Usch

Min kära vännina X skulle på fest igår där en dam fyllde 50år! Detta var en privat fest med inte allt för mycket folk.

X var där tillsammans med arbetskompisar så dom var ialla fall ett gäng som kände varandra!!! Kvällen hade börjat jättetrevlig och X drack två små öl,senare fick hon smaka en redbull vodka och tyckte att den var så god att hon bestämde sig för att köpa en egen! X och hennes vän köpte en varsin och efter den ville dom ha lite mer så dom går till baren och beställer en till!!!!!

Efter det minns inte X något!!!!! Det hon har fått vetat idag är att det sista hon gjorde var att drack sin drink och sen helt plötsligt började hon hänga med huvudet  på bar disken,så hennes vänner undrade hur mycket människan druckit?så dom släpade henne till en soffa och försökte få upp ögonen på X utan resultat så dom bestämmer sig för att ringa X sambo som kommer och hämtar henne och hennes redbulls vänninan som har börjat att sluddra och inte kan prata rent.

X vännina blir lämnad hemma oss henne och X får hjälp ut ur bilen och in i duchen och faktiskt fick lov att ta hjälp av sin sambo och son för att ens komma in,hon kan inte stå upp utan får lov att sätta in en plast stol så hon kan sitta,sen börjar hon spy och håller på nästan hela natten och även på morgonen.
X ringer till sin väninna och hon berättar att hon bara hade ramlat ihop innanför ytterdörren och inte hade kunnat röra sig på flera timmar!! och bara sluddrat när hon pratade!!

Så dom misstänker att dom blev drogade!! Ja det tror jag också,men visst är det läskigt? Och ännu läskigare var det att det var en privat fest med inte så många gäster,vem skall man misstänka???

Jag är så glad att det gick så bra som det gjorde och att tjejorna höll koll på varandra!!!
Kommentarer
Postat av: S A N N A ♥

Vilken söt blogg du har!Skulle bli glad om du röstade en femma! http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=5132KRAMAR, ha en fortsatt bra dag sötnos. (:

2009-11-24 @ 12:56:16
URL: http://socosy.blogg.se/
Postat av: Synne

Sånt där är absolut inte alls skojigt. Man kan inte lita på en käft snart!

Hoppas era vänninor återhämtade sig utan prolbem. Tur man bara dricker det man häller upp själv. HEMMA....Kramen igen.

2009-11-26 @ 06:40:49
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0