söt

Min lilla gris kullting

image242

Utgång för Sara och Angelica

Kul för tjejorna som skall ut och roa sig, det behöver dom! När jag var ung så höll jag också på i flera timmar att göra mig i ordning! och tänk att man tyckte att det var jätte roligt!

Idag var tjejorna inne i stan och följde med Amanda till castingen, det hade gått jätte bra så det är väll bara att vänta på svar!

skall försöka fota tjejorna, hmmm smyger för det är det värsta Angelica vet , nu är jag tillbaka och jag fick ta några fina kort på dom.

image240

image241

Suttit uppe för länge!

Vi har tittat på film,filmen heter invasion och handlar om ett virus som gör att människorna inte får känslor,det är bara att stoppa i sig cipramil ett par år så känns det lite likadant! hihi nä nu är det alldeles för sent för mig.

GOD NATT!

image237

En till!!

Lilla rara söta Sara har startat en blogg som jag tycker att ni skall kolla in!

http://Lacream.blogg.se
 
image236

Kul för Amanda!

Imorgon skall Amanda tillsammans med Sara och Angelica åka in till stan för Amanda skall på casting för Zapmodel så får vi se hur det går?

http://www.zapmodels.com/  

image233

Jag förstår inte att Amanda har kunnat blivit så lång och smal som hon är? Vem brås hon på? ja inte är det mig i alla fall! Hon är ca 180cm lång.


 

fundering hur jag tar mig dit????

Glömde bort att jag vet ej hur jag skall komma dit? får väll be Sara och Angelica bära mig?Tack för att jag har hjälp utav dom!
image232

Läkartid

Nu har läkaren ringt och tokigt nog så ville hon att jag skulle gå dit för provtagning och hon ville kolla ryggen som jag lider som bara den av.Men ibland tycker jag att det är onödigt att behöva upp ta en tid när jag redan vet vad som är fel!

image231

GLITTER YES!!!

Create your own banner at mybannermaker.com!

bra program

I dag är det åter igen en sk.......dag fick ingen läkar tid utan läkaren skall ringa i morgon istället! ja det är väll bara att vänta,men det är tur att det kommer bra på tvn idag, jag skall bänka mig i soffan kl 20.00 för att titta på det nya programmet på tv4 rent hus! kan inte för mitt liv förstå hur folk orkar ha det så skitigt? sen tyvärr missar jag hemsökta hus men får väll se reprisen,för det är mitt allra bästa tv-program ja förutom lost som jag tycker att det är jätte jätte bra!

image230

här kommer sidan

här kommer sidan för den som är intresserad!

http://www.mybannermaker.com/

image229

Test

Hittade en sida som man kan ändra sina bilder, lite kul så jag testade en bild på mina hundar.

image228

tråkigt den skulle glittra! men men

Nu skall jag gå och möta.......

Nu skall jag ta med mig hundarna och gå och möta Alex som kommer hem i från jobbet snart för han går till 22.50
och skall komma med tåget, så nu måsta vi gå, och sammtidigt säger jag godnatt!

image225

image226

image227

Vår?

Jag känner i min kropp att den skriker efter värme nu,behöver verkligen lite värme för lederna, man blir så glad när solen lyser men så kommer man ut och det blåser och är kallt.
Jag får nog vänta ett  tag innan den kommer!

image224

Ica!

image223Hoppas att Angelica som har sökt  extra jobb på ica kommer att få det, dom bygger en stor delikatess disk där dom ville ev ha henne!
Hon älskar att handla kläder mm så det skulle vara jätte bra för henne!

Horoskop!

Veckohoroskop - vecka 9

Möjligheter öppnar sig denna vecka för att du skall kunna etablera en viktig förbindelse med någon som ger dig stora fördelar i karriären. Kanske gör du gemensam sak med en skicklig person, eller så går du samman med andra om något fantasifullt projekt där ni verkligen kan åstadkomma något kollektivt. Som mest gynnsamt blir detta om det finns någon internationell dimension i det hela. Genom att arbeta tillsammans med någon som verkligen vet hur landet ligger får du en värdefull guide och någon som också kommer med mycket användbara idéer. Samtidigt märker du hur någon meningsskiljaktighet eller konflikt är under uppsegling. Det är ingen ny konflikt, utan en som fått ligga latent en tid. På det ena eller andra sättet närmar sig händelserna sin upplösning.

