En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker i väg till Egypten, vi kommer bo på ett all included hotell som vi har varit två gånger förut!

Röda havet är det enda omslutna korall havet i världen. Det finns äver 1000 olika fiskarter i Röda havet och det är mer än i andra hav som är i samma storlek.Detta hav har blivit känt för att vara ett paradis för dykare. Detta pga dom många färgglada fiskarterna men även de storslagna korallrev som finns här!


dykning samt snorkling i Egypten

Många är riktigt färgglada och väldigt nyfikna av sig.
Det räcker på vissa ställen att gå ner till 50 cm djupt vatten för att dessa fiskar skall simma runt omkring en!
Däremot finns det ingeting (nästan) att köpa med sig hem! Ja handukar är jättebilligt och otroligt fint kvalite,Egypten är kända för sina fina bomulls handukar!

Så skönt att bara komma i väg och koppla av!

Vi skall bo i Hurghada

Hurghada i sig är inte jättespännande. Visst finns det jättefina stränder, många restauranger och lite shopping. Men det bästa med Hurghada är ändå att det ligger så nära till allt annat man vill hitta på. Bara ett stenkast från staden hittar man de bästa dykvatten Röda Havet. Här har man ett fiskar likt i ett akvarium redan när man har vatten endast upp till knäna.

Kommentarer
Postat av: annette

Förstår att Du längtar dit, verkar vara ett underbart semesterställe, har aldrig dykt eller snorklat, men det skulle nog vara väldigt fint att få uppleva, men vi får passa på att njuta av vårt fina sommarväder vi har här just nu, ger Dej kanske lite försmak av värmen Du snart får uppleva!Kramen //annette

2008-08-25 @ 18:49:59
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0