! Tänk att det fortfarande finns så mycket svamp så man kommer hem med fyllda påsar varje dag!

Men nu skall vi gå iväg till våran Kina restaurang och äta lunch jag och Angelica,tänkte passa på att gå in i hemtrevligt en ny inredningsbutik nedanför oss!

Så nu skall vi gå! Och jag tänkte ha en utlottning om någon dag! Så glöm inte att hålla utkik!!!!


HaHaha

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche.

Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 120 såg han blåljus bakom sig.

Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka, ”Vad i helvete håller jag på med?” och då stannade han vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen med bötesmappen i handen.

”Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare”.

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade,

”Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne”.

Polisen önskade mannen trevlig helg.









Ingen blogg

Idag så blev det inget bloggande och det beror på att jag har så ont i händerna! Tyvärr så funkar inte det att skriva!

Nu skall jag sleepa för Alida skall upp och till skolan i morgon! Vill önska alla nattugglor god natt och sov gott!



Min nya skylt som jag skall sätt inne i tvättstugan,men vet inte riktigt vart ännu?


Kramar


Mina

Ni är mitt allt!    
Ni får världen att le!    
Ni fyller mitt liv med glädje!    
Ni värmer mitt hjärta när det känns kallt! 
Ni får mig att le när jag är ledsen!
Utan er skulle världen vara svart!
Jag Älskar er, min kära barn:Alex,Angelica,Alida,Amanda.


Fingret

Inget för kräsmagade!!!! Angelicas finger la vi om idag pga det hade blödit igenom och jag tyckte att det så fint ut!




Städ dag

Alla tjejor ligger nedbäddade med olika sjukdomar! Amanda är dunderförkyld,Angelica har jäte ont i fingret,och Alida vaknade kallsvettig och illamående!

Men jag tänkte faktiskt försöka städa upp behövs verkligen för Athena hårar som bara den!!!!
Tänk att ett litet kryp kan håra så mycket? Ligger hund hår överallt!!!!

Jaja det är väll bara att sätta igång! Just ja sen skall jag skriva en lapp och sätta upp på våran djuraffär för jag söker en liten herre som jag skulle vilja para Athena med!!!!

Må så gott alla bloggisar!


Röstningen avslutad

Ska ni vaccinera er mot svininfluensan?

 

ska ni vaccinera er mot svininfluensan?
4%   jag blir tvingad   (1 röst)
12%   har redan gjort det   (3 röster)
19%   Ja   (5 röster)
23%   Nej   (6 röster)
42%   vet inte om jag ska   (11 röster)


Tänk att dom flesta inte vet ännu ifall dom skall ta sprutan!


Grattis mys papporna!

En riktig bamse, en lax på nästan tio kilo, var största fisken på Kållandsöträffen. Tomas Norman och Magnus Frii var förstås glada, men de var samtidigt besvikna över att de inte fick något pris.

Denna fick Thomas och hans kompis upp i helgens tävling!
Ca 10kg
Thomas till vänster!


Näspray

Oj någon har stuligt min näspray!!! Är så täppt i näsan och har visst snarkat som bara den i natt!!!! Måste gå ner till Alex och se om har har någon!!!

PANIKEN VÄXER!!


Gamla tider






Aldrig skall jag sluta.......


Muffins

Alida,Angelica och jag åkte en snabbis till stan i Torsdags,och gick ganska långt upp på Drottningsgatan och hittade en Muffins bageri med en massa goda Muffinsar! Så det rekomenderar jag verkligen att gå dit om du är i Stockholm!


Och vi köpte lite olika muffins!



Lemone/Citron

Sen fanns det en massa ord språk på Halva Drottninggatan!






Fem steg till bättre självkänsla

Träna upp självkänslan och stå upp för din kropp med fem bra knep.

1. Starta dagen med att ställa dig framför spegeln och ge dig själv komplimanger. Till en början kan det kännas fjantigt, men efter några gånger ställer du om tankarna kring din kropp till det positiva.

2. Ta vara på din hälsa och låt inte kroppen ta stryk av hårda dieter och negativa tankar. Skriv upp det bästa med din kropp, dina goda egenskaper och din personlighet och fokusera endast på det.

3. Komplimanger är alltid uppskattat. Överös människor i din närhet med fina komplimanger och kommentarer. Givetvis ska du inte överdriva utan endast säga saker du menar.