Kan ju hoppas att något av det stämmer!

image221

Min älskade dotter!

Angelica du skall veta att du är den finaste som finns. som hjälper mig med nästan allt, tack för att du finns!!!image220

Fotboll!

Idag har vi varit och tittat på Alidas fotbolls match, det är inte klokt men har bott här i tre år snart och visste inte att dom hade en som fin hall att spela ija dom vann två och förlorade två, sen som vanligt gick vi till fiket i centrum där vi åt våran favvo fuccatca med kött färs och sen bjöd fiket på kaffe med kanelbullar i dag så det proppade man i sig också.
SUPORTER

image217

image218

Ja äntligen.

♣ å äntligen så var det bra låtar som gick vidare tycker jag! men blev lite förvånad när inte Patrik kom vidare för den låten tyckte jag var jätte bra men kul för Frida.

image214


Melodifestivalen!

Nu börjar melodifestivalen snart och det skall bli spännande ifall det är lika dåliga låtar som förra gången`?
image213

ALEXANDER

Nu har jag tagit äntligen kort på min son, som suckade som bara den, men men jag är mamma och bestämmer!!image209

image212

Värk i handleden.

Jag har haft så ont i handleden ett tag nu och gick till våran hälsokost butik och hon rekommenderade ett handledsskydd som jag hade hört talas om när vi hade häst men inte trodde att det fanns för människor också!

Men jag har provat och tycker att det känns jätte skönt och faktiskt hjälper!!!!!

ett handledsskydd kostade 198kr men jag rekommenderar det verkligen!


image208

Handledsskyddet passar bra såväl vid arbete med monotona rörelser, t ex vid datorn, som vid mer kraftfulla ansträngningar. Ger en känsla av stöd.
Vet du att vi har två senor i samma senskida just vid tumbasen, men inte på något annat ställe i kroppen.


BACK ON TRACK

Tvilling år?

Läste precis att Jennifer Loopez hade fått tvillingar och att hon fick en pojke och en flicka, det som är så roligt är att vi känner två par till som har precis fått tvillingar, ett par fick två flickor och ett par fick två killar och det är inom två månader! KUL TYCKER JAG!bloggkommentatorerna

En utav få bloggar som jag tycker är hur bra som helst är denna  jag älskar sättet dom skriver sina inlägg på, har ni inte varit där inne så kika in vetja!

Några ordspråk

  • Det finns få uppriktiga vänner - men så är heller inte efterfrågan så stor.
  • Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.
  • Lappad vänskap blir sällan hel.
  • Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.
  • Sanningen är den att man kan tycka om många samtidigt, fast på olika sätt.
  • En sann vän är en sällsynt fågel
image203

skall bara visa!

Skall bara visa till Sussi hur mina kuddar som jag köpt till gillesstugan ser ut!

image201

image202

TA HAND OM DIG!

Busig!

Man har varit bortskämd med en hund (freja) som inte gör något olagligt eller alldrig har gjort det, tex bitit sönder saker mm men Athena är helt otrolig på att hitta på saker, igår kom Alida hem och som vanligt går jag och skakar ur dessa skor, ja jag vet att det att jag inte skall skämma bort dom med att göra det men jag gör det i eget själviskt syfte pga att allt små grus hamnar i hallen annars!!!! ja men till saken jag trodde att Alida hade hade gått hem med en sko och det skulle inte förvåna mig! men då var en sko borta och vi letade som bara den och tillslut vad hittar vi under vardagsrummets bord jo hennes sko, fullt med grus och jord på mattan! ajajaja men Athena brydde sig inte något om tummulten.

image198

image199

image200

Vår tecken!

Det har kommit upp lite blommor som inte skulle komma nu men visst känns det som våren är här? 

image196

image197

Påpekande!

