Sorg

Tänk att det som inte skall inträffa eller får inträffa har hänt!!! Adam Berg har hittats nästan precis bakom vårat hus!!! Jag går precis där han har legat med hundarna både en och två gånger varje dag!! Han hittades där som vi kallar den korta kvarten,att gå i från vårat hus ut på vägen in i skogen och in på den stigen som han hittades vid och tillbaka bakvägen till vårat hus, tar ca 5 minuter att gå!!!!!

Angelica och jag gick med hundarna där i Söndags och den ena av våra hundar sprang ner JUST där dom hittade honom!!! Vi har plockat svamp varje dag i höstas med hundarna där!!! Uch känns så otäck att vi kanske har gått på hans grav,hundarna kanske har kissat på den!!

Blir så lessen att tänka på att han har legat där utan någons vetskap!! Sen ännu värre att Jornalisterna letar upp telefonnr till alla i våran familj och ringer och vill ha interljuver?? Det enda jag kan känna just nu är på något konstigt sett är en härlig känsla att äntligen får han frid,även föräldrarna måste känna en frid att äntligen få veta vad som hänt honom!!!

Alida och Angelica,jag gick ut med hundarna till avspärningen och tände ett ljus åt honom och någon hade även varit där med blommor!! Men det går poliser och vaktar på nätterna fortfarande!!

Fy fasiken vilken sjuk värld vi lever i!!!!Vårat ljus! R;I;P ADAMAvspärrningen syns ganska svagt men det är från vårat köksfönster!

Här är det senaste om mordet!


Kommentarer
Postat av: Synnöve

Håller med dig helt. Det är en sjuk värld vi lever i.

Det är så tragiskt att det ska hända.

Hoppas ni får fred från nyfikna journalister. Det är bara att inte svara på deras frågor.Tänker på er, tänker på hans familj som nu äntligen fått svaret.

Kramen.

2010-04-22 @ 12:44:53
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0