Horoskop!

OXEN:


Goda egenskaper

Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Allt du tar dig för sker stillsamt, metodiskt och väl genomtänkt. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar.

Oxen är känd för sin starka vilja, lojalitet och pålitlighet.

Du är öm, tillgiven och kärleksfull mot dem du älskar. Till barn och djur har du ett särskilt gott hjärta. Du är som en varm, trygg björn att hålla om och lita på då det blåser upp.


Mindre goda egenskaperOxen har ett starkt behov av att kontrollera. Detta faktum gör att du ibland tar dina nära relationer på för stort allvar, som om du faktiskt "ägde" dem.

Din envishet kan också reta andra, liksom din motvilja till förändringar. Du kan ibland möjligen ge ett tråkigt och konservativt intryck.
Så tänker du

Du vill helst ha det tryggt och lugnt omkring dig. Det bästa är om allt går sin gilla gång, precis enligt en redan genomtänkt planering.

Du strävar dock ständigt mot framtida mål, men det ska ske tålmodigt utan något förhastande. Det gäller både sådant i den enkla vardagen och i lite större perspektiv.

Du är behärskad och tålmodig i din relation med andra, men ändå bara upp till en viss gräns. Vid oärlighet, svek och liknande vet Oxen att det långa tålamodet ändå kan brista, och då blir det rejält.
Yrken du passar inom

Oxen passar bra som egen företagare och affärsman. I ett arbete har du sunt förnuft, organisationsförmåga och gott tålamod. Det ger dig goda karriärsmöjligheter inom exempelvis bank- och kontor.

Genom dina konstnärliga drag kan du dock även trivas som musiker, författare eller skådespelare.

Du gillar också hårt arbete och kan därför också passa inom exempelvis lantbruket.
Kärlek och vänskap

Oxen har en bild av att hitta en partner att bygga upp en gemensam ekonomisk trygghet med. Oxen har alltid långsiktiga planer i tankarna och vill gärna ha någon att dela dem med.

Du är inte skyndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan även du tappa kontroll och fattning, och bli kär och galen.

Hittar du den rätte är du mycket öm, kärleksfull och beskyddande.


Kommentarer
Postat av: Vörteröl o Norrlands Guld

Tur man är Skorpion.Elak o dryg:)

Kram Peter

2008-08-07 @ 15:00:00
URL: http://pillutta.blogspot.com
Postat av: synne

Är själv fisk. Snäll och naiv hehe....

Kramen mig.

Synne.

2008-08-08 @ 07:17:16
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0