Till mina barn som jag vet läser denna blogg!!! Ni tycker att jag tjatar så här kommer ett litet tips hur man gör när man slänger sopor, för antagligen vet ni inte hur man gör!!?!?!?!

OJ  TITTA EN SOPPÅSE!!!!!

image189


JAG TAR OCH LYFTER DEN NU!!

image190


OCH NU GÅR JAG 24 STEG TILL SOPTUNNAN!!!

image191


TÄNK ATT JAG KAN LYFTA LOCKET!!!!


image193


OCH JAG PUTTAR  IN PÅSEN OCH STÄNGER LOCKET!!

image194

TACK FÖR ATT NI HJÄLPER TILL FÖR DETTA MÅSTE NI VÄLL KLARA AV ELLER ???????

MAMMAimage195!

Godnatt!

God natt alla jag tycker om och bryr mig om alla ni andra som jag inte tycker om kan spolas ner i toaletten! nä det var inte så smart för då skulle det bli stopp i toaletten ganska snart!!

HIHI


image188


Bra skrivit!

Ni måste läsa vad min dotter Angelica har skrivit om den femton åriga flicka som blev mördad!

http://anjelique.blogg.se 

Jag tyckte att det var jätte bra skrivit.


Vem där????????

image184image186


Är dom inte snygga???

Grattis!

Ville bara önska Alex lycka till i morgon första dagen på jobbet han precis har fått! Grattis och hoppas att du trivs och kan få ihop pengar så att ni kan ut och resa ev till sommaren.

Kramar

image180

Melodifestivalen

jaha nu är det slut på den här skiten jag tycker att det är så sjukt dåliga låtar! trodde väll att Carola och Andreas skulle komma direkt till globen men ikke! Vad tycker ni?

image178

Fiske

Kan inte fatta att man utsätter sig för att åka och fiska fast det snöar! Thomas har åkt och skall vara borta hela helgen han åker med kompisen Tommy, hoppas att det inte kommer att blåsa!

image177

Nasse

Jag tog ett kort på Athena för ett tag sedan och fick en känsla av att hon liknade Nasse i Nalle Puh. vet inte vad ni andra tycker men kommentera gärna!?!?!?

image175

Och här kommer bilden på Athena!

image176


HAHA nu ser jag !!!! fattar inte vad jag såg för likhet!

men söta är dom båda två.

Hjälp!

image174


Programmet Hjälp tycker jag är jätte kul men det finns folk som inte tycker om det? Vad tycker ni diss eller miss??

Ungdomar

Ungdomar eller kanske skall säga barn måste ju ha så jäkla tråkigt nu för tiden eller???? I måndags kväll hade vi och hela våran gata ställt ut soptunnorna för våran sophämtning brukar vara på tisd morgonen, men sent på kvällen skulle jag gå ut med hundarna och vad ser jag våran och fyra grannars soptunnor ligger omkull välta? ja det var bara att börja plocka sopor, sen dagen efter så kom alldrig sopgubbarna utan den stod kvar och vid 15.30 skulle jag igen gå ut igen med hundarna och då hör jag nerifrån gatan ungar som skriker och det låter som någon puttar ner soptunnorna igen!!! helt plötsigt kommer det tre killar var av den ena har Alida som klasskamrat springande och våran granne efter då har dom sparkat ner sopkärlen igen dom han tack o lov inte med våran igen. men grannen hann i kapp dessa ungar och dom lovade att inte göra det igen!!!!??? sen ringde Alida till killen hon kände och skällde ut han efter noter, men min undran är bara??? har man som ung i dag inget annat för sig???
tycker samtidigt synd om dom för när jag var ung fanns i alla fall en ungdomsgård man kunde gå till men dessa
barn har inget???image173

Kanal 5

Äntligen efter tre år har vi fått kanal 5, när vi flyttade så fick jag eller vi välja mellan kanal5 eller 3 viasat hade inte kanal5 och canal digital inte 3, boxer kunde vi inte ha pga alla träden så jag valde viasat för jag kände att jag inte kunnde vara utan 3 an.

MEN NU har äntligen viasat fått kanal 5  så nu är tvlyckan fullkommlig.

image172

Alla hjärtans dag!