4. Sluta jämföra dig med andra. Dina nedvärderande tankar gör dig inte gott. Det du tycker är vackert, tycker någon annan är fult, och tvärtom. Var stolt över dig själv istället.

5. Om du får komplimanger bör du se dem som presenter och säga tack. Ta till dig de positiva kommentarerna och tro på dem.

Det är verkligen inte så lätt att följa alla råden tycker jag! Ialla fall svårt med tanke på att man aldrig brytt sig om sig själv utan alltid låtit andra komma före?


Sia

Jag har i en massa år ÄLSKAT sia saker! Och jag har haft en önskan att få äga en butik med en massa fina SIA saker!
Men tyvärr så kommer det inte att bli så!

Men vilka ljuvliga saker det finns! Men måste nog vinna miljonen innan man kan köpa det som man skulle vilja ha!

 

Dessa kan man klick bara bilder!


 

 

 



Min son




Grattis






Fiskefeber


Film



Nu blir det rysare,chips och ostbågar!


Vilken Fredag?

Thomas har åkt och tävlings fiskat,Alex är oss Linda,Amanda är med Jocke,Alida ute med Cissi,och Angelica arbetade till kl 20.00!
Angelica och jag skulle gå ut och äta på kina restaurangen nedan för oss,precis när jag skulle gå in i duchen så ringer telefonen och det är en kollega till Angelica som berättar att Angelica skurit sig i fingret och måste årka till Enköping för att sys!!!
Så vi hade tur att vi fick åka med en arbetskamrat till henne som bodde i närheten av Enköpings lasarette!

Där fick hon lungnade och värktabletter för det gick inte att göra rent ordentligt utan det värkte som bara den,så det var bara sitta och vänta till tabletterna började värka!

Sen sydde dom fingret med sju stygn och det tog ett litet tag för att få ihop nagelbitarna bra så att det kommer se snyggt ut!

Sen var det bara att åka sjuktaxi till hemmet,hungriga var vi som bara den! Angelica tog sömtablett och värktablett och fick sova hela natten utan värk!

Snacka om Fredags mys!!!



Pekfingret på höger hand delade sig på mitten!


Löv

Vi gjorde betonglöv för någon månad sedan,och jag tänkte visa er hur man enkelt kan göra!



Vi fick tag på rabarberblad och jag tror att det är det bästa bladet,pga dom är ganska stora!



Vatten och en påse med finbetong som man kan köpa i alla byggvaruhus.




Sen måste man gjöra en hög av sand och lägga bladet över så att man får en skålform.

 
Sen blandar man ihop allt till en gröt.



Sen kan man kladda på smetern på bladet,se till att man täcker hela bladet.



Det sista man skall göra är att sätta på plast och sen vattna med lite vatten under dom
två dagarna som det skall ligga under plasten.



Och så här blev resultatet!


Grattis tjejer!!

Idag är det Skitsnygga Jävligt Smarta Kvinnors Internationella Dag så var snäll
och skicka detta meddelande till någon du tycker passar den beskrivningen. Var
bussig och skicka inte tillbaka det till mig eftersom jag redan har fått det från en
skitsnygg, jävligt smart kvinna!

Och kom ihåg mottot: 'Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en
attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en choklad-

kaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt  utsliten,
skrikande ”Vilken häftig resa”

Ha en underbar dag!

 


Michael Jacksons spöke!!


Athena

Men det är inte klokt vad denna lilla tjej tappar hår! Det ligger hur mycket som helst där hon har legat,eller om man tittar på golven så är dom täckta med små hund hår!
Problemet är att Angelica inte tål hundarna så det gäller att få bort så mycket som möjligt,och det gjorde Amanda i badrummet!


?


Bus

Alex och Daniel





Angelica,Daniel och Alex


Halloween

I helgen så har det firas Hallowen på lite olika sett! Amanda var på fest och utklädd till en Öl flicka eller tyroller tjej kanske man kan säga!
Hon var borta både på Fedagen och Lördagen! Angelica,Alex och Daniel var på fest i Lördags,Båda killarna var utklädda till Fångar med ett klot runt benen! Angelica var ett hembiträde,fina var dom när dom knallade iväg och dom var hemma runt tre och dom hade haft jättekul!

Sätter in bilder senare.


Alida






Alida,Emile och Cissi.
Så fin bild tycker jag!



Alida som vi alltid har kallat henne för LITEN, men herregud hon blir
snart 15år så LITEN kanske inte är ett passande namn?

   



ALIDA PETRINE LOUISE


RSS 2.0