Oj

Daul Kim.

Bevis på att även pengar och skönhet inte gör någon människa lycklig!!

Daul Kim, 20, var ansiktet för en stor klädkedja och ansågs vara en av världens vackraste modeller.

Häromdagen skrev hon ett sista inlägg på sin blogg: "säg hej till evigheten".

I går tog hon sitt eget liv i sin lägenhet i Paris.

Den unga sydkoreanska modellen hittades av sin pojkvän, hängd i sin lägenhet, enligt AP, och polisen utgår från att hon tagit sitt eget liv. Daul Kim skrev på sin blogg för bara några veckor sedan att hon var "galen, deprimerad och överarbetad".

Hennes sista blogginlägg, daterat den 18 november, löd: "Säg hej till evigheten". Under meningen hade hon lagt en musikvideo med Jim Rivers låt "I go deep".

Daul Kim gjorde sin modelldebut i större sammanhang 2007 på modeveckan i Paris och den följdes av modevisningar världen över. Ett av hennes senaste jobb var som ansiktet för Christopher Kanes klädlinje för den brittiska modekedjan Topshop.

Hon var känd för sin kraftiga hårman som hon ibland färgade blont. Daul Kim var även en erkänd konstnär och stilförebild och i fjol rankades hon som den 17:e hetaste modellen i världen av Fashion Time Magazine.

Hennes modellagentur Next skriver i ett uttalande: "Hon var en toppmodell och en bra vän till oss. Vi kommer att sakna henne mycket."

Sydkorea har drabbats av en rad uppmärksammade självmord den senaste tiden. I maj hoppade den förre presidenten Roh Moo-hyun från ett höghus och 2008 tog Choi Jin-sil, en av landets största skådespelerskor, sitt liv.[DAUL-KIM_EMAIL2.jpe]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0