Jag kan inte mer än vara överlycklig jag har en sambo sen massor av år som jag älskar jätte mycket, lika mycket älskar jag mina barn +mina hundar,jag skulle inte vilja påstå att vi har den perfekta familjen!!! jag har absolut inte perfektaste barnen!!!, Ja vi bråkar faktiskt i denna familj också!!! 
Men ändå kan det kännas så att man kanske inte kunde vara lyckligare? ja ifall jag kunde bli kvitt all jäkla värk och kunna få ett socialt liv tillbaka ,ja då skulle jag nog kunna säga att jag var den lyckligaste i världen!!!

Så jag vill säga till hela min familj grattis på alla hjärtans dag!!!image170

FY vad tråkig jag är!!!

Förbannande jävla värk!!!!!

jag har så ont, det gör även ont när jag skriver så här kommer lite bilder för det är det enda jag klarar av just nu!

image165

image166


image167


image168

image169

ONT

I dag är det en sådan där dag, sovit hela dagen och väntar bara på Alex som skall jag komma sen skall jag gå och lägga mig igen!

Ses i morgon!

image164

Måste visa !

Min nya plånbok! Vad tycker ni ?? den är av märket friis o company och kostade 469 kr, med en massa fack.


image163

vietnames restaurang

Angelica,jag ,Amanda, och thomas passade på i pausen att äta på en utav våra favvo restauranger gud vilken god mat!


                                                                                                                                                                                          

                                                 
                                                                                           

Födelsedag hipp hipp hurra!!!

Vi gick in till Alida i morse och sjöng för henne och hon fick sina presenter!!, pengar, digitalkamera,utav Angelica hårspray, utav Amanda en tröja, utav Alex en jätte snygg sjal,underkläder och tröja, ja hjärtat nu är du också en tonåring!!! PUST hi hi  Grattis i alla fall.
image155


image156
Till dig ifrån mig!!!

Fotboll

I dag har Alida spelat fotbolls cup i kallhäll, Där träffade hon sina gammla lagkamrater i från när hon spelade i kallhäll och det tyckte hon var jätte kul!
En utav ledarna i från det gammla laget kom ihåg att Alida fyllde år i dag, och hon heter Erica, Erica överaskade Alida att be dom gratta henne högt i microfonen så att alla kunnde höra ca 150 personer, oj vad hon tyckte var pinsamt hihi bra gjort tycker jag!

image152
 Alidas lag

image153

 Alida

image154

Tyvärr så vann dom två och förlorade 1 och därför inte gick vidare!

Men kanon bra jobbat!

pust

Äntligen klar med alla jackor och skor, glömde att fota innan vi började men efteråt tog Alida några kort!

image150

image151

Det blev ganska många sopsäckar att slänga!

tungor

Tänk att jag tycker det är så gulligt när man hinner ta kort på hundarnas tungor! hihi....


image149

Skor

Skall försöka ta mig ner till våran stora garderob där vi har en massa skor och jackor och faktiskt försöka städa där och kasta skit skor som man spar, kommer med bilder på före och efter senare i fall jag blir klar!

image148

Dagens outfit

image143

Bråkande hundar

Ibland så tjafsar hundarna som bara den, Freja står på soffan och Athena nedanför och kan inte hoppa upp och det tycker Freja är jätte kul för då får hon reta henne lite!!

image140

image141

image142

Tulpaner

Visst är tulpaner något av det mysigast som finns? men jag tycker att man börjar lite för tidigt med dom, för tulpaner när dom kommer är det ju VÅR!


image137


image138

Lugna dagar!

Har i två dagar inte gjort ett skit! försöker komma på vad man skall köpa till Alida som fyller 13 år på söndag!
Jag tycker att dom har precis allt!! hon önskar sig en digitalkamera som man kan fota svartvit med, problemmet är att hon redan har en jätte fin kamera!
Ja inte vet jag men jag har lördagen på mig!

image135

kolla detta!

mina barn har lust att starta ett band!

Våra bästa år!

http://www.geocities.com/fredrik_wingard75/VBA.html

Bästa sidan om man vill veta vad som händer i Salem, alla avsnitt beskrivs, väldigt detaljerat och BRA!

Tryck bara på det datum du missat / vill läsa om.

image134


Sitter och beställer

Nu sitter jag och kollar mina mail i från kina för att välja lite kläder som jag behöver till butiken och det är inte så lätt, men skall gå och sova nu! ses i morgon, Kramar


image133

Tiden räcker inte till!

I kväll så har jag varit på möte med en massa föräldrar om Alidas så kallade gäng, och allt var dom håller på med ?det är en pappa och en mamma till en kille som gjorde lite dumt i helgen och ville att alla föräldrar och barn till denna kille skulle kunna komma på vad man skall göra för barnen!?
Alida är den enda tjejen i detta gäng och brukar inte vara så mycket med dom, men var det i helgen tyvärr! Jag hade med mig Alex och Alida men vad som förvånar mig är att där sitter det flera mammor och pappor och inte säger något alls det var jag i princip som pratade och ställde frågor, tycker att folk är lustiga eller vad är dom rädda
för?

image132

Lost

Tänk att världens bästa serie kommer igen bara längtar till den 14 feb,

image131


Vad tycker ni?

natt för mig!

God natt önskar jag till bloggen!image130

Spännande

Alex och Michelle har hjälpt mig att beställa lite saker till min butik som jag skall öppna eller Alex skall också hjälpa mig med den! Vad den skall heta? Den skall heta Crushlemon och vi tänkte sälja underkläder,damkläder, smycken och ev väskor,
Men de tjag har beställt i dag är lite underkläder, vad tycker ni?är dom snygga?

image129
Fast jag beställde ganska så mycket olika saker så det blir väldigt spånnande när vi får det och börjar med hemsidan!

Sjukstugan!

Idag är det inte en bra dag här hemma, Angelica vaknade med hög feber och ont i kroppen! Sara började känna sig jätte dålig också så dom har legat i sängen hela dagen. sen kom Alida hem och hade ont i halsen och la sig för att sova! Ja det är ju bara att vänta på allas andras tur!

image128

Frejaa och Athena

Ville bara visa några söta bilder innan jag lägger mig, i morgon skall jag och Alex+Michelle beställa lite kläder till min nya affär!så det skall bli jätte spännande!

God natt!!!

image122


image123

image124

image125

image126

Tandställning!

Stackars Angelica har fått insatt en tandställning som hon tycker gör för jävligt ont, Amanda fick sin för ca 1 år sen och hon hade också ont, men hon säger till Angelica att det tar ca 1mån innan värken slutar,Angelica blir alldeles förtvillad!!!!

Stackars henne!!!
image120


Men du skall få en bamse kram utav mig!!!!image121Amanda

Några bilder:


image116image117 image118image119Min lilla envisa bebis!!

I en annan del av köping

Å vad jag älskar dessa personer! kan tyvärr bli en längtan efter jobbet och allt roligt man var med om!

image115

Klart i gillestugan!

Gud vad skönt att allt är klart! fick städa en massa men fick bra hjälp utav mina barn!

image114

Vackra ögon!

image112ALIDAAtt bli beskylld!

Varför måste människor gräva i det gammla? Om en människa har gjort något så otroligt bra för andra människor och lagt ner allt vad hon orkar ! stått för något hon verkligen tror på fast ibland har varit motarbetad!
Så kommer det människor som har alldeles för lite erfarenhet och börjar beskylla henne för allt som hon och jag kanske skall säga vi har gjort!!!! Men hallå skapa er egen erfarenhet i fall vårat gammla inte duger!!!!

Jag blir så less!!!!

Jag vill i alla fall ge tusen rosor till denna person som har gett mig den erfarenheten !!!


KRAMAR TILL DIG!

image111


Det här innlägget är det inte många som kommer förstå!! sorry

Säng

Nu har vi varit och skaffat större säng till Angelica, har möblerat om och dammat och hängt upp nya gardiner så det är jätte fint där inne! men det kostar på för jäklar vad ont jag har haft i dag blir så lessen att jag inte har mer ork!!!image110

RSS 2.0